Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.229.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Dobar dan,imali koga?Evo,ja još da odradim ovaj tjedan pa konačno na zasluženi odmor!

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
dncrmt kaže...

Dobar dan,imali koga?Evo,ja još da odradim ovaj tjedan pa konačno na zasluženi odmor!

Ima ima u bircu je uvijek nekoIznenađen

RIDER
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Tehnički crtač (tak mi se radno mjesto zove).

3 zaposlena u firmi. :D

Divota ukratko, a dok crtam (dok mi se nekaj renderira, il dok čekam nekaj onda sam na netu).

Nema šta, bez sumnje, život ti je fairytale!

Nemaš toliko "težak" posao uopće...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 14:27 (4ucker).
17 godina
protjeran
4ucker kaže...
doxy kaže...

Tehnički crtač (tak mi se radno mjesto zove).

3 zaposlena u firmi. :D

Divota ukratko, a dok crtam (dok mi se nekaj renderira, il dok čekam nekaj onda sam na netu).

Nema šta, bez sumnje, život ti je fairytale!

Nemaš toliko "težak" posao uopće...

Donedavno sam bio poslovođa (godinu i pol negdje) ... isto malo u uredu, pa po gradilištima, s hrpetinom ljudi radio, mobitel danonoćno zvonio, bez svetka i petka.

tak da je ovo sad kaj radim stvarno lagano u usporedbi s starim poslom.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina

Aj pozdrav ljudovi moram ici. Danas sto narucite ide na moj racun Namigiva Belji se

Pozdrav. 

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina
neaktivan

Bok svima!

Evo ja se vratio s nogometa(županijsko natjecanje),4. smo od 5 ekipa al i to je dobroSmijeh!

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.
16 godina

Pade sneg a vreme nije,moju tugu od tebe grije!Cool

Holla ljudi,eo mene izvana i malo se grudali i toSmijeh

Jedva cekam ferije i sanjkanje i ostale gluposti kaj bumo radili Cool

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
16 godina

Evo ja došao iz škole, profesor se raspricao dosta, prvo o kartama pa je zavrsio na šahu.

Btw bas je fino snijega zapadalo, sigurno jedno 5 cm, a i dalje neprestano padaCool

Jedna odlična

mi svira u pozadini :D

Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 15:24 (BORG).
17 godina

Bok svima kaj se dela, eto jedna prigodna fotka iz sumovitih i nepreglednih divljina grada Zagreba.Nevinašce

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svima kaj se dela, eto jedna prigodna fotka iz sumovitih i nepreglednih divljina grada Zagreba.Nevinašce

Ah, zimaaa, kako se lijepo osjećam kad pomislim na nju.

Božić, Nova godina, snijeg, snijeg (jesam li to 2 put napisao)!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
rambox kaže...

Bok, evo kak kod mene zgleda trenutna situacija, slikao sam iz sobe i sa balkona.

17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Bok, evo kak kod mene zgleda trenutna situacija, slikao sam iz sobe i sa balkona.

Boli te briga dok god je zuja u prizemlju.Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
Di ste ljudi? Jel ima kog? Evo ja aktiviro 100 mb za 20 kn B-)
Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina

Kako hakirati komp na infi? Prije smo tako sto smo mjesto username napisali Administrator i udarili enter i sad kaze da to nemre kao da potvrdimo korisnici racun i to..Ocito je profa skuzila..Ima li drugi nacin osim da skidam programe i pokrenem usred dizanja vinsa i to jer bi mi bilo pre rizicno i skuzila bi me profa ak bi nailazila.

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
16 godina
F1-IVO kaže...
BORG kaže...

Boli te briga dok god je zuja u prizemlju.Belji se

Tako je, dok birtija radi nema problemaCool

16 godina
neaktivan
Fejk, skini browser OperaTor. On koristi proxye pa nema one carnet zastite
Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Kako hakirati komp na infi? Prije smo tako sto smo mjesto username napisali Administrator i udarili enter i sad kaze da to nemre kao da potvrdimo korisnici racun i to..Ocito je profa skuzila..Ima li drugi nacin osim da skidam programe i pokrenem usred dizanja vinsa i to jer bi mi bilo pre rizicno i skuzila bi me profa ak bi nailazila.

Uf kad se sjetim 286-ice na racunarstvu u srednjoj. To su bila vremena. Kompovi u banani a profesorica moli da ne stiscemo reset non-stop. Cim je to rekla svi na tipku i blokada uz viseglasni biiiiiiiiiiiiiip.....Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

...evo da i ja bacim par slikica, samo nisam imal vremena srušit ovo drveće ispred prozora...Cool

...kaos...
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)
fromcelltohell kaže...

Također,mogu i glazbene želje i pozdravi.

Razne teme,instant odgovori na tekuće probleme

(hehehehe,ovo je dobro).

Pukla vodovodna cijev!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

Odoh ja učit malo pa poslije nabacit PES.

oko za oko,pasta za zube
15 godina
neaktivan

jedino da preko biosa lupaš imena njene djece :D

wlad
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 16:05 (wladimirns).
17 godina
Jurra kaže...

...evo da i ja bacim par slikica, samo nisam imal vremena srušit ovo drveće ispred prozora...Cool

Ak trebas motorku za obavit posel samo dosapni i ode drvece u penziju tj pec ili po zelji kak hoces.Nevinašce

16 godina

Ljudi dali postoji neki hardware koji se spoji na maticnu ili monitor pa da se snima neka igra bez oduzimanja fpsa..To mi je sad frend rekao da postoji to jest to je njemu stari rekao al  nije mu rekao kak se zove pa mozda vi to znate.

16 godina
neaktivan
BORG kaže...
rambox kaže...

...uh, dobra ti je ova treća u donjem levom kutu...Belji seBelji se

...kaos...
16 godina
Jurra kaže...
BORG kaže...
rambox kaže...

...uh, dobra ti je ova treća u donjem levom kutu...Belji seBelji se

Žuja je zakonCoolSmijeh

16 godina
Jurra kaže...

Sta je jurra ti si to slikal drvo na koje skaces kada trebice ides trazit a starci van ne pustaju,aBelji se

16 godina
neaktivan

...pa sad...skakati na drvo sa trećeg kata nije baš preporučljivo...Osmijeh bolje da si popijemo na nečiji račun...Namigiva

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 16:39 (Jurra).
17 godina
neaktivan

lol, čuj ovogSmijeh

My mom thinks I'm special!
16 godina
neaktivan

Hola ljudi... Vani zahladi... Viče

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
17 godina
Jurra kaže...

Vidim da se razbacivate količinom snijega koja je pala kod vas. Ne znam kako je sad stanje kod vas ali kod nas je oko 25 cm i pada konstantno!

Šteta što je mrak pa ne mogu postati koju fotku tako da ćete se morati strpiti do sutra! Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice