Dobar dan,imali koga?Evo,ja još da odradim ovaj tjedan pa konačno na zasluženi odmor!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan,imali koga?Evo,ja još da odradim ovaj tjedan pa konačno na zasluženi odmor!
Ima ima u bircu je uvijek neko
Tehnički crtač (tak mi se radno mjesto zove).
3 zaposlena u firmi. :D
Divota ukratko, a dok crtam (dok mi se nekaj renderira, il dok čekam nekaj onda sam na netu).
Nema šta, bez sumnje, život ti je fairytale!
Nemaš toliko "težak" posao uopće...
Tehnički crtač (tak mi se radno mjesto zove).
3 zaposlena u firmi. :D
Divota ukratko, a dok crtam (dok mi se nekaj renderira, il dok čekam nekaj onda sam na netu).
Nema šta, bez sumnje, život ti je fairytale!
Nemaš toliko "težak" posao uopće...
Donedavno sam bio poslovođa (godinu i pol negdje) ... isto malo u uredu, pa po gradilištima, s hrpetinom ljudi radio, mobitel danonoćno zvonio, bez svetka i petka.
tak da je ovo sad kaj radim stvarno lagano u usporedbi s starim poslom.
Aj pozdrav ljudovi moram ici. Danas sto narucite ide na moj racun
Pozdrav.
Bok svima!
Evo ja se vratio s nogometa(županijsko natjecanje),4. smo od 5 ekipa al i to je dobro!
Pade sneg a vreme nije,moju tugu od tebe grije!
Holla ljudi,eo mene izvana i malo se grudali i to
Jedva cekam ferije i sanjkanje i ostale gluposti kaj bumo radili
Evo ja došao iz škole, profesor se raspricao dosta, prvo o kartama pa je zavrsio na šahu.
Btw bas je fino snijega zapadalo, sigurno jedno 5 cm, a i dalje neprestano pada
Jedna odlična
mi svira u pozadini :D
Bok svima kaj se dela, eto jedna prigodna fotka iz sumovitih i nepreglednih divljina grada Zagreba.
Ah, zimaaa, kako se lijepo osjećam kad pomislim na nju.
Božić, Nova godina, snijeg, snijeg (jesam li to 2 put napisao)!
Bok, evo kak kod mene zgleda trenutna situacija, slikao sam iz sobe i sa balkona.
Boli te briga dok god je zuja u prizemlju.
Kako hakirati komp na infi? Prije smo tako sto smo mjesto username napisali Administrator i udarili enter i sad kaze da to nemre kao da potvrdimo korisnici racun i to..Ocito je profa skuzila..Ima li drugi nacin osim da skidam programe i pokrenem usred dizanja vinsa i to jer bi mi bilo pre rizicno i skuzila bi me profa ak bi nailazila.
Bok, evo kak kod mene zgleda trenutna situacija, slikao sam iz sobe i sa balkona.
Boli te briga dok god je zuja u prizemlju.
Tako je, dok birtija radi nema problema
Kako hakirati komp na infi? Prije smo tako sto smo mjesto username napisali Administrator i udarili enter i sad kaze da to nemre kao da potvrdimo korisnici racun i to..Ocito je profa skuzila..Ima li drugi nacin osim da skidam programe i pokrenem usred dizanja vinsa i to jer bi mi bilo pre rizicno i skuzila bi me profa ak bi nailazila.
Uf kad se sjetim 286-ice na racunarstvu u srednjoj. To su bila vremena. Kompovi u banani a profesorica moli da ne stiscemo reset non-stop. Cim je to rekla svi na tipku i blokada uz viseglasni biiiiiiiiiiiiiip.....
Također,mogu i glazbene želje i pozdravi.
Razne teme,instant odgovori na tekuće probleme
(hehehehe,ovo je dobro).
Pukla vodovodna cijev!
Odoh ja učit malo pa poslije nabacit PES.
jedino da preko biosa lupaš imena njene djece :D
Ljudi dali postoji neki hardware koji se spoji na maticnu ili monitor pa da se snima neka igra bez oduzimanja fpsa..To mi je sad frend rekao da postoji to jest to je njemu stari rekao al nije mu rekao kak se zove pa mozda vi to znate.
Bok svima kaj se dela, eto jedna prigodna fotka iz sumovitih i nepreglednih divljina grada Zagreba.
...uh, dobra ti je ova treća u donjem levom kutu...
...uh, dobra ti je ova treća u donjem levom kutu...
Žuja je zakon
...evo da i ja bacim par slikica, samo nisam imal vremena srušit ovo drveće ispred prozora...
Sta je jurra ti si to slikal drvo na koje skaces kada trebice ides trazit a starci van ne pustaju,a
lol, čuj ovog
Hola ljudi... Vani zahladi...
...evo da i ja bacim par slikica, samo nisam imal vremena srušit ovo drveće ispred prozora...
Vidim da se razbacivate količinom snijega koja je pala kod vas. Ne znam kako je sad stanje kod vas ali kod nas je oko 25 cm i pada konstantno!
Šteta što je mrak pa ne mogu postati koju fotku tako da ćete se morati strpiti do sutra!