The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.695
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pozdrav, trebam savijet kako da se javim curi. Naime kak idem u autoskolu doso sam po jednu curu  koja vozi poslije mene. Ona je mene vozila doma i zenska mi se odma dopala. Bacio se koju forica i  smijala se. E sad naso sam je na fb. Mislio sam ju dodat i rec kao da mi je bilo pre fora vozit se snjom.  Jel netko zna neki bolji prijedlog, uzivo je necu vidit sigurno. A ovo mi jedina sansa. 

10 godina
Re: The Friendzone Club
Jeba vas fejsbuk, ka da je to jedina stvar koja postoji. Zamoli instruktora da te nastima da opet vozis prije nje (bar jos 2 puta). I onda taj treci put kad se desi isto reci "auuuuu, ovo je vec treci put da se susrecemo, sad mi moras platit kavu" (nema veze sto to nije bilo u istom danu). Pa ako sve prode dobro i ona se slozi s tim onda reci "e dobro, sad nas vozis u taj i taj kafic, a ti instruktore ides kuci". Ako instruktor kaze da to nije moguce i da se sat mora odvozit onda je zamoli da ti da broj pa da mozete neki drugi put otici. Naravno, cijelo vrijeme imaj osmjeh na licu. A ako cura ne pristane na to, jebiga, bar si proba
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kakve šeme sa instruktorom, šta ćeš s tim? Niti se njemu da, niti ima pretjeranog smisla.

Mislim da si sjebao jer se niste odmah upoznali i nisi ju tražio broj.

FB je u današnje vrijeme manje creepy, ali ja bih instruktora tražio njen broj i zvao ju van, ali samo ako bih bio prilično uvjeren da je zagrijana.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
chutac kaže...

Kakve šeme sa instruktorom, šta ćeš s tim? Niti se njemu da, niti ima pretjeranog smisla.

Mislim da si sjebao jer se niste odmah upoznali i nisi ju tražio broj.

FB je u današnje vrijeme manje creepy, ali ja bih instruktora tražio njen broj i zvao ju van, ali samo ako bih bio prilično uvjeren da je zagrijana.

A ti znas je li se njemu da ili ne da? 
Mogu se složit s tobom jer ako je kao moj instruktor sto je bio onda mu se vjerojatno nece dati. Ali po pricama mojih frendova ima instruktora koji su super i vole zajebanciju. Tako da nikad ne znas 
Po meni, fejsbuk je zadnja opcija

14 godina
odjavljen
Zar nije bolje da on nju izvede na kavu, poslije vožnje? A instruktora zamoli da naštima da voze zajedno ☺
15 godina
neaktivan
Prte kaže...

A ti znas je li se njemu da ili ne da? 
Mogu se složit s tobom jer ako je kao moj instruktor sto je bio onda mu se vjerojatno nece dati. Ali po pricama mojih frendova ima instruktora koji su super i vole zajebanciju. Tako da nikad ne znas 
Po meni, fejsbuk je zadnja opcija

Naravno može probati, ali malo mi je cheezy da to radi zbog cure koja mu se nasmijala na par fora. :)

Slažem se, FB je najbolje izbjegavati, ali ako želi, a nema drugog načina; šta, možda je stručan u osvajanju ženski prek FB 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
The Friendzone Club

Treba pokusati... Ako ne pokusas, neces uspjeti 100% :) Dodaj na fejs i bez puno okolisanja zovi na kavu, pa ces vec vidjeti ima li sanse. U najgorem slucaju rezultat ce biti kao da nisi nista pokusao, odnosno nista se nece dogoditi (?)

10 godina
neaktivan
Problem je sto neam vise sati i nmg vozit polazem u sub. Mislim da cu preko fejsa zadnja je opcija ako se budem usudio
10 godina
neaktivan
Problem je sto neam vise sati i nmg vozit polazem u sub. Mislim da cu preko fejsa zadnja je opcija ako se budem usudio
14 godina
odjavljen
Padni, reci da ti treba još koji sat 😅😂
Šala 😘
11 godina
The Friendzone Club

A mene dva puta vozio kuć lik od 195cm i 90 kg....

Dex, no offense m8, al opet pocinjes sa losim forama

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
9 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

A mene dva puta "vozio" kuć lik od 195cm i 90 kg....

Dex, no offense m8, al opet pocinjes sa losim forama

Rough love.... 

:)

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
Vjeruj mi da sam spreman uradit da padnem test samo da se vozim s osobom koja mi se sviđa. Naravno, nastavio bi k njoj/njezinom srcu 😉
Lud sam.
Al pošto vjerujem da lik nije toliko lud, napisao sam da je šala(sad iskreno ne znam ni zašto) 😐
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

očaj

What could possibly go wrong?
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

užas

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
12 godina
The Friendzone Club

ne znam zasto ovaj dex nastavlja, svakim postom se samo dodatno zakopava

17 godina
Dex.pwn kaže...
Vjeruj mi da sam spreman uradit da padnem test samo da se vozim s osobom koja mi se sviđa. Naravno, nastavio bi k njoj/njezinom srcu 😉
Lud sam.
Al pošto vjerujem da lik nije toliko lud, napisao sam da je šala(sad iskreno ne znam ni zašto) 😐

Lud biti je sletiti "slučajno"  s tom ženskom u kanal ili s ceste i biti zajedno u bolnici na njezi. Sami ste i upoznate se tokom tog perioda.  Da ti padaš test jer ti se ona samo sviđa je glupost pogotovo ako joj se ne sviđaš. A ti samo želio gospodina staviti u toplu prostoriju. 

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

"Jesam li to još uvijek ja, onaj isti koji sam nekada lebdio u punom izobilju osjećaja, a raj me je pratio na svakom koraku, i koji sam imao srce, da bi njime u ljubavi obujmio čitav svijet? "

Dex.pwn von Dethe

Patnje mladog Dexa, 2016.

Kruha i igala...
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

mislim da se dečko zajebava sa nama

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

možda kara sve u 16, a tu neuspješno jebe mačku mater... nego, reci ti nama kako napreduje sa bi djevojkom? 

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

nismo se vidjeli tjedan dana zbog kolokvija i tih pizdarija pa je sinoć došla kod mene na movie night i pojela mi sve čvarke jbt. najprije fuj to, a kad je probala onda otkos. nikad kraće nisam imao čvarke u posjedu. 

9 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

nismo se vidjeli tjedan dana zbog kolokvija i tih pizdarija pa je sinoć došla kod mene na movie night i pojela mi sve čvarke jbt. najprije fuj to, a kad je probala onda otkos. nikad kraće nisam imao čvarke u posjedu. 

Znači bila je samo za čvarke zainteresirana, kobasice nula bodova?

Kruha i igala...
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kuhali smo i kobasice oko 2-3 

al digla mi je živce. nisam gledao film u kinu i jedva dočekao br rip da dođe. jučer jbg bio taj dan i moram odgledat film.

ko pravi klavir skuhao sam čaj sa malo ruma i spakirao je u deku u nadi da će je omamiti pa ću na miru odgledati faking sedmoricu veličanstvenih...

11 godina
The Friendzone Club

Znaci pljunio bi 850kn na curu, kod koje mozda uopce nebi imao sansu

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

prioriteti 

Ke?!
14 godina
odjavljen
Najbrži kaže...
Dex.pwn kaže...
Lud sam.

Lud biti je sletiti "slučajno"  s tom ženskom u kanal ili s ceste i biti zajedno u bolnici na njezi. Sami ste i upoznate se tokom tog perioda.  Da ti padaš test jer ti se ona samo sviđa je glupost pogotovo ako joj se ne sviđaš. A ti samo želio gospodina staviti u toplu prostoriju

Vidi se da smo iz istog sela

14 godina
odjavljen
stickman1 kaže...

možda kara sve u 16, a tu neuspješno jebe mačku mater... nego, reci ti nama kako napreduje sa bi djevojkom? 

14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...

Znaci pljunio bi 850kn na curu, kod koje mozda uopce nebi imao sansu

Možda. Ako ne pokušaš, nećeš znati.

Hebiga, ne gledamo svi isto

12 godina
The Friendzone Club

stupidity level is now OVER 9000

11 godina
The Friendzone Club

Pa bolje otic na kur*e u Mađarsku za tih 850kn....just sayin...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice