Pozdrav, trebam savijet kako da se javim curi. Naime kak idem u autoskolu doso sam po jednu curu koja vozi poslije mene. Ona je mene vozila doma i zenska mi se odma dopala. Bacio se koju forica i smijala se. E sad naso sam je na fb. Mislio sam ju dodat i rec kao da mi je bilo pre fora vozit se snjom. Jel netko zna neki bolji prijedlog, uzivo je necu vidit sigurno. A ovo mi jedina sansa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakve šeme sa instruktorom, šta ćeš s tim? Niti se njemu da, niti ima pretjeranog smisla.
Mislim da si sjebao jer se niste odmah upoznali i nisi ju tražio broj.
FB je u današnje vrijeme manje creepy, ali ja bih instruktora tražio njen broj i zvao ju van, ali samo ako bih bio prilično uvjeren da je zagrijana.
Kakve šeme sa instruktorom, šta ćeš s tim? Niti se njemu da, niti ima pretjeranog smisla.
Mislim da si sjebao jer se niste odmah upoznali i nisi ju tražio broj.
FB je u današnje vrijeme manje creepy, ali ja bih instruktora tražio njen broj i zvao ju van, ali samo ako bih bio prilično uvjeren da je zagrijana.
A ti znas je li se njemu da ili ne da?
Mogu se složit s tobom jer ako je kao moj instruktor sto je bio onda mu se vjerojatno nece dati. Ali po pricama mojih frendova ima instruktora koji su super i vole zajebanciju. Tako da nikad ne znas
Po meni, fejsbuk je zadnja opcija
A ti znas je li se njemu da ili ne da?
Mogu se složit s tobom jer ako je kao moj instruktor sto je bio onda mu se vjerojatno nece dati. Ali po pricama mojih frendova ima instruktora koji su super i vole zajebanciju. Tako da nikad ne znas
Po meni, fejsbuk je zadnja opcija
Naravno može probati, ali malo mi je cheezy da to radi zbog cure koja mu se nasmijala na par fora. :)
Slažem se, FB je najbolje izbjegavati, ali ako želi, a nema drugog načina; šta, možda je stručan u osvajanju ženski prek FB
Treba pokusati... Ako ne pokusas, neces uspjeti 100% :) Dodaj na fejs i bez puno okolisanja zovi na kavu, pa ces vec vidjeti ima li sanse. U najgorem slucaju rezultat ce biti kao da nisi nista pokusao, odnosno nista se nece dogoditi (?)
Šala 😘
A mene dva puta vozio kuć lik od 195cm i 90 kg....
Dex, no offense m8, al opet pocinjes sa losim forama
A mene dva puta "vozio" kuć lik od 195cm i 90 kg....
Dex, no offense m8, al opet pocinjes sa losim forama
Rough love....
:)

Lud sam.
Al pošto vjerujem da lik nije toliko lud, napisao sam da je šala(sad iskreno ne znam ni zašto) 😐
očaj
užas
ne znam zasto ovaj dex nastavlja, svakim postom se samo dodatno zakopava
Lud sam.
Al pošto vjerujem da lik nije toliko lud, napisao sam da je šala(sad iskreno ne znam ni zašto) 😐
Lud biti je sletiti "slučajno" s tom ženskom u kanal ili s ceste i biti zajedno u bolnici na njezi. Sami ste i upoznate se tokom tog perioda. Da ti padaš test jer ti se ona samo sviđa je glupost pogotovo ako joj se ne sviđaš. A ti samo želio gospodina staviti u toplu prostoriju.

"Jesam li to još uvijek ja, onaj isti koji sam nekada lebdio u punom izobilju osjećaja, a raj me je pratio na svakom koraku, i koji sam imao srce, da bi njime u ljubavi obujmio čitav svijet? "
Dex.pwn von Dethe
Patnje mladog Dexa, 2016.
mislim da se dečko zajebava sa nama
možda kara sve u 16, a tu neuspješno jebe mačku mater... nego, reci ti nama kako napreduje sa bi djevojkom?
nismo se vidjeli tjedan dana zbog kolokvija i tih pizdarija pa je sinoć došla kod mene na movie night i pojela mi sve čvarke jbt. najprije fuj to, a kad je probala onda otkos. nikad kraće nisam imao čvarke u posjedu.
nismo se vidjeli tjedan dana zbog kolokvija i tih pizdarija pa je sinoć došla kod mene na movie night i pojela mi sve čvarke jbt. najprije fuj to, a kad je probala onda otkos. nikad kraće nisam imao čvarke u posjedu.
Znači bila je samo za čvarke zainteresirana, kobasice nula bodova?
kuhali smo i kobasice oko 2-3
al digla mi je živce. nisam gledao film u kinu i jedva dočekao br rip da dođe. jučer jbg bio taj dan i moram odgledat film.
ko pravi klavir skuhao sam čaj sa malo ruma i spakirao je u deku u nadi da će je omamiti pa ću na miru odgledati faking sedmoricu veličanstvenih...
Znaci pljunio bi 850kn na curu, kod koje mozda uopce nebi imao sansu
prioriteti
Lud sam.
Lud biti je sletiti "slučajno" s tom ženskom u kanal ili s ceste i biti zajedno u bolnici na njezi. Sami ste i upoznate se tokom tog perioda. Da ti padaš test jer ti se ona samo sviđa je glupost pogotovo ako joj se ne sviđaš. A ti samo želio gospodina staviti u toplu prostoriju.
Vidi se da smo iz istog sela
možda kara sve u 16, a tu neuspješno jebe mačku mater... nego, reci ti nama kako napreduje sa bi djevojkom?
Znaci pljunio bi 850kn na curu, kod koje mozda uopce nebi imao sansu
Možda. Ako ne pokušaš, nećeš znati.
Hebiga, ne gledamo svi isto
stupidity level is now OVER 9000
Pa bolje otic na kur*e u Mađarsku za tih 850kn....just sayin...