The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: The Friendzone Club
Dex.pwn kaže...
Da vas pitam za savjet. Frendica koja je prije odlaska u Njemačku bila više od frendice, dolazi u Hrvatsku nazad(ne za stalno). Sad, pošto znam da je malo više napaljena od ostatak djevojaka njezinih godina(99.), dobre su šanse da se .... Znate već što. Sad da vas pitam za savjet. U slučaju da se u međuvremenu nađe neka djevojka, da započnem nešto? Želio bih da čiste duše trpnem frendici, a opet mi je žao propustiti priliku ako se pojavi još neka. I molim vas, bez ikakvih fotki...

drakula789 kaže...

ma deri ak mozes

Čitajući ovu temu dobio sam dojam da, kad bi vas 2 umočila u nešto, da bi se spasili i vi i mi. Količina gluposti koju sipate je abnormalna Blizu ste, platite neku tetu po pola.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
11 godina
protjeran
Ili ako si daju malo truda mogli bi i do tetki koje bi njima platile da ih malo zabave... ( spoje ugodno s korisnim 😊 )
16 godina
The Friendzone Club

negdje je dex napisao da ima 17 god, meni ovo vise lici na 15.

10 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Shivi kaže...

Otkud ti da sam premlad :p? Al ajd nek ti bude, neka 2-3 godine cine razliku kao kod mladog lava i stare koke

Ako si mlađi od mene automatski si premlad. Štaš ovoj staroj koki odgovaraju samo još stariji jarci.  Da si prevalio 35 ili 40 onda bi se još nekako dogovorili, ovako ništa od tješenja 

Mlade je slade, kao i kod janjetine

I am over 9000!!!
13 godina
neaktivan
Prince-Arthas kaže...

Čitajući ovu temu dobio sam dojam da, kad bi vas 2 umočila u nešto, da bi se spasili i vi i mi. Količina gluposti koju sipate je abnormalna Blizu ste, platite neku tetu po pola.

Ma meni sve ovo fun,ja dogovaram sad neku kavu pa cemo vidit.

Dex CB City Beli Manastir,Subota.

Nemam fb 

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
8 godina
odjavljen
bunkermax kaže...
Ili ako si daju malo truda mogli bi i do tetki koje bi njima platile da ih malo zabave... ( spoje ugodno s korisnim 😊 )

De nam pokaži kako bi ta tetkica izgledala

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

dodjite,svi ste pozvani :)

11 godina
protjeran
Silvio_7Tech kaže...

Pa.... ima ih..ima ih...   tako da uvjek imaš mogućnost izbora od ponuđenog.

Od starijih, mlađih, bucki, mršavica, nesretnih, ludih ,normalnih, raznih rangova obrazovanja i izgleda...

Imaš mjesta di se takve skupljaju ( i uživo i online )  pa trgni tri ljute i bani tranu pa kaj bude..heheheh

( a među njima ti je jaki trend osobne preporuke pa ako prvoj budeš ok ona te odmah shera frendicama i tako raste krug obozavateljica )

8 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Ko časti? Planiram bacit printeraj po gradu s pozivnicama. Jel imaš kapacitete?

8 godina
odjavljen
bunkermax kaže...
Silvio_7Tech kaže...

Od starijih, mlađih, bucki, mršavica, nesretnih, ludih ,normalnih, raznih rangova obrazovanja i izgleda...

Imaš mjesta di se takve skupljaju ( i uživo i online )  pa trgni tri ljute i bani tranu pa kaj bude..heheheh

( a među njima ti je jaki trend osobne preporuke pa ako prvoj budeš ok ona te odmah shera frendicama i tako raste krug obozavateljica )

Meni se više čini da su to tete po 50+ godina čiji su muževi umrli, ili su rastavljene, a njima fali neko pun energije

Muka mi je na pomisao onog ispod haube.

11 godina
protjeran
Silvio_7Tech kaže...

Meni se više čini da su to tete po 50+ godina čiji su muževi umrli, ili su rastavljene, a njima fali neko pun energije

Muka mi je na pomisao onog ispod haube.

Naravno da statistički tu grupu mahom čine baš takve kakve si nabrojao , no ima tu svega , a nisu rijetke i vrlo lijepe gospođe i gospođice..

Od onih kaj skuže da ih partner vara pa mu se odluče nabrzaka tako osvetiti, pa do onih kaj rintaju i putuje po cjele dane i noći pa nemaju vremena

za neke prave veze ,,ili jednostano nežele bliskost i vezanje sa nikim jer su dosad stoput isprekakane...  Al sve su dobrog srca a to je ipak najbitnije..neee ?..

I još te čeka nagrada na drugom svijetu jer svim tim nesretnim izgubljenim dušama pružiš malo radosti i sreće...

11 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Mlade je slade, kao i kod janjetine

Ne klopam janjetinu 

bunkermax kaže...

Vidi vidi kako nam je Bunker informiran po pitanju tetki koje plaćaju. Izgleda da se poslić stvarno isplati 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
13 godina
neaktivan
Silvio_7Tech kaže...
drakula789 kaže...

Ko časti? Planiram bacit printeraj po gradu s pozivnicama. Jel imaš kapacitete?

frend isto slavi,dosao s mora prije neki dan :)

11 godina
protjeran
ddarknessfairyy kaže...

Vidi vidi kako nam je Bunker informiran po pitanju tetki koje plaćaju. Izgleda da se poslić stvarno isplati 

A čuj, svakaj čuješ i vidiš kad godinama raduckaš na održavanju it uređaja po terenu , što znači i po firmama i po kućama , pa u tom širokom krugu naletiš i na takve

i sa svakim slijedećim dolaskom ( na servis pc-a,jel ) same sve više ispričaju o sebi  i frendicama ...heh

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ja sam cuo da moja strina placa nekog lika da ju oprema.

14 godina
odjavljen
Ja bi ju opremio za besplatno. Može broj? Fotka?
14 godina
odjavljen
Kakve on twerkašice, i odbojkašice ima u ponudi?
12 godina
Dex.pwn kaže...
Da vas pitam za savjet. Frendica koja je prije odlaska u Njemačku bila više od frendice, dolazi u Hrvatsku nazad(ne za stalno). Sad, pošto znam da je malo više napaljena od ostatak djevojaka njezinih godina(99.), dobre su šanse da se .... Znate već što. Sad da vas pitam za savjet. U slučaju da se u međuvremenu nađe neka djevojka, da započnem nešto? Želio bih da čiste duše trpnem frendici, a opet mi je žao propustiti priliku ako se pojavi još neka. I molim vas, bez ikakvih fotki...

drakula789 kaže...

ma deri ak mozes

i ova zadnja dva tri bi dodao al je kasno

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 14:14 (Del_Boy97).
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma tko bi to plaćao "kraljice trotoara"??? Dex? Pa de me nemoj yebat. Čoek živi u Žu, ako ne može nešto riješit petkom ili subotom u Sovi ili S-u onda stvarno ne znam. Pa nije da je valjda gubavac.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
8 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...

Ma tko bi to plaćao "kraljice trotoara"??? Dex? Pa de me nemoj yebat. Čoek živi u Žu, ako ne može nešto riješit petkom ili subotom u Sovi ili S-u onda stvarno ne znam. Pa nije da je valjda gubavac.

Frendov frend je platio frendici za trpanje, u sve rupe. Pitali ga zašto, kaže frajer da ga boli ruka od drkanja, i gledanja kako netko trpa.

Inače, pare za frendicu su trebale ići na duvan. Ak ništ drugo barem ne puši više

17 godina
neaktivan
Silvio_7Tech kaže...

Frendov frend je platio frendici za trpanje, u sve rupe...

WTF?!!? Pa kakva je to frendica kad nije voljna pomoći frendu u nevolji. I ne samo to nego ga još traži za isto...

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dex kojibsi ti bolesnik,pa ti bi trpao i moju strinu od 60+ godina.Sto se kaze rupa je rupa,bitno da se mali kupa.

14 godina
odjavljen
Sova ima stakleni plafon, i kat. Znaš što ti znači? 😊😁😂😆😅
Iskreno, nisam tip za izlazit. Mogu otići na "kavu" preko dana, ali u disko ne. Bolje mi je prošetat s curom(ne znam kojom..), sjest na nasip, u park, pričat i tišini...
Jebeš to izlaženje(* miris žutaka *)
14 godina
odjavljen
Oops, nisam znao da ima toliko haha 😆
8 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...
Silvio_7Tech kaže...

Frendov frend je platio frendici za trpanje, u sve rupe...

WTF?!!? Pa kakva je to frendica kad nije voljna pomoći frendu u nevolji. I ne samo to nego ga još traži za isto...

Dame inače čekaju u mračnim uglovima. Ova je bila nešto modernija, pa su sve preko fejsa valjda dogovodili, ona došla i eto. Mališal uletio.

Ni meni nije jasno zašto se naplačuje. Ženska glavo, i ti uživaš u seksu, ne samo on

16 godina
The Friendzone Club

kaj se desilo s ovom temom?

12 godina
The Friendzone Club

dečki...

11 godina
neaktivan
Ne znam, ali znam da mi je drago da sam ju poceo citat taman na pocetku Dexovih avantura.
Ozbiljno mi treba novi status.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dex ima dva accounta(što potvrđuje moju tezu o shizofreniji) i nateže drakulu da mu pimpa frendice(a drakula ima 15-ak godina), ali drakula Dexu pimpa svoju strinu od iljadu godina.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
Dok mi dokazima ne potvrdiš tu svoju teoriju, ja te gledam kao budalu veću od sebe.... Što bi imao dva računa kad mogu pisati sa svog?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice