The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
The Friendzone Club

E ekipa, koja je meta među mladima(20-30) danas što se tiče dopisivanja i tih s*anja? Sad se s nekom konobaricom dopisujem jer mi je prijatelj rekao da joj se sviđam pa mi nije jasno taj trend odgovaranja na poruku svakih 10 minuta, bez veze mi je to skroz. btw nije u smjeni

Ne znam koja je to brija, jel mala fantazira ili je to normalno?

16 godina
Re: The Friendzone Club

Biži ća prijo od konobarica... kratko i jasno

Only God Can Judge Me
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

E ekipa, koja je meta među mladima(20-30) danas što se tiče dopisivanja i tih s*anja? Sad se s nekom konobaricom dopisujem jer mi je prijatelj rekao da joj se sviđam pa mi nije jasno taj trend odgovaranja na poruku svakih 10 minuta, bez veze mi je to skroz. btw nije u smjeni

Dok se dopisuješ s njom ona se dopisuje s još 5 likova i vjerojatno je u nekom obliku seksualnog čina s tipom koji ima veći penis od tebe.

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
14 godina
odjavljen
Budi sretan i s tim 10 minuta. Ja sam odgovor čekao po tri dana. Bježi od nje, ma koliko ona tebi seksi bila.
14 godina
Onjegin kaže...
Keops kaže...

Dok se dopisuješ s njom ona se dopisuje s još 5 likova i vjerojatno je u nekom obliku seksualnog čina s tipom koji ima veći penis od tebe.

Kad bi s takvim stavom živio, zauvijek bi bio sam. Ne hvala mentalist.

btw. nije mi mala nešto napeta sad da bi išta ozbiljno, ionako je iz rodnog mi kraja, a ja idem u ZG za dva tjedna na faks tako da bi mi dobro došla za povremenu rekreaciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 8:56 (Keops).
16 godina
neaktivan
Keops kaže...
Onjegin kaže...
Keops kaže...

Kad bi s takvim stavom živio, zauvijek bi bio sam. Ne hvala mentalist.

btw. nije mi mala nešto napeta sad da bi išta ozbiljno, ionako je iz rodnog mi kraja, a ja idem u ZG za dva tjedna na faks tako da bi mi dobro došla za povremenu rekreaciju.

Pa šta čekaš onda, pozovi ju vanka i daj joj do znanja po šta si došo. Ako bude šta - super. Ako to ne napraviš, sigurno ne bu niš.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
14 godina

A gle njega i odgovora ko da tu plačem za malom pa odma ono zovi ju van, budi muško, pokazi dominaciju... Samo me zanimalo ovo za poruke, a danas planiram do nje.

16 godina
neaktivan
Keops kaže...

A gle njega i odgovora ko da tu plačem za malom pa odma ono zovi ju van, budi muško, pokazi dominaciju... Samo me zanimalo ovo za poruke, a danas planiram do nje.

Prosječna poruka ovdje je "kako da joj pošaljem poruku i dopisujemo se idućih godinu dana i onda oženimo", moramo pozivati na akciju inače nikad ništa ne bi bilo.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
14 godina
crazy_luđak kaže...
Keops kaže...

Prosječna poruka ovdje je "kako da joj pošaljem poruku i dopisujemo se idućih godinu dana i onda oženimo", moramo pozivati na akciju inače nikad ništa ne bi bilo.

A dobro, to je pak standardno za puno muških, a pogotovo nas koji se nismo baš socijalizirali u djetinjstvu nego smo visili na steamu, xfireu i forumima :D. I meni je trebalo neko vrijeme dok me prođe ta faza gledanja žena kao neka nedodirljiva stvorenja.

8 godina
odjavljen
crazy_luđak kaže...
Keops kaže...

Akcija bi mogla skratiti vrijeme na devet mjeseci

11 godina
neaktivan
Keops kaže...

Juuuj još spadam među mlade, sad mogu preskočit današnju dozu antidepresiva 

Kog se vraga nerviraš oko gluposti. Dok ti odgovara i ne dočeka te seen sve je ok.

Mislim da je vrijeme da konačno skužite kako nismo klinci i ne možeš očekivati od odrasle osobe da ti odgovara svakih minutu dvije.

Ajmo bit realni, ako radi npr poslijepodnevnu smjenu od 14 do 22. Znači da ima max 6 sati dnevno da obavi sve što treba obaviti, od kućnih poslova do lickanja same sebe. Što znači da jedino vrijeme kad možeš očekivati odgovore jedan za drugim je kad pije kavu, sjedi na zahodu ili kad je u krevetu.  

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

ili kad je u krevetu.....

Onjegin:  ..... s Obdarenim 

Šalu na stranu, nekad se dogodi i da te blokira, pa poslije kad se premisli i odblokira te javi ti se i ti misliš da je bila fakat zauzeta....

Been there, done that...

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Šalu na stranu, nekad se dogodi i da te blokira, pa poslije kad se premisli i odblokira te javi ti se i ti misliš da je bila fakat zauzeta....

Been there, done that...

Jok da je s obdarenim onda bi imala pune ruke posla, prije je neki tehničar u pitanju 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
10 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Been there, done that...

Jok da je s obdarenim onda bi imala pune ruke posla, prije je neki tehničar u pitanju 

Ak je dobar tehnicar poruke bi joj bile zadnje na pameti

I am over 9000!!!
11 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Samo se ti tješi 

10 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Shivi kaže...

Samo se ti tješi 

A kad me neces ti

I am over 9000!!!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

to kao neki smooth? nije poput ovoga - klik

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

a šta ti, kupio auto i zaboravio na prijatelje? nećeš na hakl, nema te online za fifu, na pivu se odazoveš svake prestupne... sjeti se kolega i upoznaj nas sa svojim prijateljicama. sharing is caring.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
11 godina
neaktivan
Shivi kaže...

A kad me neces ti

Šta ću s tobom kad si tehničar a i premlad si 

Hornet_93 kaže...

to kao neki smooth? nije poput ovoga - klik

Lik zna znanje, još je i kolač donio

12 godina
neaktivan

to on izbjebo pola grada ovo ljeto pa će lagano u švajcarsku malo studirat. adame iskuhaj si kitu u vrelom octu da se dezinficiraš za fine zapadnjačke dame.

Ke?!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

opet ova 2 provokatora...

a sa kim da te upoznam ubogi čovječe, ja ti smjestim kolegicu još iz srednje i to još ovu lagano drocastu, taman za ljetnu romansu - drugi dan na kavi veli da si pričao o jebenim procesorima i pastama. ugasi tu kištru i priuči se socijalizaciji sa ženskim rodom.

chew... 

8 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...

opet ova 2 provokatora...

a sa kim da te upoznam ubogi čovječe, ja ti smjestim kolegicu još iz srednje i to još ovu lagano drocastu, taman za ljetnu romansu - drugi dan na kavi veli da si pričao o jebenim procesorima i pastama. ugasi tu kištru i priuči se socijalizaciji sa ženskim rodom.

chew... 

Zajebavali mi lika iz razreda da jedna cura(isto iz tog razreda) želi nać s njime na kavi. Kažemo mu da nam da broj za nju, kad lik pita koji broj

Inače je žešći gejmer, tako da smo mu rekli da curi da svoju IP adresu.

8 godina
odjavljen
chewbacca kaže...

to on izbjebo pola grada ovo ljeto pa će lagano u švajcarsku malo studirat. adame iskuhaj si kitu u vrelom octu da se dezinficiraš za fine zapadnjačke dame.

Što ne umoći jednostavno u bure šljive?

14 godina
odjavljen
Da vas pitam za savjet. Frendica koja je prije odlaska u Njemačku bila više od frendice, dolazi u Hrvatsku nazad(ne za stalno). Sad, pošto znam da je malo više napaljena od ostatak djevojaka njezinih godina(99.), dobre su šanse da se .... Znate već što. Sad da vas pitam za savjet. U slučaju da se u međuvremenu nađe neka djevojka, da započnem nešto? Želio bih da čiste duše trpnem frendici, a opet mi je žao propustiti priliku ako se pojavi još neka. I molim vas, bez ikakvih fotki...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ma deri ak mozes

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
Čekam mišljenje iskusnijih, pogotovo sa ženske strane
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Aranđelu?

Rekao sam ti fino dodji do mene,eo sad mi rodjendan pa ces mocit ko lud.

10 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Shivi kaže...

A kad me neces ti

Šta ću s tobom kad si tehničar a i premlad si 

Otkud ti da sam premlad :p? Al ajd nek ti bude, neka 2-3 godine cine razliku kao kod mladog lava i stare koke

I am over 9000!!!
14 godina
odjavljen
Gdje? Kad? Može fejs da se dog hahaha 😆😂😅
11 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Otkud ti da sam premlad :p? Al ajd nek ti bude, neka 2-3 godine cine razliku kao kod mladog lava i stare koke

Ako si mlađi od mene automatski si premlad. Štaš ovoj staroj koki odgovaraju samo još stariji jarci.  Da si prevalio 35 ili 40 onda bi se još nekako dogovorili, ovako ništa od tješenja 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice