Više vremena provedi na stubištu... Jbt ak ih je više,nemoj se sramotit s pismom lol,ustvari nemoj se uopće sramotit s pismom...
Bolje da se ne sramoti uopće i nađe žensku na normalnom mjestu.

Više vremena provedi na stubištu... Jbt ak ih je više,nemoj se sramotit s pismom lol,ustvari nemoj se uopće sramotit s pismom...
Bolje da se ne sramoti uopće i nađe žensku na normalnom mjestu.
Inače je zgrada mjesto na kojem se druže nenormalni ljudi.
Ma zafrkavam se sa pismom :)
Makar, očajnik se i za slamku hvata
Napi se jedne subote s frendovima i banite im u stan
To će vjerojatno bit pogreška nakon koje ju nećeš više vidjet...
Bolje možda da organiziraš tulum kod sebe, pozoveš frendove i pozovete njih sve na druženje i sex
Nakelji poziv na stup pred zgradu.
To je u zadnje vrijeme postalo jako popularno a možda netko tvoj poziv uslika i pošalje u 24sata pa ćeš odmah postati i slavan...dvije muhe jednim udarcem
Ništa od fejsa, znamo se samo iz viđenja.
Kakve to veze ima? Zašto kompliciraš?
Molim te samo ti nikome ne pokušavaj pomoći.
Molim te samo ti nikome ne pokušavaj pomoći.
Zašto misliš da pokušavam pomoći?
Napi se jedne subote s frendovima i banite im u stan
To će vjerojatno bit pogreška nakon koje ju nećeš više vidjet...
Bolje možda da organiziraš tulum kod sebe, pozoveš frendove i pozovete njih sve na druženje i sex
Nije loša ideja, ali ne da mi se baš
To je u zadnje vrijeme postalo jako popularno a možda netko tvoj poziv uslika i pošalje u 24sata pa ćeš odmah postati i slavan...dvije muhe jednim udarcem
Ili bolje pred menzu da mi ih se više javi
Malo mi je teško Tei poslati poruku kad ne znam jel se zove Tea.
a ono,jedini nacin ti je da budes na hodniku all day all night i cekas i cekas i cekas xd .. valjda bude prosla pa iskoristi priliku..
Teji, bez obzira na to kako se zbilja zove. Inače, jebiga, ostaje ti samo zurenje kroz zirak. Kampiranje na hodniku moglo bi biti suviše čudno, a iza vrata ionako te nitko ne vidi.
Teji, bez obzira na to kako se zbilja zove. Inače, jebiga, ostaje ti samo zurenje kroz zirak. Kampiranje na hodniku moglo bi biti suviše čudno, a iza vrata ionako te nitko ne vidi.
Bolje čudno nego nikako.
Jel ti namjerno zelis bit ovolko iritantna?
Mislim bez tih sranja o gramatici nisi losa kolko sam vidio postove, al ljude iritiras s tim sranjima i nikog nije briga za tvoje ispravljanje gramatike na forumu.
Bolje čudno nego nikako.
Ako bi misterioznoj Teji bilo čudno vidjeti tvoje kampiranje na hodniku, prilozi čudno i nikako mogli bi na trenutak postati sinonimi. :P
Jel ti namjerno zelis bit ovolko iritantna?
Mislim bez tih sranja o gramatici nisi losa kolko sam vidio postove, al ljude iritiras s tim sranjima i nikog nije briga za tvoje ispravljanje gramatike na forumu.
Nije namjerno. Možda sam iritantna samo onima koji ne znaju razliku između pravopisnih i gramatičkih dvojbâ... možda.
Ili bolje pred menzu da mi ih se više javi
E moš i tamo i usput staviš neki ništa poseban opis cure(blabla kosa, prosječna visina, sladak osmjeh) tak da se svaka druga prepozna u tvom oglasu i uspjeh zajamčen.
A možda se i javi neka još bolja od susjede
Bolje čudno nego nikako.
Ako bi misterioznoj Teji bilo čudno vidjeti tvoje kampiranje na hodniku, prilozi čudno i nikako mogli bi na trenutak postati sinonimi. :P
A-HA. Ne bi bilo kampiranje jer bi ona tome svjedočila samo jednom, onda kada bih ju zvao van.
Znaš ono, ako nitko nije čuo da drvo pada, jel proizvelo zvuk?
E moš i tamo i usput staviš neki ništa poseban opis cure(blabla kosa, prosječna visina, sladak osmjeh) tak da se svaka druga prepozna u tvom oglasu i uspjeh zajamčen.
A možda se i javi neka još bolja od susjede
Nepogrešiva taktika!
A-HA. Ne bi bilo kampiranje jer bi ona tome svjedočila samo jednom, onda kada bih ju zvao van.
Znaš ono, ako nitko nije čuo da drvo pada, jel proizvelo zvuk?
Vjeruj mi, skužila bi da kampiraš. Zapravo, ako ne skuži, to ti je još veći problem jer znači da nešto s njom gadno nije u redu.
Imam jedno kratko pitanje.
Kako zvati van susjedu koju nikako da sretnem na stubištu?
Ovo je osuđeno na propast u startu.. u istoj ste zgradi..pokraj sobe, lapotopa, filma, pokvarene žarulje, mraka i ne nošenja boksa, ti bi nju zvao van među ljude, amater.
Šalu na stranu, imao sam sličnu situaciju, ali sam znao u kojem stanu žive cure, tj ta cura koju sam htio zvati na "FILM". Tak da sam navečer, radnim danom, utorak ili srijeda ne sjećam se točno, otišao do vrata od njihovog stana, obučen u šorc, majicu, papuče i pokucao i pitao: "ej, sori, što ovako dolazim ali imam problem s internetom, bil mogao dobiti vašu šifru wifija, moram nešto riješit podhitno preko neta. -Može, može, ok, evo da ti zapišem" i naravno kasnije ju zoveš u stan na kavu da joj se zahvališ, kad dođe, baciš par fora da se smije, pitaš ju jel planirala šta poslije pošto ti nisi i mogli bi pogledati film jer si danas baš neki skinuo, i žarulja ti je riknula u sobi. Best of luck.
"ej, sori, što ovako dolazim ali imam problem s internetom, bil mogao dobiti vašu šifru wifija, moram nešto riješit podhitno preko neta. -Može, može, ok, evo da ti zapišem"
– Ne može. – odgovorila bih. Kao i svaka druga nerazvratna žena.
Best of luck.
Misliš, fuck?
svasta nije u redu s tobom pa opet si ziva iako si maloumna
admini oprostite ali moram malo vrijedjati ovakve slape
"ej, sori, što ovako dolazim ali imam problem s internetom, bil mogao dobiti vašu šifru wifija, moram nešto riješit podhitno preko neta. -Može, može, ok, evo da ti zapišem"
– Ne može. – odgovorila bih. Kao i svaka druga nerazvratna žena.
Best of luck.
Misliš, fuck?
Neki ljudi to zovu cooltura.
Same thing ;)
Kulturno je komu pozvoniti na vrata noseći kratke hlače, majicu i papuče? Hm, meni bi to bilo dovoljno da ti uopće ne otvorim vrata. Ne želim sudjelovati u takvim pizdarijama ni na jedan trenutak. Ako tvoj dolazak nije rezultat krajnje niskih pobuda (ovdje ne ubrajam samo seks, ali nisam dovoljno hrabra da napišem i one zločestije stvari), možeš se bar primjereno obući. Nije li tako?
Same thing ;)
Kako god ti kažeš. :P
nerazvratna žena.
Daj pomozi, kako se ono piše... Oksimoron?
Osim Isusa?
Covjek ima para za papuce, a zna se na sta zene padaju ;).
Hvala na prijedlogu , ali nije mi cilj seks nego upoznavanje. Ova mi se baš nekak sviđa, a fala bogu, za seks je svaka treća subotom..
Lakše ćemo nać temu za razgovor ako idemo van, a ne da dođe k meni i ak nema tko šta reći, šta, da palim tv.
Kulturno je komu pozvoniti na vrata noseći kratke hlače, majicu i papuče? Hm, meni bi to bilo dovoljno da ti uopće ne otvorim vrata. Ne želim sudjelovati u takvim pizdarijama ni na jedan trenutak. Ako tvoj dolazak nije rezultat krajnje niskih pobuda (ovdje ne ubrajam samo seks, ali nisam dovoljno hrabra da napišem i one zločestije stvari), možeš se bar primjereno obući. Nije li tako?
Makar mu preporuči tip kroja, broj i dizajn smokinga koji da nosi na sebi kad idući put bude otišao pozvoniti S U S J E D U / S U S J E D I zatražiti šifru za WiFi ne bi li slučajno pozvali policiju i protumačili njegovu molbu kao prijetnju silovanjem.
Imam jedno kratko pitanje.
Kako zvati van susjedu koju nikako da sretnem na stubištu?
Ovo je osuđeno na propast u startu.. u istoj ste zgradi..pokraj sobe, lapotopa, filma, pokvarene žarulje, mraka i ne nošenja boksa, ti bi nju zvao van među ljude, amater.
Šalu na stranu, imao sam sličnu situaciju, ali sam znao u kojem stanu žive cure, tj ta cura koju sam htio zvati na "FILM". Tak da sam navečer, radnim danom, utorak ili srijeda ne sjećam se točno, otišao do vrata od njihovog stana, obučen u šorc, majicu, papuče i pokucao i pitao: "ej, sori, što ovako dolazim ali imam problem s internetom, bil mogao dobiti vašu šifru wifija, moram nešto riješit podhitno preko neta. -Može, može, ok, evo da ti zapišem" i naravno kasnije ju zoveš u stan na kavu da joj se zahvališ, kad dođe, baciš par fora da se smije, pitaš ju jel planirala šta poslije pošto ti nisi i mogli bi pogledati film jer si danas baš neki skinuo, i žarulja ti je riknula u sobi. Best of luck.
Sve što diše? To je jako širok pojam, animofil nisam, životinje dišu, a koliko se sjećam biologije tamo iz 7. osnovne i biljke, zar ne? Pa s biljkama da, ono kad vidim da je 'nak rupa u drvetu na cc 90-100cm visine i da smola curi iz rupe.
Koji k, gdje sam napisao da smo se sexali?
Družili se jesmo, par puta, pohvatali, skinuo ju lijepo, te se ustao prije couitusa kao najveći gospodin i rekao: "ja računam da smo se mi seksali, bit ćeš dodana na moju bilancu, ali bitnije mi je održat 70mg testosterona tjednu proizvodnju, nego se seksat s tobom s kojom se družim 3-4 tjedna, a u teretanu idem ipak 3-4 godine."
Sad me neće ni da pozdravi na stepenicama, žene.
Mrze te kad ih iskoristiš i ostaviš, mrze te kad ih neiskoristiš i ostaviš ili kao Arendelle jednostavno te mrze jer si dominantni spol.
Da krenemo koracima:
1. ovo što pišem je na našem maternjem jeziku? -jeste
2. jesmo li smo svi pismeni u ovoj temi? -više manje
3. znamo li čitati s razumijevanjem? -više manje
4. je li opao ukupni IQ ove teme otkad je Arendelle u ovoj temi? -jako
5. treba li uz buduće postove stavljati link na pdf dokument uploadan na moj oblak ili dropbox na kojem je svaka riječ posta pomno opisana i na kojem sa strane stoji skica i graf šta je autor mislio? -počinjem misliti da treba
ffs ljudi, vjerojatno ako mi je nešto hitno, i trebam to brzo nabaviti/obaviti (u ovom slučaj pw od wifija) se vadi iz ormara posebna svečana košulja i hlače na peglu, po mogućnosti Armani ili u najmanju ruku Enrico Coveri, te se nose na kemijsko čišćenje, te nakon čišćenja mami/sestri na peglanje, te se oblači, da bi otišao preko puta i pokucao i pitao mogu li dobiti šifru od wifija.
imam pitanje
ima jedna fina lepa cura koja mi je zapela prije misec dva ali je imala momka. kako je cesto dolazila di radim bio sam fin krasan divan prema njoj
prekine cura prije tjedan dana s momkom,doda mene na fejs i javi mi se
nakon par dana javljanja salje poruku da nemoze ona to da nije u stanju i da me ne zeli sjebat
ja sam napisem upitnik ona kaze moram ici i to je to
ludo?
Apsolutno!
Odustao si pred sam čin? Dok je bila naga pred tobom? Imaš curu? Baviš se boksom (testosteron za snagu)?
Ako je odgovor na oba pitanja gore ne, ne vidim razlog zašto bi odustao od samog čina kad si došao tako daleko, pogotovo kao muškarac koji je programiran da to radi