The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.932
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Friendzone Club
YOLO6969 kaže...

Imam problem koji je naravno sličan 80% problema na ovu temu..
Znači ima ta cura iz razreda s kojom sam počeo pričati prije 3 mjeseca i cijelo vrijeme se meni žalila kako je nesretna s tim dečkom i utješio sam ju bezbroj puta , i tako smo postajali sve bolji i jednostavno smo uživali pod satom i zajebancija ovo-ono..
Međutim,neplanirano sam počeo padati na nju i probao sam joj dati doznanja i skužila..ko bi reko hahahahah
I od tada,prije mjesec i pol,više nije to ni približno kak je bilo prije...ima problema doma,pa još i taj njezin kreten...
Nedavno su prekinuli i ona je sva sjebana neš i jednostavno nije to više ona stara ona.
Svaki dan pričamo,sjedimo skupa i zajebavamo se,ali sve više naglašava kak joj treba dečko ovo-ono. A zna da sam u nju,i malo je egocentrična..govori samo o svojim problemima s tim kretenom,koji je opravdano dobio to ime da me nebi krivili,a uopće ne razumije da možda i drugi imaju problema...
Ugl. I sad sam stalno nes u ku*cu jer me izluđujeee -> na pozitivan način .
U zadnja 2,3 tjedna je počela naglašavat kak sam joj drag i sve,svi misle da bi bili super par,a neznam šta ona misli jer ju neželim ja još gnjavit s tim.. 

I sad neznam šta da radim,pomozite jadničku heheh

Hvala unaprijed! 

Ti vec imas acc na ovom forumu :D

Daj joj doznanja da te puca kita za tog lika, i reci joj da treba okrenut novu stranicu u zivotu. 

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nemam..prvi put tu...al ajd link pa da i to vidim hahaha
Pa zna ona to,al kužiš kad joj je najteže uvijek sam ja uz nju i one spike bff kaj me živcira više,i na kraju ispada da je trebala mene da se uključi u društvo i onda se počela družit sa "popularnim" curama iz razza i mene jednostavno zamijenila..jesmo si dobri i sve,al nije to to...
Stalo mi je do nje i par puta sam joj to i reko,a ona kaže da nije zaslužila takvog frenda

Al od tada je prošo mjesec i dosta toga se promijenilo..

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Reci joj: Ajmo se jebat pa cu ti biti odlican frend kakvog zasluzujes!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 20:52 (chutac).
11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Reci joj: Ajmo se jebat pa cu ti biti odlican frend kakvog zasluzujes!

Hahahahahahha majstoreee :D

14 godina
odjavljen
YOLO6969 kaže...

Pa zna ona to,al kužiš kad joj je najteže uvijek sam ja uz nju i one spike bff kaj me živcira više,i na kraju ispada da je trebala mene da se uključi u društvo i onda se počela družit sa "popularnim" curama iz razza i mene jednostavno zamijenila..jesmo si dobri i sve,al nije to to...
Stalo mi je do nje i par puta sam joj to i reko,a ona kaže da nije zaslužila takvog frenda

Ostani s njom točno to, frend. Jer tebe kao dečka nije zaslužila, čim te zamijenila s drugima.

15 godina
The Friendzone Club

Napi ju {#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
neaktivan
footballer kaže...
YOLO6969 kaže...

Ostani s njom točno to, frend. Jer tebe kao dečka nije zaslužila, čim te zamijenila s drugima.

Lako bi bilo to da se ne javljaju oni drugi osjećaji koji žele nešto više

21.
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Samo čekaj da naleti jedna druga, neće ni razmišljat o ovoj ni kad je 2 metra od nje.

11 godina
neaktivan
Deep kaže...
footballer kaže...
YOLO6969 kaže...

Lako bi bilo to da se ne javljaju oni drugi osjećaji koji žele nešto više

Footballer al nije tako jednostavno...točno to što je Deep rekao.. i ti osjećaji sve više utječu,na žalost,na mene..jer mi nije baš bilo u planu "have crush on her" i samo odjednom sam počeo osjećati te osjećaje..nakon nekog vremena leptirići se pretvaraju u biljku mesožderku koja samo,onako iznutra,sve ždere...

11 godina
neaktivan
footballer kaže...

Samo čekaj da naleti jedna druga, neće ni razmišljat o ovoj ni kad je 2 metra od nje.

Ali ona je prva za koju imam onako prave osjećaje i stalo mi je za nju...
Tako da to nebu tako lako išlo..a i ja sam malo sramežljiv pa mi je i malo teško tako prići curi.. 

14 godina
neaktivan
YOLO6969 kaže...

Tako da to nebu tako lako išlo..a i ja sam malo sramežljiv pa mi je i malo teško tako prići curi.. 

kad te odbije dobit ces instant hladjenje.vjeruj mi ;)

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
YOLO6969 kaže...

kad te odbije dobit ces instant hladjenje.vjeruj mi ;)

Heheheh ma vjerujem , al sam uporan kad hoću nešto :D

17 godina
neaktivan
YOLO6969 kaže...

i ti osjećaji sve više utječu,na žalost,na mene..jer mi nije baš bilo u planu "have crush on her" i samo odjednom sam počeo osjećati te osjećaje..nakon nekog vremena leptirići se pretvaraju u biljku mesožderku koja samo,onako iznutra,sve ždere...

Nekoć davno ljudi su izmislili čarobni napitak baš za takve situacije. Koristi se i danas iako nije znanstveno dokazano da može ubit te biljke mesožderke (ali leptiriće ubija bez problema). Odat ću ti ime tog napitka, ali ne smiješ nikome reći; zove se ALKOHOL {#}

PS. ili to ili počni igrat World of Warcraft, upadni u hc raiding guild i zaboravit ćeš na probleme s curama zauvijek {#}

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 11:21 (dark_wizz).
11 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
YOLO6969 kaže...

i ti osjećaji sve više utječu,na žalost,na mene..jer mi nije baš bilo u planu "have crush on her" i samo odjednom sam počeo osjećati te osjećaje..nakon nekog vremena leptirići se pretvaraju u biljku mesožderku koja samo,onako iznutra,sve ždere...

Nekoć davno ljudi su izmislili čarobni napitak baš za takve situacije. Koristi se i danas iako nije znanstveno dokazano da može ubit te biljke mesožderke (ali leptiriće ubija bez problema). Odat ću ti ime tog napitka, ali ne smiješ nikome reći; zove se ALKOHOL {#}

PS. ili to ili počni igrat World of Warcraft, upadni u hc raiding guild i zaboravit ćeš na probleme s curama zauvijek {#}

Poznat mi je to,negdje sam već čuo hahahaha
ma zaboraviš na 7,8 sati hahah
ma igram ja već WoT i to je dosta ;) 

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Upravo što je kolega rekao, kad te odbije dobit ćeš instant hlađenje. Nevjerojatno ali tako je.

Znam da nije tako jednostavno, vjerujem, ali moraš znat i kako to riješit. Nemoj se previše brinut oko nje, pogledaj koliko te zapravo ona ne želi, bit će ti bolje, zašto da se ti mučiš i trudiš kad ona to ne želi?

Što se tiče cura, ne moraš prilaziti curama vani itd, nek te frendice upoznaju sa nekim svojim frendicama itd, ako baš hoćeš, nek te ona upozna sa nekom svojom frendicom, riješi nju i ova će bit ljubomorna :D

Ako želiš zaboravljat na sve to svaki dan, počni se baviti nekim sportom ako se već ne baviš, na treninzima itd se nećeš obazirat na to i kasnije ćeš vidjet da te prolazi to brzo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 13:06 (footballer).
11 godina
neaktivan
footballer kaže...

Upravo što je kolega rekao, kad te odbije dobit ćeš instant hlađenje. Nevjerojatno ali tako je.

Znam da nije tako jednostavno, vjerujem, ali moraš znat i kako to riješit. Nemoj se previše brinut oko nje, pogledaj koliko te zapravo ona ne želi, bit će ti bolje, zašto da se ti mučiš i trudiš kad ona to ne želi?

Što se tiče cura, ne moraš prilaziti curama vani itd, nek te frendice upoznaju sa nekim svojim frendicama itd, ako baš hoćeš, nek te ona upozna sa nekom svojom frendicom, riješi nju i ova će bit ljubomorna :D

Ako želiš zaboravljat na sve to svaki dan, počni se baviti nekim sportom ako se već ne baviš, na treninzima itd se nećeš obazirat na to i kasnije ćeš vidjet da te prolazi to brzo.

Treniram taek. i tad se ispucam...
dobra ideja heheh...ljubomora uvijek pali :P 

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

ljubomora nikad ne pali

Losing all hope was freedom
11 godina
neaktivan
piksic kaže...

ljubomora nikad ne pali

Pa kaj onda da jij napravim hahahah...da mjesec dana ne pricam s njom pa nek misli koliko sam dobar pema njoj?

15 godina
The Friendzone Club

jedan savijet nevezano za tvoj problem
nemoj slusat piksica 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

jedan savijet nevezano za tvoj problem
nemoj slusat piksica 

Dogovoreno hahaha (y)

14 godina
YOLO6969 kaže...

da se i ja ubacim..imo sam problem isti, znaci ubio bi za tu djevojku a ona, ona me samo vrtila kao i druge oko nje..sta ces, fina djevojka stvarno mnogi ju zele haha..bio sam ludo zaljubljen i sve ali nakraju sam procitao jedan savjet kolege ovdje u temi i uradio tocno to, bez obzira sto mi se nimalo nije svidjalo ali rekoh sebi "vise stvarno nista ne mogu izgubiti, jer ionako vec sve zna" pa sam joj rekao: "gle, ja s tobom nemogu bit frend jer osjecam nesto vise, mi se mozemo pozdravit u gradu ali dopisivanja i nesto slicno ne zelim, nadam se da me razumijes, uzivaj {#}" na sto je ona (vidno ljuta) samo odgovorila "ma da da" jer joj ocito nije pasalo da ja stanem u gard i preokrenem ploču..to je bilo prije nekih mjesec dana i polako me iz dana u dan prolazilo, cak i danas kada se napila i kad mi se nasrala za to sve što "sam prekinuo prijateljstvo na takav način" ja sam se samo nasmijao i otišao..probaj tako, kod mene je uradilo čuda {#}

11 godina
neaktivan
WaZZi kaže...
YOLO6969 kaže...

da se i ja ubacim..imo sam problem isti, znaci ubio bi za tu djevojku a ona, ona me samo vrtila kao i druge oko nje..sta ces, fina djevojka stvarno mnogi ju zele haha..bio sam ludo zaljubljen i sve ali nakraju sam procitao jedan savjet kolege ovdje u temi i uradio tocno to, bez obzira sto mi se nimalo nije svidjalo ali rekoh sebi "vise stvarno nista ne mogu izgubiti, jer ionako vec sve zna" pa sam joj rekao: "gle, ja s tobom nemogu bit frend jer osjecam nesto vise, mi se mozemo pozdravit u gradu ali dopisivanja i nesto slicno ne zelim, nadam se da me razumijes, uzivaj {#}" na sto je ona (vidno ljuta) samo odgovorila "ma da da" jer joj ocito nije pasalo da ja stanem u gard i preokrenem ploču..to je bilo prije nekih mjesec dana i polako me iz dana u dan prolazilo, cak i danas kada se napila i kad mi se nasrala za to sve što "sam prekinuo prijateljstvo na takav način" ja sam se samo nasmijao i otišao..probaj tako, kod mene je uradilo čuda {#}

E vidiš to sam razmišljao da napravim,baš zato sam tu i napisao to što sam napisao...
Samo ja bi promijenio jednu stvar..ovo što si joj rekao ja bi ju još jednom pitao da budem siguran 100% ak me friendzonala...pa ak je nek ode tam nekog drugog dečka vrtit oko prsta,a ja to nisam zaslužio..nisam umišljen ni ništa al svaka cura s kojom pričam i koja me upozna kaže da sam predobar..tak da ak ova to nije skužila nek se goni! 

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

i te cure koje ti vele da si predobar bi te isto frendzonale da su mjestu prve. čim ti cura kaže (a da niste u vezi, već u fazi upoznavanja) da si fin, predobar, cukren i slične piz.darije, odmah znaš na čemu si.

kod žemski dobi <25 često pali zdrava doza bahatosti, odrješitosti, živosti.

nemoj se trudit svemu joj ugoditi. čim te krene tretirati kao plišanu igračku to je gotovo.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A kaj ako cura veli da si joj simpatičan, na šetnji ju primiš za ruku i pitaš dal ima dečka, kaže da nema, ali da ni nebi htjela imat, a na kraju šetnje ju zbariš pred zgradom? Na čemu si onda? {#}

PSN - Axtross
16 godina
The Friendzone Club

.

14 godina
stickman1 kaže...

i te cure koje ti vele da si predobar bi te isto frendzonale da su mjestu prve. čim ti cura kaže (a da niste u vezi, već u fazi upoznavanja) da si fin, predobar, cukren i slične piz.darije, odmah znaš na čemu si.

nemoj se trudit svemu joj ugoditi. čim te krene tretirati kao plišanu igračku to je gotovo.

kolega je u pravu, nedavno mi je jedna cura s kojom sam se upoznao i poceo intenzivno druzit i malo stvorio neke osjecaje za nju rekla da "nemoze vjerovat da postoji tako predobar decko poput mene" i pise stalno "volim te" i sve ali kada god ja nešto pokušam ona odma kao da se odmakne 2 metra unazad i onako, vrti svoju igru..u jednom trenutku sam joj i priznao da imam osjecaje ali nedugo zatim sam svatio u cemu je rijec i kako stvari stoje te da me samo zeli imat u rezervi kad ponestane deckiju i sad bi ja mogo kukat sto godina friendzone ovo friendzone ono cure nevaljaju ali samo joj dodes drugi dan sa spikom imam ja vec jednu tamo pa ce ti onako kiselo napisat/reč "aham, sretno snjom" jer svako bi na ovom svijetu volio da su svi zaljubljeni u njega i da može prstom birat ali treba se postavit i znat di je granica, a ne biti pokoran i slušat svaku njenu {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 12:52 (WaZZi).
11 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

Te cure znm vec 10 god...

A imas pravo al ja sam dobar..nemrem bit bahat prema curi jer mi je glupo...

11 godina
neaktivan
WaZZi kaže...
stickman1 kaže...

kolega je u pravu, nedavno mi je jedna cura s kojom sam se upoznao i poceo intenzivno druzit i malo stvorio neke osjecaje za nju rekla da "nemoze vjerovat da postoji tako predobar decko poput mene" i pise stalno "volim te" i sve ali kada god ja nešto pokušam ona odma kao da se odmakne 2 metra unazad i onako, vrti svoju igru..u jednom trenutku sam joj i priznao da imam osjecaje ali nedugo zatim sam svatio u cemu je rijec i kako stvari stoje te da me samo zeli imat u rezervi kad ponestane deckiju i sad bi ja mogo kukat sto godina friendzone ovo friendzone ono cure nevaljaju ali samo joj dodes drugi dan sa spikom imam ja vec jednu tamo pa ce ti onako kiselo napisat/reč "aham, sretno snjom" jer svako bi na ovom svijetu volio da su svi zaljubljeni u njega i da može prstom birat ali treba se postavit i znat di je granica, a ne biti pokoran i slušat svaku njenu {#}

Pa sve to i radi...al meni se cini da nije takva...tj. mislio sam da nije ko ostale danasnje cure i fkt je bila oke...al eto ipak se cini da se pravila...a to sam saznao tek kad sam se naso s njezinom frendicom i onda se ova moja pocela ljutit i sve

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Koji ti je bog, ne mozes mutit sa curon iz razreda. Ne seri di jedes, prekinete i onda je moras gledat do kraja skolovanja.

Internet - No place to rather be
11 godina
neaktivan
EdgCliff kaže...

Koji ti je bog, ne mozes mutit sa curon iz razreda. Ne seri di jedes, prekinete i onda je moras gledat do kraja skolovanja.

A i to sta kazes...al to se nije trebalo tak dogodit...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice