Imam problem koji je naravno sličan 80% problema na ovu temu..
Znači ima ta cura iz razreda s kojom sam počeo pričati prije 3 mjeseca i cijelo vrijeme se meni žalila kako je nesretna s tim dečkom i utješio sam ju bezbroj puta , i tako smo postajali sve bolji i jednostavno smo uživali pod satom i zajebancija ovo-ono..
Međutim,neplanirano sam počeo padati na nju i probao sam joj dati doznanja i skužila..ko bi reko hahahahah
I od tada,prije mjesec i pol,više nije to ni približno kak je bilo prije...ima problema doma,pa još i taj njezin kreten...
Nedavno su prekinuli i ona je sva sjebana neš i jednostavno nije to više ona stara ona.
Svaki dan pričamo,sjedimo skupa i zajebavamo se,ali sve više naglašava kak joj treba dečko ovo-ono. A zna da sam u nju,i malo je egocentrična..govori samo o svojim problemima s tim kretenom,koji je opravdano dobio to ime da me nebi krivili,a uopće ne razumije da možda i drugi imaju problema...
Ugl. I sad sam stalno nes u ku*cu jer me izluđujeee -> na pozitivan način .
U zadnja 2,3 tjedna je počela naglašavat kak sam joj drag i sve,svi misle da bi bili super par,a neznam šta ona misli jer ju neželim ja još gnjavit s tim..
I sad neznam šta da radim,pomozite jadničku heheh
Hvala unaprijed!
Ti vec imas acc na ovom forumu :D
Daj joj doznanja da te puca kita za tog lika, i reci joj da treba okrenut novu stranicu u zivotu.