- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam pitanje vezano za problem.
Problem je taj da, uz to što nemam muda, nemam kada/kako prići jednoj curi.
Cura je dvije godine mlađa i ide samnom u smjenu. Zgodnička je i sviđa mi se, poprilično i imam neki osjećaj da se i ja njoj sviđam sudeći po gestama na hodniku :).
Sad, čak bih ja i skupio muda da joj priđem, ali kad god je sama, a to je rijetko, daleko je i nemam vremena doć do nje. Ako nije sama onda je pak okružena sa 68 frendica, a da ju izvučem iz tolike grupe, ne. Toliko mudonja nisam :(
Neki dan je bila u razredu i njena frendica je skužila mene da stojim pokraj sa frendom(čekali smo sat pred kabinetom) i ova se izderala "Bok Ime Prezime". Ja pogledao, logično, da vidim tko je to i to je, zamisli, ona!
Tu je moj mudri um smislio riješenje.
Pomislio sam da joj pošaljem na Facebook poruku "Bok :)! Nikako da te uhvatim na uživo pa bih te ovdje pitao. Jel bi htjela izaći samnom van, na kavu? :)"
To bi možda i uspjelo, ali ima jedan problem. Dva su moguća odgovora(otprilike XD): 1) Naravno! :)
2) Kako znaš moje ime?!?
Jel ima kakvih savjeta od ovdašnjih Romea?
skupi tih 200g muda i pitaj ju....

eh to je dvosjekli mac jer moze upast u frend zonu , ajmo pool napravit
7 | javi se na fejs |
---|---|
38 | pozovi je uzivo |
3 | odustani od nje |
Ma kakva frend zona, vidiš da se mala loži na njega. Samo kaj treba on preuzrti inicijativu, jer je mala očito još balava.
pa bas zato so se lozi ako ce previse trkljat svaki dan par stati na fejsu iz loze bu se pretvorilo u hladan tus bas si mi nekak frend za popricat uvijek guy zone
moze se javit na fejs i pitat tako i stop. ali onda nema lajka , nema postanja, pokanja (pomaganja u flash igricama LOLOLO) i sve bu super , bit svega je da je dobije na samo (cuga,kino,vanka), pa da vidi
sto i kako dalje snjom
skupi tih 200g muda i pitaj ju....
Kažem, problem je šta je uvijek u društvu, a za upad u društvo i pitanje bi mi trebalo jedno dve-tri kile muda.
pa bas zato so se lozi ako ce previse trkljat svaki dan par stati na fejsu iz loze bu se pretvorilo u hladan tus bas si mi nekak frend za popricat uvijek guy zone
moze se javit na fejs i pitat tako i stop. ali onda nema lajka , nema postanja, pokanja (pomaganja u flash igricama LOLOLO) i sve bu super , bit svega je da je dobije na samo (cuga,kino,vanka), pa da vidi
sto i kako dalje snjom
Ne bih ja pričao na fejsu, samo bih ju pitao da izađe samnom. Ako se priča, priča se vani. Fejs je samo za dogovaranje.
Jedini problem bi mogao biti to što znam kako se zove, a nije mi rekla
mislim ako moze IE mozemo i mi
odmah post iznad tvog
EDIT:slucajno sam sebe citirao, odnosilo se na ovog s morskim psom na avataru, a s mudima od korjnace :D
lol pa reci joj da si u prolazu negjde hodniku cuo njeno ime dok ju je neka fredica dozivala
pa si tak saznal
eh vi mladi vama je sad lakse uz sve te nove tehnologije , u moje doba kad sam imal godina ko ti su par imali mob, to se pod diskacima broj pisao sa kemisjkom (od barmena :D) na papiriche, flajere di se god stiglo lol ili na maramicu a ako nije bilo onda sa ruzem dobijes lol :D, i onda u uz dozu pijanstva stavilo u djep :D
pa ti stara to opere, a sam si si kriv i molis Boga da je sretnes negdje,mozda taj isti klub neki drugi..,ili kvart etc... eh di su ti dani memories
mislim ako moze IE mozemo i mi
odmah post iznad tvog
Ti to citiraš samoga sebe?
Vidio sam sliku, ali muda su čudna biljka...
lol pa reci joj da si u prolazu negjde hodniku cuo njeno ime dok ju je neka fredica dozivala
pa si tak saznal
eh vi mladi vama je sad lakse uz sve te nove tehnologije , u moje doba kad sam imal godina ko ti su par imali mob, to se pod diskacima broj pisao sa kemisjkom (od barmena :D) na papiriche, flajere di se god stiglo lol ili na maramicu a ako nije bilo onda sa ruzem dobijes lol :D, i onda u uz dozu pijanstva stavilo u djep :D
pa ti stara to opere, a sam si si kriv i molis Boga da je sretnes negdje,mozda taj isti klub neki drugi..,ili kvart etc... eh di su ti dani memories
Čak se čini i smisleno.
Valjda cura ne će pomisliti da sam nekakav stalker
Vidit ću još u školi sutra hoću li dobiti priliku, a ako ne dobijem, pivu, dvije, da me prestane biti briga i šalji poruku.
popi pivu snjom bolje u drustvu nego sam
daj mi link profila da ti pokazem kako se to sredi, sutra si s njom na kavi, jel moze?
Pomislio sam da joj pošaljem na Facebook poruku "Bok :)! Nikako da te uhvatim na uživo pa bih te ovdje pitao. Jel bi htjela izaći samnom van, na kavu? :)"
To bi možda i uspjelo, ali ima jedan problem. Dva su moguća odgovora(otprilike XD): 1) Naravno! :)
2) Kako znaš moje ime?!?
Ako budeš odabrao FB approach, onda nemoj odmah uletit sa "Jel bi htjela izać van samnom?" nego samo napiši bok, ili šta god pa neka krene konverzacija. Onda je pitaš nakon nešto poruka.
popi pivu snjom bolje u drustvu nego sam
Znaš da bi
Bilo bi lijepo da pije pivu.
Kad izađem "na kavu", ja pijem Cedevitu ili pivu.
daj mi link profila da ti pokazem kako se to sredi, sutra si s njom na kavi, jel moze?
Nije da ti ne vjerujem, ali mislim da ću pokušati sam
Zaboravi fejs, tu joj samo daješ prostora za manipulaciju. Direktno u facu i bok.
2) Kako znaš moje ime?!?
Ako budeš odabrao FB approach, onda nemoj odmah uletit sa "Jel bi htjela izać van samnom?" nego samo napiši bok, ili šta god pa neka krene konverzacija. Onda je pitaš nakon nešto poruka.
Šta da ju pitam prije?
Kako si, šta radiš?
Kako život?
Šta da ju pitam prije?
Kako si, šta radiš?
Kako život?
nijedno hahhah
zapocni sa e bok, bilo bi pozeljno reci namjeru, jer u suprotnom moze biti cudno, samo smisli neki razlog, nezz ni ja, radis anketu za socijologiju da vidis koliko se mladje cure zanimaju za starije :P
bubnes par pitanja(naravno to ako ides na ovaj moj glup prijedlog) i od tud razvijes razgovor,
ili ides klasicno, s onim pitanjima koja se pitaju kad nekog upoznajes dok ne nadjete zajednicki jezik, if you know...
Zaboravi fejs, tu joj samo daješ prostora za manipulaciju. Direktno u facu i bok.
To mi je jedini način budući da je uglavnom u društvu.
Šta da ju pitam prije?
Kako si, šta radiš?
Kako život?
nijedno hahhah
zapocni sa e bok, bilo bi pozeljno reci namjeru, jer u suprotnom moze biti cudno, samo smisli neki razlog, nezz ni ja, radis anketu za socijologiju da vidis koliko se mladje cure zanimaju za starije :P
bubnes par pitanja(naravno to ako ides na ovaj moj glup prijedlog) i od tud razvijes razgovor,
ili ides klasicno, s onim pitanjima koja se pitaju kad nekog upoznajes dok ne nadjete zajednicki jezik, if you know...
go home,you're drunk xD
Ne bih ja pričao na fejsu, samo bih ju pitao da izađe samnom. Ako se priča, priča se vani. Fejs je samo za dogovaranje.
Kompliciraš kao da si ti cura u toj priči. Kakve veze ima to što ona tebi nije rekla kako se zove? Jel se nisi nikad javio nijednoj curi koja te nezna? To što ti ona nije rekla kako se zove nema uopće veze, pa niste sami na svijetu....
Nemoj biti papak, ako pita kako znas kako se zove reci joj nesto tipa da se potrudis saznati nesto o curi koja te zanima. Ali onda moraš još nešto znati o njoj ahahaa
ugl skupi muda i pošalji je*enu poruku, neće ti ništa biti....ako neznaš šta bi joj napisaoš, ona ti je dala otvorenje kad je dreknila to s imenom sranje..kazes kakvo je to deranje ili bilo sta, mozes iz tog 10 tema izvuci, samo ti ta prva poruka treba, dalje ide samo..
Šta da ju pitam prije?
Kako si, šta radiš?
Kako život?
Potrudi se da bude sve gramatički ispravno i sa smajlovima na određenom mjestu, neke cure vole detalje, ne vole kada netko nepismeno na chatu piše "jeli" zajedno, ili ime malim slovom, ili nema zareza, ni točke, i općenito takvih bisera.
Ne mora značiti ništa ovo, ali ima slučaja kojima je bitan svaki detalj pa i gramatika pisanja na chatu.
go home,you're drunk xD
to mi je prvo palo na pamet, sta ako pita od kud ti, sta ce rec doso malo ahahahahha, nece reci ni ovo moje, ali neka se pripremi za to
nista lakse se javiti tako curi :D
zato je bolje uzivo old school pitat na samo i bok , a kasnije kad se razvije kemija na cugi pitat za fejs samo ne napisat odmah da si u vezi ili ako ona napise to bjezi od nej ko vrag od tamjana lOOOOL :)
Šta da ju pitam prije?
Kako si, šta radiš?
Kako život?
nijedno hahhah
Kako život je bio sarkazam :)
Bold:
Koja pitanja kada upoznaješ nekoga? Interesi, kakvu muziku slušaš i to?
ništa muzika,ništa to...nisi na popisu stanovništva,hebo ga ti....
pitaj je kaj dobila za saint nicholasa i jel ocistila cizmu i tak iz toga nabacaj teme di ce za zichbo novo ovo ono pa kreni i rijeci ce same poteci a nakon 2 pive jos vise i sve bu super duper fly,i kad padne kemija prebaci se na sv opet pa je u cimu reci da ces ti bit njen krampus ma stov vise seres i budes neobicno lood tj ne kao drugi decki kad upoznaju curu to ce je privuc garant
pitas kako skola i eto razgovora
reci ce lose, pa kazes zasto, pozalit ce se na profesora, onda se slozis s njom, i samo se nadovezujes kasnije na nju, i kasnije je lako
ako kaze super, bjezi od toga ahahah..
edit:hahaha krivic doslovno je shvatio moju anketu :D
pitaj je kaj dobila za saint niholas i jel ocistila cizmu i tak iz toga nabacaj teme di ce za zichbo novo ovo ono pa kreni i rijeci ce same poteci a nakon 2 pive jos vise i sve bu super duper fly
točno to :D
Kompliciraš kao da si ti cura u toj priči. Kakve veze ima to što ona tebi nije rekla kako se zove? Jel se nisi nikad javio nijednoj curi koja te nezna? To što ti ona nije rekla kako se zove nema uopće veze, pa niste sami na svijetu....
Nemoj biti papak, ako pita kako znas kako se zove reci joj nesto tipa da se potrudis saznati nesto o curi koja te zanima. Ali onda moraš još nešto znati o njoj ahahaa
ugl skupi muda i pošalji je*enu poruku, neće ti ništa biti....ako neznaš šta bi joj napisaoš, ona ti je dala otvorenje kad je dreknila to s imenom sranje..kazes kakvo je to deranje ili bilo sta, mozes iz tog 10 tema izvuci, samo ti ta prva poruka treba, dalje ide samo..
Istinu zboriš. Šta se sekiram?!?
Počnem sa "Bok :)" i vidit ću kuda će me odvesti.
Ali tek sutra jer možda ju uhvatim uživo, makar sumnjam...
zato je bolje uzivo old school pitat na samo i bok , a kasnije kad se razvije kemija na cugi pitat za fejs samo ne napisat odmah da si u vezi ili ako ona napise to bjezi od nej ko vrag od tamjana lOOOOL :)
Nije da sam fejs kuja, svejedno mi je šta mi piše na fejsu.
I ako bude napasna, i to se da iskoristiti. HUEHUEHUE