Evo i od mene update.
Se sječate one male od prošle subote?
Uglavnom, izašli smo na kavu u petak. I prvo se počela ispričavati šta je bila takva kakva je bila.I onda, malo pomalo, kako smo nalazili zajedničke teme, skužio da se razumi u kompjutere.
Dapače, igra Play Station ,ima Wii, kuži se u mobitele, jailbreakove, custom ROM-ove itd..Ja onako ostao, zapanjen, rijetko se pronađe takva cura.Popili mi tu kavu, izađemo van iz kafića i ja onako elegantno : Joj, ostalo mi nešto u autu ideš sa mnom ? I pristala ona, ( kupio sam joj čokoladu , mr. Nice guy haha ) i otpratio ju praktički 300-400 metara do kuće. Pošto je bilo hladno, ja probao ruku staviti oko struka, vidim nasmije se i stisne ruku uz sebe, rekoh super. I dođemo do nje, a ja špekuliram, da li da tražim pusu za laku noć ili ne, rekoh ne, ima vremena, prvi izlazak pravi nam je to pa ima vremena. Došla subota, javi se ona na FB, da joj je bilo super jučer vani i da nije znala da imamo toliko zajedničkih stvari blablabla. Uglavnom, cura je u plesnoj grupi pa je radila neke kostime za blagdane, šivala,ljepila itd. I kaže, ako završi ranije, da bi izašli van. Naravno, može, dogovorimo se, i dođemo van i ono, ludnica bila, od muzike, sprdačine koje smo radili ona, moj frend, njegova cura i ja. I kao zvoni njen mobitel, stari( murjak ako se dobro sječam ) zove da ide doma, a tek je bilo oko 2-3 sata, i ona kaže, sorry, moram ići, bilo mi je super.
Ja napravim onako tužnu facu, zar već? A nisam dobio ni pusu za laku noć , i na to se ona nagne i ona prva mene poljubi haha,brzinski ali ajde, broji se. Ja ju pitam, a ja bi još jedan, ona se nasmije, zagrli me i još jedan brzinski poljubac. Ja onako, like a boss, zagrlim ju, pružim joj jaknu i to je bilo to.
Nedjelja dođe, ja joj kažem ( facebook naravno ) da bi htio danas na kavu, da mi je dosadno pa ako ima vremena. Na to ona, može može, super, nađemo se oko 5 tu i tu. Rekoh super.
I došli mi na kavu, ono atmosfera romantika žešća, lagani jazz, mirisne svijeće, bez dima od cigara ili pijanaca koji se trijezne uz Žujicu. I meni več postalo monotorno, ja platim račun i pitam ju za šetnju. Naravno, pristane... Ja ju uhvatim za ruku, i krenemo mi šetati. Grad več ukrašen za blagdane, lijepo je bilo toplo, nije padala kiša niti ništa, savršeno je bilo. I tako mi nešto pričamo i ja nju zezam za mobitel nešto, i ona se nasmije stane i onako me pogleda a ja ni jedan ni dva, stisnem ju uz sebe i poljubim... i ljubimo se mi ljubimo, ja onako polako završavam, a ona drž nedaj mene uhvati i stisne me uz sebe i nastavimo se još ljubiti haha, onda smo u neki park išli, sjeo sam na klupu, naravno, džentlmen, sjedni ti meni u krilo da ti nije hladno, i još ljubljenja i zezanja... Na kraju smo se još malo prošetali, odvezao ju doma, dobio pusu za laku noć... i sad čekam petak jer ona ima treninge a ja isto nemam vremena toliko..
Uglavnom, sretan ko malo dijete kad gleda šta ga čeka ispod bora. 
Boldano :
:D
Nego,jako mi je drago zbog tebe,držim fige da se ovak nastavi pa da malo skupa oveclockate tvoj krevet :P(ili njezin,ako se ne bojiš starog s pištoljem) :D

Ništa ne ostavljam nezavrš