The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.480.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
wyks kaže...
zerocool12 kaže...
nix2811 kaže...
Vrijeme je darivanja pa valjda nema nitko problema :))

Evo kad smo kod toga,što ćete pokloniti svojoj dragoj? :P

Obično kupim nešto bolje od Niveine plave kreme za ruke. Neki L'Oreal ili Garnier...

Oh, man. 48?

Ja je ne koristim dok mi koža na rukama ne počne krvariti, ali kad počne, 48 to riješi za čas. 

17 godina
The Friendzone Club

haha sad je najbolje zbarit cure ili frendice jer su opustenije ono zicbo,nova svi su malo ludi idealno doba za frendzone ekipu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 16:52 (4mal).
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

WD40 kupite. Kakve Nivee, L'Orale, Garniere i ostale gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 19:21 (4ucker).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Saka svinjske masti.

Kao pravi muskarac!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
zerocool12 kaže...

Evo kad smo kod toga,što ćete pokloniti svojoj dragoj?

Poklon burek s mesom i ja.

Žalosno je što će se više radovati bureku nego meni.
Ova druga slika je vraćanje biciklom kući u nedjelju (32.5km u jednom smjeru). Bio sam već 3 puta kod nje biciklom u ovih mjesec dana službene veze.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Evo i od mene update.

Se sječate one male od prošle subote?

Uglavnom, izašli smo na kavu u petak. I prvo se počela ispričavati šta je bila takva kakva je bila.I onda, malo pomalo, kako smo nalazili zajedničke teme, skužio da se razumi u kompjutere.

Dapače,  igra Play Station ,ima Wii, kuži se u mobitele, jailbreakove, custom ROM-ove itd..Ja onako ostao, zapanjen, rijetko se pronađe takva cura.Popili mi tu kavu, izađemo van iz kafića i ja onako elegantno : Joj, ostalo mi nešto u autu ideš sa mnom ? I pristala ona, ( kupio sam joj čokoladu , mr. Nice guy haha ) i otpratio ju praktički 300-400 metara do kuće. Pošto je bilo hladno, ja probao ruku staviti oko struka, vidim nasmije se i stisne ruku uz sebe, rekoh super. I dođemo do nje, a ja špekuliram, da li da tražim pusu za laku noć ili ne, rekoh ne, ima vremena, prvi izlazak pravi nam je to pa ima vremena. Došla subota, javi se ona na FB, da joj je bilo super jučer vani i da nije znala da imamo toliko zajedničkih stvari blablabla. Uglavnom, cura je u plesnoj grupi pa je radila neke kostime za blagdane, šivala,ljepila itd. I kaže, ako završi ranije, da bi izašli van.  Naravno, može, dogovorimo se, i dođemo van i ono, ludnica bila, od muzike, sprdačine koje smo radili ona, moj frend, njegova cura i ja. I kao zvoni njen mobitel, stari( murjak ako se dobro sječam ) zove da ide doma, a tek je bilo oko 2-3 sata, i ona kaže, sorry, moram ići, bilo mi je super.

Ja napravim onako tužnu facu, zar već? A nisam dobio ni pusu za laku noć , i na to se ona nagne i ona prva mene poljubi haha,brzinski ali ajde, broji se.  Ja ju pitam, a ja bi još jedan, ona se nasmije, zagrli me i još jedan brzinski poljubac. Ja onako, like a boss, zagrlim ju, pružim joj jaknu i to je bilo to.

Nedjelja dođe, ja joj kažem ( facebook naravno ) da bi htio danas na  kavu, da mi je dosadno pa ako ima vremena. Na to ona, može može, super, nađemo se oko 5 tu i tu. Rekoh super.

I došli mi na kavu, ono atmosfera romantika žešća, lagani jazz, mirisne svijeće, bez dima od cigara ili pijanaca koji se trijezne uz Žujicu.  I meni več postalo monotorno, ja platim račun i pitam ju za šetnju. Naravno, pristane... Ja ju uhvatim za ruku, i krenemo mi šetati. Grad več ukrašen za blagdane, lijepo je bilo toplo, nije padala kiša niti ništa, savršeno je bilo. I  tako mi nešto pričamo i ja nju zezam za mobitel nešto, i ona se nasmije stane i onako me pogleda  a ja ni jedan ni dva, stisnem ju uz sebe i poljubim... i ljubimo se mi ljubimo, ja onako polako završavam, a ona drž nedaj mene uhvati i stisne me uz sebe i nastavimo se još ljubiti haha, onda smo u neki park išli, sjeo sam na klupu, naravno, džentlmen, sjedni ti meni u krilo da ti nije hladno, i još ljubljenja i zezanja... Na kraju smo se još malo prošetali, odvezao ju doma, dobio pusu za laku noć... i sad čekam petak jer ona ima treninge a ja isto nemam vremena toliko..

Uglavnom, sretan ko malo dijete kad gleda šta ga čeka ispod bora. {#}

16 godina

Ko iz knjige {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
16 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Evo i od mene update.

Uglavnom, izašli smo na kavu u petak. I prvo se počela ispričavati šta je bila takva kakva je bila.I onda, malo pomalo, kako smo nalazili zajedničke teme, skužio da se razumi u kompjutere.

Dapače,  igra Play Station ,ima Wii, kuži se u mobitele, jailbreakove, custom ROM-ove itd..Ja onako ostao, zapanjen, rijetko se pronađe takva cura.Popili mi tu kavu, izađemo van iz kafića i ja onako elegantno : Joj, ostalo mi nešto u autu ideš sa mnom ? I pristala ona, ( kupio sam joj čokoladu , mr. Nice guy haha ) i otpratio ju praktički 300-400 metara do kuće. Pošto je bilo hladno, ja probao ruku staviti oko struka, vidim nasmije se i stisne ruku uz sebe, rekoh super. I dođemo do nje, a ja špekuliram, da li da tražim pusu za laku noć ili ne, rekoh ne, ima vremena, prvi izlazak pravi nam je to pa ima vremena. Došla subota, javi se ona na FB, da joj je bilo super jučer vani i da nije znala da imamo toliko zajedničkih stvari blablabla. Uglavnom, cura je u plesnoj grupi pa je radila neke kostime za blagdane, šivala,ljepila itd. I kaže, ako završi ranije, da bi izašli van.  Naravno, može, dogovorimo se, i dođemo van i ono, ludnica bila, od muzike, sprdačine koje smo radili ona, moj frend, njegova cura i ja. I kao zvoni njen mobitel, stari( murjak ako se dobro sječam ) zove da ide doma, a tek je bilo oko 2-3 sata, i ona kaže, sorry, moram ići, bilo mi je super.

Ja napravim onako tužnu facu, zar već? A nisam dobio ni pusu za laku noć , i na to se ona nagne i ona prva mene poljubi haha,brzinski ali ajde, broji se.  Ja ju pitam, a ja bi još jedan, ona se nasmije, zagrli me i još jedan brzinski poljubac. Ja onako, like a boss, zagrlim ju, pružim joj jaknu i to je bilo to.

Nedjelja dođe, ja joj kažem ( facebook naravno ) da bi htio danas na  kavu, da mi je dosadno pa ako ima vremena. Na to ona, može može, super, nađemo se oko 5 tu i tu. Rekoh super.

I došli mi na kavu, ono atmosfera romantika žešća, lagani jazz, mirisne svijeće, bez dima od cigara ili pijanaca koji se trijezne uz Žujicu.  I meni več postalo monotorno, ja platim račun i pitam ju za šetnju. Naravno, pristane... Ja ju uhvatim za ruku, i krenemo mi šetati. Grad več ukrašen za blagdane, lijepo je bilo toplo, nije padala kiša niti ništa, savršeno je bilo. I  tako mi nešto pričamo i ja nju zezam za mobitel nešto, i ona se nasmije stane i onako me pogleda  a ja ni jedan ni dva, stisnem ju uz sebe i poljubim... i ljubimo se mi ljubimo, ja onako polako završavam, a ona drž nedaj mene uhvati i stisne me uz sebe i nastavimo se još ljubiti haha, onda smo u neki park išli, sjeo sam na klupu, naravno, džentlmen, sjedni ti meni u krilo da ti nije hladno, i još ljubljenja i zezanja... Na kraju smo se još malo prošetali, odvezao ju doma, dobio pusu za laku noć... i sad čekam petak jer ona ima treninge a ja isto nemam vremena toliko..

Boldano :

:D

Nego,jako mi je drago zbog tebe,držim fige da se ovak nastavi pa da malo skupa oveclockate tvoj krevet :P(ili njezin,ako se ne bojiš starog s pištoljem) :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 21:03 (zerocool12).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

2 mjeseca skupljam snagu da joj kazem ,napokon danas ,izadjemo vani , sve joj kazem , od a-ž i da skratim pricu , nema od toga ništa .

Koliko god sjebano se osjecao , barem sam rahatniji ,znam 100% na čemu sam

Semper Fidelis
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 20:59 (Deep).
12 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

koje, one konobarice il frendica od frendove cure? :D 

svaka čast :P 

17 godina
Phantom_RI kaže...

Evo i od mene update.

Moj komentar ima dvije varijante.

PRVA: Sa stajališta da je najzabavnija akcija u muško-ženskim odnosima koje sam vidio u real-life u zadnjih dva tjedna bila tuča mačaka oko kuće, rekao bih da je tvoja priča zanimljiva i nadahnjujuća, skoro suzu pustio, stvarno si LIKE A BOSS!

DRUGA: Sa stajališta ikog tko je stariji od 15, tko je poljubio curu i imao snošaj, onaj kopulativne naravi, gdje muški spolni organ ulazi u ženski, te ritmičkim pokretima naprijed nazad stvara trenje koje uzrokuje ugodu i nakon određenog vremena koje varira od 39 sekundi do nekoliko desetaka minuta, sati čak, ispušta sjeme, tvoja podugačka priča djeluje ovako:

Phantom_RI kaže...

Uglavnom, izašli smo na kavu u petak, odvezao ju doma, dobio pusu za laku noć...

KLAP KLAP!

Ljudi, mislim, ako ćete stvarat "veličanstvene priče" oko nečega što ljudi dožive u sedmom razredu osnovne, nije ni čudo da ste/smo u nej*ebici.

Pričamo o PRVOJ BAZI.

Ok, lijepo je sve bilo, držali se za ruke, stisli se na zimi, no je li zanimljivo - nije.

Ali ajde, imamo početak.

Sad se ne vraćajte ako u priči nema malo backdoor akcije, igračaka, brkova, tikova, čudnih zvukova, BJ/HJ na javnom mjestu, prekida od baka, mama i sl.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

DRUGA: Sa stajališta ikog tko je stariji od 15, tko je poljubio curu i imao snošaj, onaj kopulativne naravi, gdje muški spolni organ ulazi u ženski, te ritmičkim pokretima naprijed nazad stvara trenje koje uzrokuje ugodu i nakon određenog vremena koje varira od 39 sekundi do nekoliko desetaka minuta, sati čak, ispušta sjeme, tvoja podugačka priča djeluje ovako:

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
nix2811 kaže...
Vrijeme je darivanja pa valjda nema nitko problema :))

Evo kad smo kod toga,što ćete pokloniti svojoj dragoj? :P

hladnjak za laptop :) ;) i veliku cokoladu :) 

14 godina
Phantom_RI kaže...

Evo i od mene update.

....

awwww istopio sam se

kod mene je(slika) ja ne znam gdje grijesim, ali nema nicegaaa, ni naznake da ce nesto biti, praznina, vakuum, sta da radim? xD

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Kolega wyks, imam 21 godinu, i  imao sam cura za jednu noć i ono, poderi  i njom pod operi - nema to više neke svrhe.

Nije meni sve u hebanju, dakako da bi volio, ali da mi je to prvo na umu, nije. Bitno da se mi kužimo u gornjim glavama, a ona če moju donju glavu shvatiti kad - tad hahaha

17 godina
The Friendzone Club

to zanci da emocionalno odrastas a to je pohvalno jer imas samo 21 neki ni sa 42 ne zele odrasti tako petar pan efekt , roditelji su ti dobro odgojili vidi se iz aviona {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 22:20 (4mal).
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

to zanci da emocionalno odrastas a to je pohvalno jer imas samo 21 neki ni sa 42 ne zele odrasti tako petar pan efekt , roditelji su ti dobro odgojili vidi se iz aviona {#}

A valjda haha, ma dođe to ovisno i o nama samima a  i o curi. Nego, ne kužim wyks, ako je cura toliko dobra, zašto bi ja sad ispao seljačina pa ju odmah na prvom izlasku  kad smo se tek  upoznali tražio nešto više.... polagani koraci, pa dođeš eventualno do nečega što može trajati tjednima, mjesecima, godinama, a ako je ona prava, može trajati i zauvijek. {#}

17 godina
The Friendzone Club

pusti kolegu nek radi po svome i ti po svome a kao sto vidim radis dobro za sad {#}

13 godina
odjavljen
MirkoRenato kaže...
Phantom_RI kaže...

koje, one konobarice il frendica od frendove cure? :D 

svaka čast :P 

Konobarica je oke , za frendicu , za kavu, kad ju upoznaš malo bolje cura bi rekla da je 2+2 = 3 a ne 5 hahaha. Mislim, prazna je u glavi, nemam šta drugo reći.

Frendica od frendove cure - o njoj pričam ! :)

17 godina
Phantom_RI kaže...

Kolega wyks, imam 21 godinu, i  imao sam cura za jednu noć i ono, poderi  i njom pod operi - nema to više neke svrhe.

Nije meni sve u hebanju, dakako da bi volio, ali da mi je to prvo na umu, nije. Bitno da se mi kužimo u gornjim glavama, a ona če moju donju glavu shvatiti kad - tad hahaha

Sve to meni jasno, al ja sam mislio da je ova tema o nekim specijalnim slučajevima, a ne o najklasičnijem upoznavanju cura.

Priznaj, jednostavnije od toga nejde.

Odeš van sa frendovima, upoznaš njihovu prijateljicu, pozoveš ju na kvau i poljubite se nakon kave.

Jednostavnije od toga je samo - "Ja sam pop'io 14 žuji a ona 7 jegera, spotako se na putu do WC-a, slomio očnjak al' sam uvalio jezičinu" scenarij, ili još jednostavnije poziv k*urvi.

Da je bilo malo ona se nećka, pa sam ja napravio nešta lijepo, ili upoznali se dok smo služili turu u Afganistanu, reko bi ajde, eto priče...

U osnovi, tu sam da me zabavljate, ono - valjam curu a patim za njenom sestrom, puko mi je kondom a cura je dlakava, dobio sam u Bestu blowjob od cure koja je došla na mamin rođendan jer je sestrična od mamine tetke, čuvam joj djecu dok je cura vani sa dečkom a šta ću kad je volim, e  to, malo komedije, tragedije, drame...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
wyks kaže...

U osnovi, tu sam da me zabavljate, ono - valjam curu a patim za njenom sestrom, puko mi je kondom a cura je dlakava, dobio sam u Bestu blowjob od cure koja je došla na mamin rođendan jer je sestrična od mamine tetke, čuvam joj djecu dok je cura vani sa dečkom a šta ću kad je volim, e  to, malo komedije, tragedije, drame...

hahah legendo {#}

13 godina
odjavljen
4mal kaže...
wyks kaže...

hahah legendo {#}

Doslovno se valjam od smijeha, wyks legendo stara! {#}

17 godina
The Friendzone Club

Ma meni je stvarno drago da uspijevate naći drage djevojke, nemojte zamjeriti na šalama.

Samo nemojte od prvih spojeva raditi preveliku dramu (ne kažem da ti jesi nego općenito) jer, cura je već pristala i što @Phantom kaže - ako imate zajedničkih tema razgovor će ići lagano, ako nemate - pa nemate, ništa loše se dogodilo nije.

Ako je problem pitati, rješenje je jednostavno - bez pitanja neće biti ničega od onih lijepih stvari koje donose drage djevojke.

15 godina
Phantom_RI kaže...

Evo i od mene update.

...

EUW: FerritinCRO
13 godina
neaktivan
Deep kaže...

2 mjeseca skupljam snagu da joj kazem ,napokon danas ,izadjemo vani , sve joj kazem , od a-ž i da skratim pricu , nema od toga ništa .

Na to sve ona i dalje ne prestaje pričati koliko joj značim , i plače i šta ja znam , ostavila mi ceduljicu u kojoj napisala " Najmanje što na ovoj planeti zelim,je zivjeti bez tebe " . Samo mi otezava stvar , tako mi je krivo sad što je ovako ispalo sve ..

Semper Fidelis
16 godina
neaktivan
Deep kaže...
Deep kaže...

Na to sve ona i dalje ne prestaje pričati koliko joj značim , i plače i šta ja znam , ostavila mi ceduljicu u kojoj napisala " Najmanje što na ovoj planeti zelim,je zivjeti bez tebe " . Samo mi otezava stvar , tako mi je krivo sad što je ovako ispalo sve ..

Siluj ju.

15 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

...

Kakvu si curu našao možda te neki SSD dočeka ispod bora {#}

15 godina
Najbrži kaže...

Žalosno je što će se više radovati bureku nego meni. Ova druga slika je vraćanje biciklom kući u nedjelju (32.5km u jednom smjeru). Bio sam već 3 puta kod nje biciklom u ovih mjesec dana službene veze.

Pošto drva?

Edit.

Sad vidim da su cigle ili šta već.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 9:34 (ivan dragi).
14 godina
The Friendzone Club

koliko lakse decki padaju nego cure

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

true lol

+1 +1
http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 14:28 (sk0ls).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice