The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.489.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: The Friendzone Club
win4crazzy kaže...

:)

- Imam osjecaj da si dobio zuti karton..

silvio
15 godina
hahhaajaads kaže...

ako imas takve osjecaje prema curama jao se njima

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
The Friendzone Club

jel vam se ovo kad desilo ili slicno  ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 21:05 (4mal).
12 godina
win4crazzy kaže...
hahhaajaads kaže...

ako imas takve osjecaje prema curama jao se njima

- Btw. Samo se salim. {#}

silvio
15 godina
odjavljen
4mal kaže...
drzite je na laganoj distanci , neka ona prva posalje poruku ili vas nes pita to ce bit dobar znak da je intersirate malo vise od prijateljstva, e da podjebavaj te je isto da kak je debela (iako nije) cimaj te je budite malo spaljeni to isto privlaci 

cure {#}

niste valjda mutavi

Losing all hope was freedom
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nabavis Ferrarija i vise nikad neces imat problema sa friendzone {#}

15 godina
QuidZz kaže...

kur*e mater im hebem, i onda se zale na nas, nama je dovoljno da imaju sise, a njima nije ni bmw vise dosta.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
QuidZz kaže...

kur*e mater im hebem, i onda se zale na nas, nama je dovoljno da imaju sise, a njima nije ni bmw vise dosta.

Kakva je situacija u zemlji uskoro ce ovako uskakat i u Golfa tricu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 20:22 (QuidZz).
17 godina

eh tak smo ja i frend kupili butre sa hondom prelude 1998.godiste/plin  po zagrebu (tkz.zagrebacki ferrari){#}

da ove zgb sponze su ipak spustile malo kriterije od kad je kriza {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 20:28 (4mal).
16 godina
The Friendzone Club

moram pod hitno auto nabavit.

17 godina
The Friendzone Club

ili rentas brutalni car pa shebesh glupacu na jednu noc ahahhahahah {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 20:32 (4mal).
16 godina
4mal kaže...

ili rentas brutalni car pa shebesh glupacu na jednu noc ahahhahahah {#}

taj rent platim par tisuca kuna, a za tu lovu imam par profi kurvi haha

17 godina
The Friendzone Club

TU ali kak kod okrenes je win win situacija {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 20:39 (4mal).
15 godina
mar123 kaže...

ja ću si morat kupiti sam posto od staraca ne mogu ocekivat(kriza), pretpostavimo da zavrsim faks s 24, 2-3 godine na burzi, 5-6 godina rada, onda spiskam sve na auto, i skuzim da sam prestar, fuck my life

neki prijedlog kako doći brzo do auta(bez da dobijem a lotu ili orobim neku banku/draguljarnu/...)

14 godina

Haha ljudi moji nema od toga nista. Znam ljude sto voze neke prosjecne male autice, a imaju svjetske pi*ke ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 21:35 (dinos3).
15 godina
dinos3 kaže...
Haha ljudi moji nema od toga nista. Znam ljude sto voze neke prosjecne male autice, a imaju svjetse pi*ke ;)

je*iga ili si zgodan ili imas para

ja sam prosijek i nemam para :D

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
dinos3 kaže...
Haha ljudi moji nema od toga nista. Znam ljude sto voze neke prosjecne male autice, a imaju svjetse pi*ke ;)

je*iga ili si zgodan ili imas para

ja sam prosijek i nemam para :D

Ja onda igram na Veteran mode-u....

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Vise je u stavu, nego u parama. Trust me {#}

15 godina
Gman kaže...

Vise je u stavu, nego u parama. Trust me {#}

ako naletis na normalnu, takvih danas nazalost ima sve manje i manje

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

To se odnosi i na one ja jednu noc, i sve ostalo. Ako imas stav, dobru pricu, ne moras ni izgledati kao maneken, prolazis vecinom. Uz to ide i samouvjerenost. 

Ali da, u vecim sredinama, ako imas bolesno novaca, sve zene su tvoje. 

A treca opcija, ako imas oke stav, pricu, a uz to i dobro auto te novce, dosta njih pada.

Na kraju, normalna cura je danas endem, nesto tipa bijelih krokodila. Citaj skoro pa izumrle. {#}

17 godina
The Friendzone Club

ili su prepobozne tkz. churchzone :D

12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
mar123 kaže...

ja ću si morat kupiti sam posto od staraca ne mogu ocekivat(kriza), pretpostavimo da zavrsim faks s 24, 2-3 godine na burzi, 5-6 godina rada, onda spiskam sve na auto, i skuzim da sam prestar, fuck my life

neki prijedlog kako doći brzo do auta(bez da dobijem a lotu ili orobim neku banku/draguljarnu/...)

ljetni posao/nadjes nesto da radis pola radnog vremena dok si na faksu?

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
15 godina
The Friendzone Club

Men that are surprised never had a girlfriend... xD

zalosno da trebaju imati masku na licu da budu prihvaćene kao ljepotice, i onda mislimo da ih nismo dostojni, a kad pogledas pravo lice shvatis da si predobar za nju/ih

jesu komplicirane boze sacuvaj, lazu same sebe

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 22:50 (win4crazzy).
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne znam za vas,ali nagledao sam se svega...

Pa krenimo ih klasificirati:

1.Cure-turbo cajkašice, to su cure prosječnog do lošeg izgleda koje se kreču u čoporu u kojem izgledaju kao manekenke- sljedeće jutro kad se probudiš pokraj nje se u*ereš od straha. Takve cure se prave da su samo za odabrane zgodne i bogate likove, u stvari ih ima svatko tko im plati piće tu noć...Cura koja daje odmah.

2.Neosvojive ljepotice, ime govori sve. To su cure stvarno super izgleda, ponašaju se droljasto ali od gornjih se razlikuju po tome što ustvari i mogu imati zgodne bogataše. Do 25. godine takve završe sa bogatim 50+ godišnjacima sa jahtom. Cura koja daje svom vrtlaru.

3."Ja sam najpametnija" cure, to su cure koje vole razgovarati o knjigama, školi i učenju, vrlo su ambiciozne, većinom nisu nekog izgleda,ali ako se nađe koja da je malo ljepša toliko je dosadna da ne možeš izdržati mjesec dana s njom u vezi. Cura koja ne daje nikome, i nitko je ne može zadovoljiti jer je ona sama sebi najbolja.

4."Volim te" cure - to su cure koje se zaljubljuju svaki tjedan u novog lika. Upoznaš je u subotu navećer vani, zbariš je a u nedjelju već planira vaše vjenčanje, to traje do sljedeće subote. Po izgledu variraju od najružnijih do ljepih.Cura koja daje čim se zaljubi u tebe.

5."Samo ne tvoja" cure - to je cura koja te voli (barem tako tvrdi) najviše na svijetu, misliš da joj možeš vjerovati a ipak svi tvoji frendovi imaju čudan osmijeh kada vas vide zajedno. Nakon nekog vremena saznaš da je taj osmijeh jer je dala svima, najgore je što je ti još nisi.Cura koja daje ali svima samo ne tebi.

6."Jailbait" cure - mačka koju vidiš u subotu vani, stvarno zgodna i čudno ti je što uopče razgovara s tobom,aktivno ti se upucava i platiš joj piće- dva. Nakon toga ti kaže da mora za sat vremena doma jer joj je mama tak rekla, saznaješ da je 8. razred.Cura koja daje,ali ti ne želiš.

7."Normalna" cura - cura s kojom lako nađeš zajednički jezik, kada pogriješi zna se ispričati i ne drami oko gluposti. Ne forsira neku ljubav i pušta da stvari teku svojim tokom. Nerijetko su sramežljive i teško je ponekad pogoditi što želi,ali u isto vrijeme i ne komplicira ako ne dobije ono što želi. Ima ih od ružnih do zgodnih. Pametne su i promišljene. Vrlo su rijetke i daju kada su spremne na to.

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
Ratohnhake:ton kaže...
win4crazzy kaže...
mar123 kaže...

da se zaradit dosta love preko ljeta ili dok si student pa neki studentski posao. ja u srednjoj zaradim oko 10k kuna godisnje a poslovi su ono, banalni.

npr na ljeto ledo zaposljava samo studose, i placa ih tako da za 3 mjeseca zaradis preko 10 k kuna.

17 godina
The Friendzone Club

big ftw post 

a najbolje su pod  broj 7. samo jakooo ih je maloooo  ! {#}

15 godina
mar123 kaže...
Ratohnhake:ton kaže...

da se zaradit dosta love preko ljeta ili dok si student pa neki studentski posao. ja u srednjoj zaradim oko 10k kuna godisnje a poslovi su ono, banalni.

npr na ljeto ledo zaposljava samo studose, i placa ih tako da za 3 mjeseca zaradis preko 10 k kuna.

tako sam mislio ici da si platim specijalisticki studiji za inženjera gradjevine, 36 fucking tisuca kuna, sorry sad smo u {#} (nis od auta XD)

17 godina
The Friendzone Club

jel se tko sjeca one reportaze o nocnom zivotu i glupachicama koje bi sire noge za malo belice i da se provozaju u bijesnom autu

brijem da je to bilo u provjerenom prije 5 godina ajme majko koja sponzorushe ! {#}{#}

e zero ja bih dodao jos

jabucaharke .-  tkz alternativke koje idu ne koncerte i vole izlazit po rupama mocvara,kset etc... najlake ih kupis za par pifkana isto daju odmah u stanu , na cesti u sumi

etc.. krechu se od ruznih pretilih do ultra skinnky bljedolikih gurtni, dob 16 do 40+ !

partijanerice- butrice kaj briju na techno speeku , pirseve, tetovaze i puno tepaju jabu se za mich zrze , belog i krkase vecinom su tupe i seve se po afterima rijetko idu na  cuge preko tj.  ! .. variraju od

ultra mrsavih do zgodnih. 16 do 25 !

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 23:12 (4mal).
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

da. katastrofa. ja sam ovaj tjedan išao malo van tu u zagrebu. jer studiram u zagrebu. i tako ja dođem u neki klub s dva frenda, i tako mi plešemo, oko nas pleše 20 muških i niti 5 cura. katastrofa. onda sam ja rekao: ej dečki, ovo je malo gej, idemo tražiti cure. i tako mi idemo u club roko. a tamo je nastupao neki antitalent. a svejedno je bilo cura. i sad ja dođem k prvoj, odbije me, dođem k drugoj odbije me. katastrofa. onda sam izgubio samopouzdanje i odustao sam. a okrenem se i vidim neki stari tip bari mladu curu samo jer ima mercedes. katastrofa.

a nije da ja nemam auto, samo je doma u garaži. fiat uno 1.0, 1998. godište. to mi je baka dala besplatno. sive boje. a svejedno nema cura. katastrofa.

Losing all hope was freedom
16 godina
moderator
piksic kaže...

a nije da ja nemam auto, samo je doma u garaži. fiat uno 1.0, 1998. godište. to mi je baka dala besplatno. sive boje. a svejedno nema cura. katastrofa.

Da, taman se vlaže na uniće {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice