The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.480.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Friendzone Club
icip kaže...

bas jucer gledam nema inbara o.O zasto se zatvorio, prejak je bio klub

nema inbara al je na njegovom mjestu neki drugi, tamo izlaze face, ili su bar na pocetku, mamic i ekipa.

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Joj dečec pa daj hodi u Biškupca, ak te zvala onda moraš iti pod šatora...naj se nič srameti...

Zakaj ju nebi zval na kavu? Srameći si?

Daj si popij male vinčeka i pozovi ju ak nemreš drugač, bute si spili kavicu i bu te kušnula...ja ti velim garant da bu tela iti, ak nebu ja platim litru i vodu, ni problem.

J.beš konkurenciju, toga te nesme strav biti. Navek moraš imeti v glave da si ti najbolši i onda te nebu nikoga strav, veruj meni.

Smijeh

Prvi tvoj post kojeg sam razumio. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 18:15 (patch123).
13 godina
neaktivan
patch123 kaže...
XXX-Man kaže...

Joj dečec pa daj hodi u Biškupca, ak te zvala onda moraš iti pod šatora...naj se nič srameti...

Zakaj ju nebi zval na kavu? Srameći si?

Daj si popij male vinčeka i pozovi ju ak nemreš drugač, bute si spili kavicu i bu te kušnula...ja ti velim garant da bu tela iti, ak nebu ja platim litru i vodu, ni problem.

J.beš konkurenciju, toga te nesme strav biti. Navek moraš imeti v glave da si ti najbolši i onda te nebu nikoga strav, veruj meni.

Smijeh

U prijevodu = nikad od njega jeb*ca. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 19:03 (QuidZz).
15 godina
moderator
patch123 kaže...

Praksom do savršenstva :)

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Savjet za one koji su friendzonani ili će tek ući. Znam da nas je sve uvijek strah da ćemo dobit odjeb ako priđemo nekoj curi,pa čak i ako skupimo hrabrosti,neznamo šta da kažemo,neznamo oćemo joj se svidit ovo ono. Neznamo dali smo dovoljno dobri za nju (fizički),i ostala s*anja. Ako ste u gradu i prolazite pokraj dobre cure,pitajte ju koliko je sati,ona kad kaže koliko je sati zahvalite joj se i predstavite se,i ona će reć svoje ime i vjerojatno će krenit dalje svojim putem,ali pokušajte pokrenuti neku priču s njom,ako ništa drugo,imate njeno ime i po mogučnosti prezime i dovoljno da ju dodate na FB,kasnije na fejsu ide to lakše,dopisujete se,pitate ju za van ovo ono. Ako dobijete odjeb,NEMA VEZE. Idite s onim stavom "Ako neće ta,druga hoće",i vjerujte mi taj stav pali. Nemojte se zaljubljivati,idite s onim "ovaj tjedan moram zbarit žensku",neka vam bude zabava ispitivati cure imena,pričati s njima itd,pa jednu ćete zbariti. Ako vidite da nakon 4-5 dana eventualno tjedan dana nebude nikakvih pomaka,samo kažete "doviđenja" i idete dalje. Nemojte se vezat za neku curu pa se zaljubit i na kraju biti kao što naslov kaže,friendzonani. Ta "tehnika" vjerujte mi radi,eto,imam 15 godina,u godinu dana sam promjenio više od 10 cura (bilo to veza bilo samo na par dana tzv. "brija"). Izgled nemam neki,jer shvatio sam da to neigra ulogu. Bitno je kako se postavite prema njoj,morate odma vidit šta ona traži,dali traži nekog koji je zajebant,nekog koji je klošar ili nekog koji je dobričina i tako se postavite,dovoljno da ju osvojite... Nemojte ju štedit,da joj govorite stalno da je ljepa ovo ono,nego idite direktno,zagrlite ju,približite ju sebi ili nešto i ako se ne opire: znate već. Koliko puta sam ja dobio odjeb,osramotio se itd.,ali kakve veze,pa to ljudi zaborave za dan-dva i idemo dalje... Eto da se pohvalim,danas sam "brijo" s curom koja je 3 i pol godine starija od mene,i eto,a kad bi me neko pogledo reko bi vidi našta liči,ali to baš i nije bitno,samo morate imati spiku i to je to.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
moderator
filipvk1000 kaže...

ako ništa drugo,imate njeno ime i po mogučnosti prezime i dovoljno da ju dodate na FB,kasnije na fejsu ide to lakše,dopisujete se,pitate ju za van ovo ono.

{#}

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
filipvk1000 kaže...

ako ništa drugo,imate njeno ime i po mogučnosti prezime i dovoljno da ju dodate na FB,kasnije na fejsu ide to lakše,dopisujete se,pitate ju za van ovo ono.

{#}

vjerovo ili ne,to pali...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
filipvk1000 kaže...

Savjet za one koji su friendzonani ili će tek ući. Znam da nas je sve uvijek strah da ćemo dobit odjeb ako priđemo nekoj curi,pa čak i ako skupimo hrabrosti,neznamo šta da kažemo,neznamo oćemo joj se svidit ovo ono. Neznamo dali smo dovoljno dobri za nju (fizički),i ostala s*anja. Ako ste u gradu i prolazite pokraj dobre cure,pitajte ju koliko je sati,ona kad kaže koliko je sati zahvalite joj se i predstavite se,i ona će reć svoje ime i vjerojatno će krenit dalje svojim putem,ali pokušajte pokrenuti neku priču s njom,ako ništa drugo,imate njeno ime i po mogučnosti prezime i dovoljno da ju dodate na FB,kasnije na fejsu ide to lakše,dopisujete se,pitate ju za van ovo ono. Ako dobijete odjeb,NEMA VEZE. Idite s onim stavom "Ako neće ta,druga hoće",i vjerujte mi taj stav pali. Nemojte se zaljubljivati,idite s onim "ovaj tjedan moram zbarit žensku",neka vam bude zabava ispitivati cure imena,pričati s njima itd,pa jednu ćete zbariti. Ako vidite da nakon 4-5 dana eventualno tjedan dana nebude nikakvih pomaka,samo kažete "doviđenja" i idete dalje. Nemojte se vezat za neku curu pa se zaljubit i na kraju biti kao što naslov kaže,friendzonani. Ta "tehnika" vjerujte mi radi,eto,imam 15 godina,u godinu dana sam promjenio više od 10 cura (bilo to veza bilo samo na par dana tzv. "brija"). Izgled nemam neki,jer shvatio sam da to neigra ulogu. Bitno je kako se postavite prema njoj,morate odma vidit šta ona traži,dali traži nekog koji je zajebant,nekog koji je klošar ili nekog koji je dobričina i tako se postavite,dovoljno da ju osvojite... Nemojte ju štedit,da joj govorite stalno da je ljepa ovo ono,nego idite direktno,zagrlite ju,približite ju sebi ili nešto i ako se ne opire: znate već. Koliko puta sam ja dobio odjeb,osramotio se itd.,ali kakve veze,pa to ljudi zaborave za dan-dva i idemo dalje... Eto da se pohvalim,danas sam "brijo" s curom koja je 3 i pol godine starija od mene,i eto,a kad bi me neko pogledo reko bi vidi našta liči,ali to baš i nije bitno,samo morate imati spiku i to je to.

pics or it didnt happen

15 godina
filipvk1000 kaže...

kad bi me neko pogledo reko bi vidi našta liči

pics or it didn't happen

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
filipvk1000 kaže...

{#}

Do the Međimurski naglasak time!

15 godina
The Friendzone Club

.

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
13 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Savjet za one koji su friendzonani ili će tek ući. 

U ime zajednice koja učestvuje u ovoj temi mnogo ti se zahvaljujem. Danas sam hodao gradom par sati i probao to četrdesetak puta, nije uspjelo, ali ima i sutra dana.

Evo par primjera: 

1#

Mentalist: Oh, draga gospo, budite ljubazni dovoljno da mi kažete kojim časom lutam sada sam tražeći družicu na ovaj opskuran način?

Ona: Nemam sat.

Pomislih, bit će bolje sljedeći put:

2#

M: Pitanje kao i prošli put, nisam još počeo raditi varijacije.

Ona: Eno ti sat pa vidi.

Na vrh zgrade fakulteta stoji sat i kvari plan. Hmmm. Šta da radim? 

3#

M: (Premoren od kruženja, presjelo mi traženje, skratim pitanje)De reci, ženo, koliko je sati?

Ona: xx:xx

M: Hvala. Ja sam taj i taj, živim 20 minuta odavde, kako se ti zoveš?

Ona: Ja sam Ivana.

M: Jesi li za kafu?

Ona: Ne mogu žurim.

M: Kako se prezivaš?

Ona: Šta te briga?

M: Da te nađem na fejsbuku.

Ona: Šta me imaš tražiti?

M: ALI PITAO SAM KOLIKO JE SATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drugi dio posta:

Zašto tvoj post zvuči kao da je izašao iz Top Shop reklame:

• I ja sam nekad bio kao vi, nisam mogao naći cure ni za lijeka
  • Pitao sam se da li je u meni greška, šta to radim pogrešno...
  • A onda sam čuo za savjet doktora Filipa "vk1000" Levina
  • Od tada svaku dobru curu pitam koliko je sati
  • Sada uvijek znam koliko je sati i promijenio sam 10 cura u zadnjih deset mjeseci
  • Ova metoda mi uvijek radi, a i ako ne radi probam opet pa radi
  • Uvijek radi
  • Probajte i vi!
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jedva sam se oporavio od mentalistovog posta.....šta ste zamrli koji ku'ac?

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
15 godina
moderator
kivic15 kaže...

Nema zabave pod šatorum pak nemamo o čem pripovedati...

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
kivic15 kaže...

Nema zabave pod šatorum pak nemamo o čem pripovedati...

buš me spi.zdil s tim jezičec {#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kao što znate jučer je bil prvi dan Špancirfesta. Došla je uobičajena ekipa, nas 5 muških +1 koji prvi put s nama nekam ide i 5 cura među kojima je bila i ona sexy plavuša o kojoj sam govorio. Šetamo se mi po gradu, kupili smo pive (čovječe 10kn 0,5l točeno, ali se skuži zakaj je cijena 10kn {#}) i došli do šatora. Cure su nas pozvale da sjednemo za njihov stol pa reko ajmo. I tako mi sjedimo, naravno ja opet tiho ko neka pi*kica. Sve cure su pile pivo osim sexy plavuše, ona je pila Somersby. Odjedanput je došao neki narančasti balon na stol, nije punjen helijom nego običnim zrakom i ja ga uzeo. Držim ga koju minutu i onda sam ga odlučio baciti u frendovu glavu, onak iz zajebancije. Balon se odbio od frendove glave u flašu Somersbya i pošto je još nešto tekučine nutra ostalo sve se razlijalo{#}. Ja sam htio propast u zemlju od srama. Samo sam se jako nasmijao i rekao: "Slučajno". I tako mi dalje sjedimo, svi bacaju neke fore, cure se smiju, a ja tiho uopće nemam nikakve inspiracije. Uvijek kad su cure blizu sam tiho ko da mi mozak zblokira, strah me da nekaj krivo ne kažem ili da me ne ignoriraju jer sam nekaj glupo rekel. Izgleda da nisam uopće za žensko društvo nego samo za kompjutere i takve stvari.

Axtross_Hr - Origin
16 godina
Tinča14 kaže...

Kao što znate jučer je bil prvi dan Špancirfesta. Došla je uobičajena ekipa, nas 5 muških +1 koji prvi put s nama nekam ide i 5 cura među kojima je bila i ona sexy plavuša o kojoj sam govorio. Šetamo se mi po gradu, kupili smo pive (čovječe 10kn 0,5l točeno, ali se skuži zakaj je cijena 10kn {#}) i došli do šatora. Cure su nas pozvale da sjednemo za njihov stol pa reko ajmo. I tako mi sjedimo, naravno ja opet tiho ko neka pi*kica. Sve cure su pile pivo osim sexy plavuše, ona je pila Somersby. Odjedanput je došao neki narančasti balon na stol, nije punjen helijom nego običnim zrakom i ja ga uzeo. Držim ga koju minutu i onda sam ga odlučio baciti u frendovu glavu, onak iz zajebancije. Balon se odbio od frendove glave u flašu Somersbya i pošto je još nešto tekučine nutra ostalo sve se razlijalo{#}. Ja sam htio propast u zemlju od srama. Samo sam se jako nasmijao i rekao: "Slučajno". I tako mi dalje sjedimo, svi bacaju neke fore, cure se smiju, a ja tiho uopće nemam nikakve inspiracije. Uvijek kad su cure blizu sam tiho ko da mi mozak zblokira, strah me da nekaj krivo ne kažem ili da me ne ignoriraju jer sam nekaj glupo rekel. Izgleda da nisam uopće za žensko društvo nego samo za kompjutere i takve stvari.

pussy

16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Raj...(Big Bang Theory) :D...

Nego,nacugaj se sljedeci put, bude bolje :D..

A mozda nije da nemres razgovarat s curama,sam evo s tih 5 cura nemres, događa se. Postoje ljudi s kojima možeš razgovarat i oni s kojima ne možeš...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Kao što znate jučer je bil prvi dan Špancirfesta. Došla je uobičajena ekipa, nas 5 muških +1 koji prvi put s nama nekam ide i 5 cura među kojima je bila i ona sexy plavuša o kojoj sam govorio. Šetamo se mi po gradu, kupili smo pive (čovječe 10kn 0,5l točeno, ali se ..

So, ti actually dođeš u ovu temu sažaljevati sam sebe i biti sažaljevan, right.

15 godina
moderator
Tinča14 kaže...

Kao što znate jučer je bil prvi dan Špancirfesta...

pljuć...bljuv...kenj...

Dečec ti si došel sim k nam da bi nam bečal i misliš kak bumo mi sad bečali z tobum jer si ti siroti srameći...

Nebu ti to prešlo...

Mi ti ovde priznamo sam prave mouže kaj ženske lovljaju kak Bog zapoveda.

Smijeh

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam sinoć popi*dio...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 8:45 (Mitsuoka).
16 godina
da ste jos malo popili, ne bi se ni sjetil na vrijeme da ima "momka". mrzim takve cure.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
14 godina
Mitsuoka kaže...

Ja sam sinoć popi*dio...

Dogovorim se s jednom random curom koju sam upoznao vani, došli kod mene u stan, uzeli vodku, popili cca pola litre, ne nešto pijani, malo se zajebavali, gledali glupe spotove na CMC-u i tako, ja nju zagrlio, pa malo rukom po nogama, pa malo po guzici, ona mene po prsima, ja nju lagano počeo ljubiti po vratu, pa oko sisa (koje su btw najbolje sise koje sam u životu primio, velike, ali čvrsto gore, lijepog oblika, auf), grlimo se, drpamo, odnesem je na krevet, skinem joj majicu,... i ona odjednom, nemogu, imam momka.

Popi*dio, vidim hoće ona, hoću i ja... ona se navlažila za poludit, ma sve lijepo... damn -.-' nakon toga sam popi*dio, odustao, nagnio vodku i zaspao...

@Tinča14

vidis kako se to radi

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
Tinča14 kaže...

Pa nemora znacit. Ocito da nisu tvoj tip, te da ti nemas inspiracije pravit se da si netko drugi samo da bi zbario neku zemsku koja te uopce ne privlaci (osim vjerojatno fizicki).

13 godina
The Friendzone Club

Samo se ti drži kompjutera, sjest će to na svoje mjesto (no pun intended) - sve u pravo vrijeme {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:38 (peterstern9).
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Dogovorim se s jednom random curom koju sam upoznao vani, došli kod mene u stan, uzeli vodku, popili cca pola litre, ne nešto pijani, malo se zajebavali, gledali glupe spotove na CMC-u i tako, ja nju zagrlio, pa malo rukom po nogama, pa malo po guzici, ona mene po prsima, ja nju lagano počeo ljubiti po vratu, pa oko sisa (koje su btw najbolje sise koje sam u životu primio, velike, ali čvrsto gore, lijepog oblika, auf), grlimo se, drpamo, odnesem je na krevet, skinem joj majicu,... i ona odjednom, nemogu, imam momka.

Poslije 82 thumb upa nijedan me momak ne bi zaustavio.

13 godina
Onjegin kaže...
Mitsuoka kaže...

Poslije 82 thumb upa nijedan me momak ne bi zaustavio.

E više nije muhahaha {#}

EDIT: Neću ga kvariti, ljepše izgleda "čist"...

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 16:50 (pr0n_addict).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nisam došao tu da me sažaljevate nego da date neki savjet.

Axtross_Hr - Origin
15 godina
moderator
Tinča14 kaže...

Nisam došao tu da me sažaljevate nego da date neki savjet.

Ja sem ti saveta dal, ti me nećeš poslunuti...kaj da ti ja više delam?

Nebumo mi mesto tebe išli loviti komade...ne, ne.

Smijeh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice