Stolac za komp

poruka: 8
|
čitano: 1.547
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Stolac za komp

Sjedim prosječno 8h za kompom zbog faksa i imam problema već sa leđima i Bog zna još s čim...
Imam izričito neudoban stolac i htio bih si kupiti neke kvalitetnog. Zanimaju me vaše preporuke i gdje se može kupiti. Htio bih baš isprobati stolac prije kupnje.

15 godina
neaktivan
Stolac za komp

Onaj koji izgleda kao trkaće sjedalo.

Čvrst je i ne zavališ se nego te drži na mjestu, ali udobno.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan
Stolac za komp

gledal sam to, al nekak mi ne izgleda udobno...

15 godina
neaktivan
Stolac za komp

Meni je udoban jer me drži za ramena i naslon je okomit na plohu za sjedenje.

Ali ja nemam to nego imam fotelju. Rupičasta tkanina(ona "prozračna") po sredini i imitacija kože po rubu.

To je predviđeno za opušteno sjedenje, ali ja se izvalim k'o da nemam kičmu pa me sve boli XD.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan
Stolac za komp
13 godina
neaktivan
Re: Stolac za komp

A NEZZ NE izleda mi kao nesto za udobno za sjedit 8h+ svaki dan...mislim da bi trebao nesto vece i glomaznije...i mali savjet-nemoj se bojat malo vise potrosit,ipak je tvoja kičma u pitanju{#}

dobus
14 godina
protjeran
Re: Stolac za komp
Stolac mora obavezno imati podesavanje po visini i naslon za leda je takoder preporucljivo da se moze podesavati tj da nije fiksan, jer nesjedimo uvijek isto odmaknuti od stola pa da su nam leda uvijek poduprana! A to mogu potvrditi iz svog iskustva da je drasticno bolje (imam 2m pa:)... Znaci osobno nebi preporucio stolce s fiksnim naslonom iako su neki jako anatomski ali je problem sto vecinu vremena sijedimo krivo pa djaba onda ta anatomija...lp
||| Intel Core™ i7 inside |||
12 godina
neaktivan
Stolac za komp

ovdje više je u pitanju način sjedenja nego sam stolac - vjerojatno ne sjediš ispravno pa time opterećuješ kičmu....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice