Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.279.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Opet smo se vratili na najstariji zanat na svijetu.

I opet se čudimo ko picek glisti.

Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
tnakir kaže...

Pa i nije ako si medjusobno naplacujemo :))) Onda se iskompenziras i non stop si na nuli.

ajd može{#}
nikad ženu nemoj zvati kurvom,svaka žena je i kurva i svetica

18 godina
moderator

Šta je pouka ove diskusije?

-Da p**ka sazrijeva brže od mozga.

18 godina
DrNasty kaže...

Well said :)

Smrt kapitalizmu. Sloboda narodu.
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa i nije ako si medjusobno naplacujemo :))) Onda se iskompenziras i non stop si na nuli.

pogotovo kad skuži da slobodno može potrošiti svoju plaću za 3 dana a ostalih 27 uzimati od tebe...

17 godina
tnakir kaže...
ihush kaže...
Ali i bogata društva imaju prostituciju i klinke koje se sexaju, dakle i stvar izbora.

And that makes it ok?

thedream kaže...
Ja tebe pitam, on ih ne drogira, on ih ne zavodi osim riječima, on ih ne sili na te odnose, on im jedino kupuje od ruža,pića, pa sve do robe i zlata. Dakle on ih kupuje, jer one to kvragu žele, to i sam kaže, a i one to kažu tj. ne kažu jer se ne bune. U čemu je to kvaka?

Pa zapravo nema nikakve razlike izmedju sponzorusa i kurvi. Samo sto kurve zele solarno placanje, a ne placanje u obliku vecerica, poklona itd...

Pero Dinamit kaže...

A sad s kime to rade, njihova stvar. Ako im se ne gadi da ih neki prdonja guzi, neka rade što god žele...

Opet cu se ponovit. Mislis li da je to ok? I mislis li da bi ti bilo svejedno guzla li ti se sestra/kcer sa nekim primjerenijih godina iz razloga tipicnih za svoje godine, ili pak da se guzla za lovu sa nekim starim lovasima koji se pale na klinke jer ih pucaju krize srednjih godina?

1.- OK? što je ili nije OK?

Sami Sex je ili nije OK?, Sex s maloljetnicom, s lovašem, sex mlade osobe (punoljetne) sa satrijom osobom recimo razlika 20-30god, bezvezni-provod sex, sex prije ili van braka ...? to je moraliziranje i postavljanje brojčanih granica za nešto što nije egzaktno mjerljivo, nema SI sustava za sex. Tako nema ni norme (osim lažnog morala) za sex.

2. - rezlika? Za novac ili stvari-provod (hint, to je opet novac), .. novac je samo supstitut za robu, i sex je roba.

Dakle, poštenija je djevojka (ili muškarac) koji se sexa besplatno (možda samo za piće??) od onih koji to rade za novac? To je moralno?  Odgovor bi trebao biti iz ljubavi, ali za casual sex nije uvjet. Ljubav je također relativna, prolazna.. nema norme. Istovremeno, možeš voljeti više osoba... pa u nekim zemljama i imati više žena (recimo proporcionalno broju krava) i to je OK? ili nije OK? ... -mjenao bi svijet, nečeš uspljeti.

3. -Kome je svejedno? Tebi ili guženoj osobi? Ako je njoj svejedno što tad? Zašto bi tad tvoj stav bio relevantan za guženje druge i treće osobe? -netrebaju tvoje odobravanje ili suglasnost, mišljenje...

Drugi razlog ako to recimo radi zbog novca... (ekonomski, jer mora.) dali je tad zapravo primjer ''uzoritosti'', jer to radi protiv svoje volje? To je ideal požrtvovnosti kad se pojedinac žrtvuje.. klasična Mex/Turkiš-sapunica, za operaciju sljepe babe ili djeteta na umoru.. - tad je OK? Ili samo za plaćanje režija? ponovni link... i ta baka bi se (možda) sexala za režije, jer mora. Ovako će je država sexati i još joj sve oduzeti-naplatiti. Što je tad moralno ili je država nemoralna? Država ne može imati epitete ljudi, pa se opet vrtimo u krug, ili su zakoni nemoralni... samo postojanje zakona i morala je upravo da bi bili moralni, da bi društvo u cjelini bilo moralno (po općim normama), najjednostavinje pravilo ne čini drugima, što ne želiš da drugi tebi čine.I to je osnova za moraliziranje, pa kako onda država može otimati starici? Kako država može dozvoliti prostituciju i samo ubrati porez (pod nazivom kazna) i opet sve po starom.

Ljudi su svakakvi, ljudi su društvo i ljudi donose zakone. Po svojim mjerilima, oni koji su ''jači'' nameću svoja mjerila ostalima, jedan od načina je saborska mašinerija dizača ruku 'ZA'.

Opet, pozitivan ti je stav, ali bez osnove i realnosti. Relativnost. Kao Trnoružica ili Pepeljuga... jedna spava 100 godina i probudi je poljubac mladića (naravno, princ, dakle ima novac..) dok druga ide u staklenim cipelicama, na bal.. mada je siromašna, ah, da i ona završi s princem. ... Danas je Kresus pojam princa, dok alimentacija osigurava prihode. ... Moral? Nakaradno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
tnakir kaže...

I jos malo: http://www.jutarnji.hr/-djevojcice-su-zahtijevale-seks-i-trazile-novac--seksali-smo-se-u-zupnom-uredu--ali-nikad-utroje--/969214/

Neznam tko mi se vise gadi. Pop ili ove male kurvice koje su zaradjivale dobivajuci od popa.

Pa "kurvice" su dovoljno stare da doborvoljni seks s njima nije kažnjiv. Koliko ja vidim, ovaj pop se ogriješio jedino o "pravila struke", odnosno, tu nema krivičnog djela pedofilije, a nisam siguran ni da bi na sudu prošla prostitucija...

This space for rent!
16 godina
neaktivan

Roditelji su krivi - je najveća kretenarija ili bar u top5 na ovoj temi, i o ovoj temi ovdje. Znam ljude koji rade kao stoka, pošteniji od Isusa, odgajali su tako i kćerke, pa su na kraju ispale takve štrace, upavši u žrvanj društva, frendica itd, da to nisu istine.

Ima na tisuće primjera divnih roditelja, super uvjeta za dizanje djece i gdje su oni na kraju ispali totalne kretenčine, u ovom slučaju radodajke. Nemojte generalizirati. Sigurno da su šanse da se mala prokurva ili postane sponza uvjetno rečeno veće, ako joj je mater ili sestra takva, ali opet ne mora biti - možda vidi da je to loše pa sama odluči ić drugim putem.

Ne možeš tu reći je - tako je i bok. Nije tako, ima 50 ali i zašto.

Cemetary gates
18 godina

Izgleda da sam po ovim pitanjima malo prekonzervativan. 

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

pouka ove diskusije je da je seks još uvijek tabu
zamisli da je umjesto onog konja jelačića na trgu republike podignut spomenik anonimnoj austrougarskoj prostitutki koja je grijala srca i tijela mnogih zagrepčana i slučajnih namjernika u gradu?
ne ,uvjet je da dobiješ spomenik da si pobio što više ljudi,ljudi slave ratove/ratnike,a nečeg tako nevinog kao seks se srame

16 godina
neaktivan

I prava istina je da ban Jelačić nije uopće bio takva faca. {#}{#}

Cemetary gates
14 godina
seneka kaže...

zamisli da je umjesto onog konja jelačića na trgu republike podignut spomenik anonimnoj austrougarskoj prostitutki koja je grijala srca i tijela mnogih zagrepčana i slučajnih namjernika u gradu?
ne ,uvjet je da dobiješ spomenik da si pobio što više ljudi,ljudi slave ratove/ratnike,a nečeg tako nevinog kao seks se srame

Ovo je živa istina. Svugdje se seks predstavlja kao nešto "grozno", čak i u ovom slučaju. Dok se ubojstvo predstavlja kao djelo aka "heroja". To mi je jedna od stvari koje me nerviraju u javnosti, a zaslužan je opet (pazi sad) crkva, barem po mom mišljenju koja seks predstavlja kao nešto grozno.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
17 godina
odjavljen

moram pocet malo vise van izlazit... svi se svugdje je8u. valjda cu i ja naletit na neku p***

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina

Meni seks nije tabu, sto se mene tice seks je ok. Svi smo mi hvatali cehinje ko klinci i valjali se sa njima po plazama i parkicima. Dakle, po meni nema nista lose u slobodnom seksu (iako je seks sa osobom sa kojom si i emotivno vezan te je bolje poznajes visestruko bolji).

Medjutim, problem je sto se seks cesto zloupotrebljava (u ovom slucaju za bonove za mobitel, lovu i slicno).

18 godina
moderator
seneka kaže...

pouka ove diskusije je da je seks još uvijek tabu

Ma ok to, ali gle šta se desi kad tinejdžerica nema mozga a ima p. Imaš 1000 slučajeva gdje završi s djetetom jer uopće nema pojma šta je kontracepcija, koje vrste postoje i kako ih koristiti (pada mi na pamet vic gdje je mujo jeo kondome i pravio djecu, a pitao se zašto mu go*na izlaze u ''tetrapaku'').

Koliko nas je imalo bliski susret treće vrste kao tinejdžer, kad čekaš da cura dobije menstruaciju jer nisi imao mozga (a ni ona) da uopće razmotriš sve posljedice? Ja jesam.

Kome bi dijete sisalo sisu? Mami i tati koji kinte nemaju (a kite imaju), ili njihovim roditeljima koji na grbači imaju djecu i djecu djece?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 11:39 (DrNasty).
17 godina
tnakir kaže...
seneka kaže...

lijepo,nije to ništa loše niti neobično,naskuplji seks je u vezi/braku,najjeftiniji onaj s kurvom,nikad tako ne zovem žene,ali recimo da je to neki uobičajeni izraz
pokušaj izračunati, pa ćeš doći do vrlo neobičnih brojki

- a PDV? ili barem transakcija na ebankingu ili automatu..

-postoji stara (istinita, jer je mudra-iskustvena) izreka, il ćeš platit kurvu il doktora. Pametnije kurvu, ... i jeftinije.

Drago kaže...
..

Pa "kurvice" su dovoljno stare da doborvoljni seks s njima nije kažnjiv. Koliko ja vidim, ovaj pop se ogriješio jedino o "pravila struke", odnosno, tu nema krivičnog djela pedofilije, a nisam siguran ni da bi na sudu prošla prostitucija...

-interesntno. Jer sud koliko god bio nepristran i pošten, kao i isčitavanje zakona, biranje koji paragraf će se primjeniti itd, su uvijek u domeni sudca (i advokata). Jednakost jei tu samo formalna. Može biti i sasvim suprotno ako se zamjerio (tj poseksao) pogrešnim djedovima-očevima. No pošto su ovo vjerojatno djevojke nižeg socijalnog statusa, ... za koje možda neće netko (kao sestra nestale) lobirati. 'Srećom', u slučaj je umješan svećenik, to osigurava medijsku pozornost. (kako su stvari relativne, kao i sreća).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 11:43 (ihush).
16 godina
neaktivan

Nije baš jeftino, nadam se da je dobio odgovarajuću uslugu...

s.f. - s.n.
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

ne znam zašto ih nije bilo,da li zbog nemogućnosti pojedinih kafića ili javnog reda i mira,ali terasa nije bilo, i to je činjenica
ljudi su stajali ispred kafića,čak ni to ,ako se izuzmu mjesta kao što je zvečka,sve se odvijalo unutar kafića,i zimi i ljeti

...šta ne znaš{#}

...rekla mi je baka, to ti je zato jer se boje vanjskih neprijatelja...

...kaos...
16 godina
protjeran

I mislim i mislim i nikako da zakljucim je li to dobro ili lose sa stajalista objektivne osobe.

Ali na kraju, u maniri svijeta u kojem zivimo, kazem sebi neka rade sta hoce -svakako rade sta hoce. U nadi da cu prestati razmisljati o tome.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
18 godina
Jurra kaže...
seneka kaže...

ne znam zašto ih nije bilo,da li zbog nemogućnosti pojedinih kafića ili javnog reda i mira,ali terasa nije bilo, i to je činjenica
ljudi su stajali ispred kafića,čak ni to ,ako se izuzmu mjesta kao što je zvečka,sve se odvijalo unutar kafića,i zimi i ljeti

...šta ne znaš{#}

Nije mi se dalo na ovo odgovarati, ali kako vidim da se epidemija gluposti širi, evo slikica iz 80-tih s Peristila, a isto vrijedi i za Prokurative, Rivu, Bene, Zvončac itd... (galerija - http://split.com.hr/galerija/thumbnails.php?album=12&page=1), kao i za Zagreb, Pulu, Rijeku, Dubrovnik  i sve ostale gradove koji nisu seoska gazdinstva. 

To što u vašim selima "nije bilo 'terasa' u socijalizmu" ne znači da ih nije bilo. 

Peristil Peristil
This space for rent!
16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Mentalist kaže...

I mislim i mislim i nikako da zakljucim je li to dobro ili lose sa stajalista objektivne osobe.

Ali na kraju, u maniri svijeta u kojem zivimo, kazem sebi neka rade sta hoce -svakako rade sta hoce. U nadi da cu prestati razmisljati o tome.

O čemu, o masnim svećenicima koji peglaju djevojčice? :)

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
18 godina
tnakir kaže...

Nije nego si "slep od mržnje" prema popovima... {#}

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...
Jurra kaže...
seneka kaže...

...šta ne znaš{#}

Nije mi se dalo na ovo odgovarati, ali kako vidim da se epidemija gluposti širi, evo slikica iz 80-tih s Peristila, a isto vrijedi i za Prokurative, Rivu, Bene, Zvončac itd... (galerija - http://split.com.hr/galerija/thumbnails.php?album=12&page=1), kao i za Zagreb, Pulu, Rijeku, Dubrovnik  i sve ostale gradove koji nisu seoska gazdinstva. 

To što u vašim selima "nije bilo 'terasa' u socijalizmu" ne znači da ih nije bilo. 

Po nekima nije bilo vode u Jugoslaviji, zato što je zapravo i nije bilo u njihovoj vukojebini. {#}

Cemetary gates
15 godina

Pa dićete sad s maloljetnica na pokojnicu (Jugoslaviju). Tek su se dečki zahuktali, očekivao sam i poneku fotku (dokazni materijal) i već resetirate raspravu.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan

Ima li netko od Vas mlađu sestru koja nesvjesno kreće stopama onih djevojaka koje se ponašaju droljasto u društvu, sponzoruša, uglavnom maloumnih djevojaka?

Takvu muku mučim ja, pokušavam objasniti sestri onako kako treba da se ponaša...

Mrzim cure koje kažu da "u društvu ne možeš biti popularan, ako ne pokažeš "prljavu stranu" sebe"... To je rekla jedna koja je dan danas završila s trbuhom do zuba u 16toj godini...

I dalje, sve mi se čini da danas ima rijetko koja cura da je karakterno "pozitivno" osvještena i fizički lijepa, a da nije jedna od onih GADURA...

17 godina
neaktivan

Pod jedan, prostitucija nije tako jednostavna stvar za promatranje samo kroz lece 'tko voli nek izvoli'. Slazem se da ne bi trebala biti zabranjivana, ali sta je sa zenama koje to rade jer trenutno nemaju izbora? Dakle, taj neki 'izbor' o prostituciji se sveo na 'ili cu se fukati za lovu i veceras jesti, ili cu ostati gladna'. Kad rijesimo to, onda nam ostaje onaj dio zena koje to stvarno zele raditi i koje vecinom nisu 'ulicarke' nego se bave prostitucijom visoke klase, i to rade jer nisu skolovane niti imaju plave krvi niti poznanstva da zavrse u nekakvim elitnim krugovima, a to im je cilj u zivotu.

Sto se tice popa, samo je njemu na savjesti cinjenica da se zaredio kao 'vodja svojeg stada' pa onda ovako fino masio. Svi radimo greske, cinjenica, ali zaozbiljno - pa sta nisi mogao opaliti nekog svojih godina?

To zadnje pitanje je ono koje mi pili glavu.

U zivotu sam prijateljevao ili jos uvijek prijateljujem s 5 djevojki koje su imale odnos sa podosta starijim muskarcem, i svaki put kad bi se nase prijateljstvo ili veza svela na odnos psiholog-pacijent, prica bi bila ista: "obecavao mi je svasta, a iskoristio me". Takve spodobe ne mogu nazivati muskarcima. Nemaju kicme, nemaju morala (cao M_Dipl.! :-*), nemaju nicega sto bi jedan odrastao muskarac trebao imati... sve sto im je u glavi je kako da isprazne svoja jaja u 'mlado meso'.

Jednostavno je covjeku od 40-50 godina prodavati muda za bubrege mladoj zeni koja jos uvijek vjeruje u ljubav ili princa na bijelom konju. Pa se obecavaju razvodi, bezgranicna ljubav, bla bla bla.... obacaje se sve ono na sto bi zena od 40-50 godina otpuhnula glavom i rekla "Dude, like seriously?" Samo sto ti supci znaju da bi sa zenama svojih godina prosli liso jer bi ih progledale tik tak, pa prodaju svoju pricu curama koje nemaju dovoljno zivotnog iskustva da skuze da je muskarcu suocenim sa divnim dekolteom ili uskim hlacama uvijek samo jedna stvar na pameti.

Malo sam nabrijan, jer me oblikovalo iskustvo slusanja jedne prijateljice od 24 kako je zaljubljena do usiju u tipa od 55, a onda slusanja njega na sanku te subote kako 'pali mlado meso a zena doma nista ne sumnja' i kako trazi jos jednu 'mladu naivnu za trojac'.

Osobno, sa svojih 29 godina, kad mi pristupi 24godisnjakinja, samo je pogledam i kazem da otpiri dalje. Meni vec 24godisnjakinje izgledaju kao djeca, ne mogu se ni zamisliti da ih gledam gole, i necu reci 'tko voli nek izvoli' zato jer u ovom slucaju, onaj tko je iskusniji bi trebao povuci granice.... a ne razmisljati s k*rcem. 

Monkey, killing monkey, killing monkey, over pieces of the ground...
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 13:50 (Deus ex machina).
16 godina
protjeran
4ucker kaže...

I dalje, sve mi se čini da danas ima rijetko koja cura da je karakterno "pozitivno" osvještena i fizički lijepa, a da nije jedna od onih GADURA...

To se zove biti zena.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ajde, ajde.

Ženskice su htjele laku zaradu, nije ih na ništa prisiljavao (ako je ovako kako tu piše). Big dil.

Osim što svi izdvajamo za crkvu putem proračuna, financira se i putem milodara, a isti ne plaćaju porez. I onda tu lovu popeki troše na fukicu. Bog dao - bog uzeo..

Hebe mi se za te cure ako to baš žele, ali da moramo financirati tu ekipu koja radi potpuno suprotno od onoga što propovijeda - ne moramo. To je ovdje glavni problem, a ne cure.

17 godina
neaktivan

Evo jednog u boxer/batista stilu...

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/08/06/0132006.html

I da budem iskren, tesko da bi se raspitivao o uzrocima ovdje jer mi se ne cine prekompliciranima - decko bi fasovao samo tako, da mu vise nikad ne padne na pamet dignuti ruku na slabijeg....

Monkey, killing monkey, killing monkey, over pieces of the ground...
18 godina
Drago kaže...
tnakir kaže...

Nije nego si "slep od mržnje" prema popovima... {#}

Nisam. Mozda sam slijep od mrznje prema zlim ljudima. Iako cesto kritiziram Crkvu i pope, to ne znaci da ih mrzim. Dapace, sa par svecenika sam imao odlicne duboke razgovore, sa par njim sam (do duse onda su bili "pripravnici") imao odlicne rostiljade i svirke na gitari. Nemam predrasude prema svecenicima.

To sta sam kritizirao ovu situaciju nema veze sta je jedna strana svecenik, zapravo je kritika (a pogotovo razocaranje) vise isla na stranu tih mladih droljica (sorri Danny, ali i dalje mislim da su drolje) nego na stranu svecenika. Iako sam i u njega razocaran. Ne zbog toga sto je svecenik (iako mu je i to minus) vec zbog toga sto je on ipak odrastao, zreo (mozda i ne) covjek, koji bi trebao znati gdje su mu granice (ne samo zbog toga sto mu vjera nalaze, vec sto mu nalaze zdrav razum), a granice i zdrav mozak kazu - ne jebi zenu koja ti moze biti kcer. Pogotovo ako je maloljetna.

Poceo sam pisat ko iHush, samo sto je on elokventniji od mene (i smuseniji pa smo tu negdje na nuli).

@Deus... slazem se sa tobom. Apsolutno. Imas pivu! Dvi!

@4ucker... nazalosr, glas razuma ti najmanje igra kod takvih. Ti joj nisi nikakav faktor, vec njeno drustvo u kojega se ona pokusava uklopiti. A uklopit ce se tako da bude kao i oni. Ako je njima biti drolja biti cool onda stvarno jebiga - Što se događa sa našim društvom.

Mene nikad nisu privlacile zene lakog morala. Svojedobno sam izlazio (i drpuckao se) sa jednom (kasnije postalom) "estradnom" zvijezdom tu iz Splita, al nakon sto je proslo ljeto prosla je i "ljubav", ostali smo si dobri - onako... Nakon godinu dana smo se opet nasli bla bla i uvatila me pilat da odemo vanka itd itd... ja sam taj dan bio u blekautu, radio sam 18h, sutra sam se trebao rano dignut i nije mi se dalo ic bancit po kaficima i pokusavao sam to odgodit za koji drugi dan, jbg, ipak curu nisam vidio pun ku*ac vremena, ali izgleda da se njoj gadno gadno islo vani.

Zadnje sta mi je rekla je bilo "Isplatit ce ti se ako me odvedes vani...". To me zgadilo iz razloga sta mi ona nije tila dat jer se njoj davalo nego je to bilo potkupljivanje da je vodim vani. Ako ces mi dat piyde za par koktela i malo plesuckanja onda radije trazi nekog drugog.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 15:29 (tnakir).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice