Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.279.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Darky kaže...

pametan pas zna skime ima posla {#}{#}

ajmo peticiju da mu se da veći čin i odlikovanje {#}

Nanjušil je odma loše i šlampaste namjere pa nema mrdanja se razme.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
M_dipl. kaže...

Kad pogledam nase more
nase reke, nase gore
svu lepotu gde sam rodjena
i sve sto bi reci znala
u srcu sam zapisala
zivela Jugoslavija

Zemljo mira, zemljo Tita
zemljo hrabra, ponosita
sirom sveta o tebi se zna
volimo te nasa mati
necemo te nikom dati
zivela Jugoslavija

Tu je rodjen marsal Tito
nase ime ponosito
k'o heroja ceo svet ga zna
blago zemlji sto ga ima
pamtice se vekovima
zivela Jugoslavija

{#}

Trolovi rano lete! U 3 ujutro!

{#}

This space for rent!
16 godina
protjeran

i sada se ovo očito provociranje gore ne sankcionira a kad netko nešto kaže što je protiv jugonostalgičara, odma pobere karton, sramota moderatori

17 godina
neaktivan

Očito se ovdje radi o srbokomunističko-ateističko-jugonostalgičarskim metodama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 11:25 (Loz).
17 godina
neaktivan

...jel možete zamisliti današnje gradove bez ijedne terase...u tamnici naroda to je bila nužnost,

suzbiti ljude u što manji zatvoreni prostor da bi ih se moglo bolje kontrolirati, a nerjetki inventar

su bili i dva dobro nacvrcana milicajca...trajalo je to negdje do sredine osamdesetih...

...kaos...
17 godina
neaktivan

^

Nigga you trippin'?

Jurra o čemu ti govoriš? WTF?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 12:14 (Loz).
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...jel možete zamisliti današnje gradove bez ijedne terase...u tamnici naroda to je bila nužnost,

suzbiti ljude u što manji zatvoreni prostor da bi ih se moglo bolje kontrolirati, a nerjetki inventar

su bili i dva dobro nacvrcana milicajca...trajalo je to negdje do sredine osamdesetih...

ne znam je li ovo uopće ozbiljan post {#}

uglavnom imam stan sagrađen u doba mraka s terasom od 20 m2.

veliki parkovi između zgrada (koji se danas više ne grade) su onda zapravo sabirni logori za djecu.

Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
17 godina
neaktivan
magicmist kaže...
Jurra kaže...

ne znam je li ovo uopće ozbiljan post {#}

uglavnom imam stan sagrađen u doba mraka s terasom od 20 m2.

edit...glavno je da si ti ozbiljan, a ne razlikuješ stan od kafića...{#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 14:51 (Jurra).
18 godina
M_dipl. kaže...

Kad pogledam nase more
nase reke, nase gore
svu lepotu gde sam rodjena
i sve sto bi reci znala
u srcu sam zapisala
zivela Jugoslavija

Zemljo mira, zemljo Tita
zemljo hrabra, ponosita
sirom sveta o tebi se zna
volimo te nasa mati
necemo te nikom dati
zivela Jugoslavija

Tu je rodjen marsal Tito
nase ime ponosito
k'o heroja ceo svet ga zna
blago zemlji sto ga ima
pamtice se vekovima
zivela Jugoslavija

{#}

Šta ti bi da ideš sad to tefterit, i ovoj temi u ovom trenutku vjerojatno potpomognuto vručinom jel fučkaj ga kantu Mrzle vode na glavu ali ne i Petrokraku se razme.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
neaktivan
Jurra kaže...

edit... glavno je da si ti ozbiljan, a ne razlikuješ stan od kafića...{#}

a ti, barem se meni tako cini nekoliko zadnjih stranica, *slobodno mi opalite karton* ne razlikujes pakiranja lijeka pa uzimas andol umjesto prepisane medikacije.

mislim..

zar si toliko ozlojadjen ovom bijednom drzavom pa previranjem po povijesti pokusavas sam sebi dokazati da je prije bilo lose/losije i tako opravdati svoju "vjeru" u hrvatsku i hrvatstvo?

ili to (+ jos neki psih. poremecaji) ili si uber trol.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
16 godina
neaktivan

neda mi se čitati priznajem

ali sve se događa jer baš tako i treba

ništa nije slučajno

hvala

Margot
16 godina
neaktivan

ok, ok

ne događa se ništa

Margot
17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

a ti, barem se meni tako cini nekoliko zadnjih stranica, *slobodno mi opalite karton* ne razlikujes pakiranja lijeka pa uzimas andol umjesto prepisane medikacije.

mislim..

zar si toliko ozlojadjen ovom bijednom drzavom pa previranjem po povijesti pokusavas sam sebi dokazati da je prije bilo lose/losije i tako opravdati svoju "vjeru" u hrvatsku i hrvatstvo?

ili to (+ jos neki psih. poremecaji) ili si uber trol.

...mislim da si ti opalit i bez kartona, a za terapiju bi ti prepisao da zamoliš nekog starijeg, da ti nabroji  

npr. pet terasa na potezu primjerice od trnjanske do gornjeg grada pa od britanca do kvatrića,

u zagrebu prije univerzijade...  btw a moja vjera u hrvatsku jednaka je vjeri ateiste u zagrobni život...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 6:00 (Jurra).
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...mislim da si ti opalit i bez kartona, a za terapiju bi ti prepisao da zamoliš nekog starijeg, da ti nabroji  

npr. pet terasa na potezu primjerice od trnjanske do gornjeg grada pa od britanca do kvatrića,

u zagrebu prije univerzijade...  btw a moja vjera u hrvatsku jednaka je vjeri ateiste u zagrobni život...

O čemu ti bulazniš? O tome da prije nisu postojali kafići s terasama?? Pa gdje si pobogu izvukao tu teoriju? Čak da je i tako, što nije, što bi to dokazivalo??!?

5 kafića s terasom mogu ti nabrojati samo na Knežiji u to doba, a od lokalne birtije 'Horvati' do 'Dvije lipe' na trešnjevačkom placu još barem 20 s terasom. A tek sam krenuo prema centru. A tek slanci u Sokolgradskoj u bilo koje doba dana i noći..

Teorija ti je u qurcu. Niti je tako bilo, niti je razlog zašto pojedini ugostiteljski objekt nema terasu kontrola ljudi. Lagano si u paranoji..

17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

to je u stvari  točno,jedina terasa je bila ispred kavkaza,tomato i pub u tkalčićevoj(jedini kafići) nisu imali terasu
za ove druge rupe ne znam
edit: palainovka u radićevoj je imala terasu

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 22:36 (seneka).
17 godina

-- kad već tipkamo o terasama (kao bitnoj stavci društva)... -nije ih bilo toliko, zapravo ih ni sad nema, ali se ubire novac. Pa su pločnici i ostale javne površine postale terase... slično kao i parking, država (u ovom slučaju lokalne vlasti) prodaju-iznajmljuju sve. Imamo hrvatsku! i imamo terase!  - wow koji napredak.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-- kad već tipkamo o terasama (kao bitnoj stavci društva)... -nije ih bilo toliko

ne znam zašto ih nije bilo,da li zbog nemogućnosti pojedinih kafića ili javnog reda i mira,ali terasa nije bilo, i to je činjenica
ljudi su stajali ispred kafića,čak ni to ,ako se izuzmu mjesta kao što je zvečka,sve se odvijalo unutar kafića,i zimi i ljeti

16 godina
neaktivan

Možda je nekom smetalo okupljanje uz kavu. :)

Peticija engleskih žena kojima je smetalo da im muževi troše vrijeme i novac uz neku garavu bljutavu vodu :))) Peticija engleskih žena kojima je smetalo da im muževi troše vrijeme i novac uz neku garavu bljutavu vodu :)))
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
neaktivan
seneka kaže...
Jurra kaže...

da mi je znati zasto terasa prije nije bilo?

hmmmm

da vidimo moguce razloge..

1. nismo bili drustvo opsjednuto trosenjem novca i vremena

2. buka

3. buka

4. buka

http://www.croatia.ch/zanimljivosti/100215.php

divne fotke osijeka.. jedino krivi kutevi i kriva godisnje doba. za kuzni pil ocekujem u sljedecih 5 godina da ce postaviti "ozujsko" suncobran i tamo, na sam vrh (a preko ljeta svakog vikenda, smeca do koljena po "staroj kulturnoj jezgri grada do koje nam je toliko stalo"). oko zupne crkve zanosni miris urina i fekalija, nadsvodjeni lukovi kao jedan veliki poljski toalet... etc

vecina setalista u gradovima je sve tanja jer us*ane terase zauzimaju sve vise mjesta. na nekim mjestima u gradu nisam mogao proci sa djecjim kolicima. obala drave mi je nepodnosljiva za zivot zbog 1000 i jednog kafica koji prave buku do kasnih nocnih sati. stambeni blokovi su takodjer postali ne-imuni na to jer svaki moron dobije dozvolu za otvaranje kafica i pripadajuce terase (te uglavnom svi traze dozvolu za "nocni klub" a ne buffet ili stogod vec). bas danas vidim zgodnu kucu na prodaju u stambenom (niskom) naselju. nema sanse da ikada ode. osim ako vlasnik ne bude mrgud od 200 kila i  2 Ak-47 u rezervi posto je kuca pokraj nje "modificirana" u *fanfare* nocni klub s vanjskom terasom. zgrada preko puta mene ima kafic u prizemlju. divno, posebice kada su "tekme". covjeku dodje da nabavi ovo i napravi tisinu.

mislim ipak da je imalo smisla prije to sto nisi na svakom kutu vidio terasu... a mozda se i varam, i sve to je bila udbasko-komunisticka zavjera za zatiranje slobode.

(btw. mogucnost izbora nije definicija slobode).

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
18 godina

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/145442/Kosor-i-Bajs-na-kruzeru-hvale-se-sezonom.html

Koga ova ebe? U srcu turisticke sezone imamo porast BDP-a od niti 1 posto i to je kao pozitivna stvar? Znaci, u prvi, drugi mjesec cemo imat pad od 5%.

Njoj treba zabranit da prica. Jer je svaka njena nova izjava gluplja od prethodne. Mene bi bilo sram biti u vladi u kojoj je ona. Sanader kakav god da je bio, bar je razumno srao. Ova nema ni mozga ni razuma.

Smrt kapitalizmu. Sloboda narodu.
16 godina
neaktivan

Ma glupa je ko noć, meni je to neugodno čitati kao ekonomistu, živi užas. Jutros slušam na radiju, rast od 0.8% je dokaz da se pokrenulo, kako mi to samo poznato zvuči jbte, njoj se pokreće već 3g pa nikako, i kao, nadamo se da će i rekordna turistička sezona tome doprinijeti, na rast je valjda mislila, iako je dobro poznato da u komponentama BDP-a nema t od turizma kao pokretaču BDP-a ( cca. 10tak %, Državni zavod za statistiku godinama postotak pak drži oko 20,22% ), čisto mazanje očiju javnosti, uz to - gostiju je više, ali ne troše apsolutno ništa, a najbolji primjer sam ja - ja sam u Makarskoj potrošio 5000kn skoro u tjedan dana, toliko nisu tri Češke,Poljske,Slovačke kompletne obitelji potrošile, dokazano jer sam pitao ljude dolje kod kojih sam odsjeo u apartmanu. Turisti troše na kapaljku, odnosno onih 30tak % što stvarno ode u dućan i nakrca gepek.

Turizam može doprinijeti državnom proračunu, odnosno prihodovnoj strani, ali za rast BDP-a su potrebne hebene investicije kojih nema apsolutno ni na vidiku, da vas podsjetim pelješki most nije investicija u toj formuli, zatim osobna potrošnja - koja pada jer su plaće niže nego lani a cijene mnogih proizvoda pogotovo hrane - više i do 20%, državna potrošnja - koju nikako da zauzda - već gradi hebeni pelješki most, tu bi ga već mogli smjestiti, direkt u državnu potrošnju, rezanje državne uprave joj naravno nije ni u guzici jer - tko bi normalan otpustio taj stručan kadar,alo?! i razlika uvoza i izvoza, ako ovdje misle na porast izvoza u ljetnim mjesecima, ako pod tim misle i usluge od turizma kao izvoz, mislim to je smiješno onda.

Neka pogledaju koliko dan danas uvozimo hrane, koliko i kojih sirovina, a što ustvari izvozimo, zašto to nije gurnuto pod nos svakom prosječnom biraču u RH, pa ljudi to imaju pravo znati. Što najviše izvozimo top 10 i što uvozimo top 10 u mil.kn., unazad 5g ili 10g.

Zašto ne krene od tog vražjeg bunara bez dna  - HŽ-a, pa tamo kurvin pir traje od 91', pljačkati će do sudnjeg dana valjda, zašto taj Uskok od vrha do dna ne počisti HŽ, pa onda HAC, pa državne firme su legalne praonice para i plašt za pljačku.

Nema ona rođene veze šta radi, a Popijač  također, Dalićka tu ni ne može ništa jer Ministarstvo financija je kod nas u toliko odvratnom položaju, da se praktički jedino može zaduživati, koliko pratite tisak i medije, stekne čovjek dojam da se ovi samo zadužuju jbt, što naravno nije točno, ali su u strašno nezahvalnom položaju svakako.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 8:52 (thedream).
18 godina

Ma i prosle godine je u 8. mjesecu govorila kako BDP raste, kako izlazimo iz krize. Nadam se da ce ju HDZ nakon ovih izbora šutnut iz stranke jer im nista dobra nije donijela.

I jos malo: http://www.jutarnji.hr/-djevojcice-su-zahtijevale-seks-i-trazile-novac--seksali-smo-se-u-zupnom-uredu--ali-nikad-utroje--/969214/

Neznam tko mi se vise gadi. Pop ili ove male kurvice koje su zaradjivale dobivajuci od popa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 8:38 (tnakir).
18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Zar ne bi bilo najbolje da drzava uzme sve poljoprivredne posjede, ukine uvoz proizvoda koje uzgaja na tim posjedima, prodaje domace proizvode svom narodu koji ce ih sigurno kupiti i onda ravnomjerno podjeli novac ljudima koji obradjuju tu zemlju?

P.S.

Oprostite na post-u nevezanom za vijest, moja me glupost nadvladala.

hm, to su komunisti pokušali 1947 godine u jugi

sva je zemlja nacionalizirana, a seljaci su išli u zadruge (ideja je bila tako dobra da su pričali da će i amerikaci u zadruge)

cijeli projekat je propao jer se vrlo brzo ispostavilo da dobar dio zadrugara ne radi ništa, a uzimaju i troše najviše (i onda su se našli jednakiji među jednakima)

18 godina
neaktivan

Većina dobrih ideja (na papiru) propadne upravo zbog sebične prirode čovjeka.

tnakir kaže...

Ma i prosle godine je u 8. mjesecu govorila kako BDP raste, kako izlazimo iz krize. Nadam se da ce ju HDZ nakon ovih izbora šutnut iz stranke jer im nista dobra nije donijela.

I jos malo: http://www.jutarnji.hr/-djevojcice-su-zahtijevale-seks-i-trazile-novac--seksali-smo-se-u-zupnom-uredu--ali-nikad-utroje--/969214/

Neznam tko mi se vise gadi. Pop ili ove male kurvice koje su zaradjivale dobivajuci od popa.

Ajde, ajde.

Ženskice su htjele laku zaradu, nije ih na ništa prisiljavao (ako je ovako kako tu piše). Big dil.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 9:38 (Danny_HR).
18 godina
Danny_HR kaže...

Ajde, ajde.

Ženskice su htjele laku zaradu, nije ih na ništa prisiljavao (ako je ovako kako tu piše). Big dil.

Hoces reci da tebi nebi bio big deal da ti kcer ili sestra ili rodjakinja ovako dolazi do novaca?

18 godina
neaktivan
Gle, da ti budem potpuno iskren ne bih to volio.

Međutim, smatram da svatko ima puno pravo odabrati što će raditi sa svojim tijelom, ako se netko želi prostituirati ne bi ga se zbog toga trebalo osuđivati, pogotovo obzirom da time ne škodi nikome (osim sebi - upitno). Nema potrebe da se nad time zgražamo.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
Danny_HR kaže...

Ajde, ajde.

Hoces reci da tebi nebi bio big deal da ti kcer ili sestra ili rodjakinja ovako dolazi do novaca?

Ne znam, ipak je to 30 000Kn mjesecno.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
tnakir kaže...
Danny_HR kaže...

Ajde, ajde.

Ne znam, ipak je to 30 000Kn mjesecno.

{#}

Cemetary gates
18 godina
moderator

Nemojte na čovjeka, omastio je brk i pokajao se, Bog će mu oprostiti i svi sretni i zadovolj(e)ni. :D

18 godina
Danny_HR kaže...
Gle, da ti budem potpuno iskren ne bih to volio.

Međutim, smatram da svatko ima puno pravo odabrati što će raditi sa svojim tijelom, ako se netko želi prostituirati ne bi ga se zbog toga trebalo osuđivati, pogotovo obzirom da time ne škodi nikome (osim sebi - upitno). Nema potrebe da se nad time zgražamo.

Ja ne mogu vjerovati kako te curice razmisljaju. Da ja saznam da netko od mojih ovako nesto vjerovatno bi bilo mrtvih popa i rodbine u bolnici.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice