Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 228.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Šta vas nervira u zivotu?

mrzim kad rtl SVAKI petak stavlja policijsku akademiju{#}

16 godina
odjavljen

Trenutno me nervira  da doma imam neku loše pokrivajuću bijelu boju za metala po moram za par sati ići opet farbat...

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
14 godina
neaktivan
Re: Šta vas nervira u zivotu?
bobica257 kaže...

Trenutno me nervira  da doma imam neku loše pokrivajuću bijelu boju za metala po moram za par sati ići opet farbat...

Šta se farba ?

Ustajte prezreni na svijetu !
14 godina
neaktivan

Nervira me ocjenjivanje likovnog/tjelesnog/glazbenog, nisam ja kriv ako nešto ne mogu nacrtati/napraviti/otpjevati, trebali bi se ocjenjivati samo odgojni zadatci iz tih predmeta (zadaća, ponašanje)...

14 godina
protjeran

Kaj ako za zadaću dobiješ da nacrtaš nekaj? {#}

14 godina
neaktivan

Hebem mater po narudžbi onda {#}

17 godina
Beagle kaže...

Nervira me ocjenjivanje likovnog/tjelesnog/glazbenog, nisam ja kriv ako nešto ne mogu nacrtati/napraviti/otpjevati, trebali bi se ocjenjivati samo odgojni zadatci iz tih predmeta (zadaća, ponašanje)...

Likovni i glazbeni još mogu shvatiti ali nervira te ocjenjivanje tjelesnog?? Šta si ti žena? Već sam zaboravio kaj se radi u srednjoj al mislim na početku ono klasično kolutovi, pa kolut nazad u stoj na rukama, konj s hvataljkama i te stvari... Ako ti je to problem smanji boravak pred kompjuterom i dovedi se u red.

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Beagle kaže...

Likovni i glazbeni još mogu shvatiti ali nervira te ocjenjivanje tjelesnog?? Šta si ti žena? Već sam zaboravio kaj se radi u srednjoj al mislim na početku ono klasično kolutovi, pa kolut nazad u stoj na rukama, konj s hvataljkama i te stvari... Ako ti je to problem smanji boravak pred kompjuterom i dovedi se u red.

To sam rekao čisto onako, jer je to isto "odgojni" predmet, imam čistu peticu iz njega. Samo sam rekao da me živcira ocjenjivanje, a ne moje ocjene iz tog predmeta. A za mene ne brini, nisam ja toliko pred kompjuterom :) Ne znam otkud taj stereotip da su svi na bug.hr plavetni kitovi.

14 godina
Meni isto ide to na zivce a najvise akda curama popoustaju za sve vjezbe mi bas imamo neku profu radimo se po planu i programu mogo razumijeti da decki imaju veci kriterij za skos sut salto i takve stvari ali za ono brzo hodanje i macijsi skok cure isto imaju manji kriterij -.- sad sam se sjetio da smo radili piruetu oept cure manji kriterij -.-
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
Nervira me kad me prof. uzme na pik jer mu nesto prigovorim ili ga ispravim -.-
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
protjeran
zelenbic kaže...
Nervira me kad me prof. uzme na pik jer mu nesto prigovorim ili ga ispravim -.-

Shvati to kao životnu školu. Na forumima ćeš imati takve moderatore. Na poslu ćeš imati takve šefove. U bircu ćeš imati takve konobare. Ne velim da treba šutjeti i biti ovca, treba dozirati i prezentirati prigovor ili kritiku na nešto suptilniji način. Asertivnost je jedan vrlo koristan skill i nijedan point uložen u njega nije uzaludan.

15 godina
neaktivan
Beagle kaže...

nisam ja kriv ako nešto ne mogu nacrtati

isti problem i u mene imao sam prosle godine likovni 3 {#}

15 godina
neaktivan

Živciraju me pla*ipi*ke.

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
16 godina
moderator
skullscar kaže...

Ranko Kukumar kaže...

Jednostavno se ignorirajte,jer nema smisla da stalno čitamo kako se svađate,a uz to idete u off-topic.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:23 (pirat).
15 godina
neaktivan
mene nervira škola općenito
Bolje živiti sto godina u bogastvu nego jedan dan u bjedi
14 godina
protjeran
teodosije kaže...
mene nervira škola općenito

Također. Glupi nastavnici kojima nije jasno da neću ić iz Biologije/kemije/geografije na državnu maturu nikad, niti u kojem svijetu, i opet im je teško dat mi 2, pa moram učit za 5 da bi ušljivu dvojku dobio, i onda se nemogu posvetit predmetima koji me zanimaju i koji mi trebaju.ĐUBRAD!

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
17 godina
neaktivan
bik kaže...

Nervira me 24sata.hr kad idem pročitat neke vijesti a ono na naslovnoj stranici  "Silovane 3 djevojcice, Ubio bebu nožem, poginula obitelj.."

pas mater poludim hvata me napad bijesa..  :/

Da , stvarno su crna kronika čovječe, fino ti pokvare dan ako kroz jutro pročitaš koji tekst.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan

meni je najveća fora kad mi daju keca na početku gradiva i onda me ježe mjesec dana da je ispravim a ja nemam blage veze o ičem iz tog. Džabe kolko učim kad ništa nekopčam

evo vam ga naaaa   {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#}  {#} 

Bolje živiti sto godina u bogastvu nego jedan dan u bjedi
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:45 (teodosije).
14 godina
protjeran

A nikom se neda radit i totalno su nezainteresirani.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
17 godina
neaktivan
teodosije kaže...

meni je najveća fora kad mi daju keca na početku gradiva i onda me ježe mjesec dana da je ispravim a ja nemam blage veze o ičem iz tog. Džabe kolko učim kad ništa nekopčam

Onda je do tebe koliko i do njih, otiđi na repete koji put, kad ti netko pojasni barem malo puno ti pomogne.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan

Nervira me što je dignut hype zbog Bulldozera, a izašo je običan mid-end procesor.

Ja pomognem, ti stisneš hvala.
14 godina
neaktivan

Nerviraju me primitivci, homofobi, krščani i ostali pripadnici drugih religija, fanboys/girls, cajke i hipsteri. To bi bilo to za sad :]

I must be a wizard.
14 godina
neaktivan

nervira me kad na TV prikazuu  5 puta isti film 

Say Hello To My Little Friend
14 godina
Scarfaceee kaže...

nervira me kad na TV prikazuu  5 puta isti film 

Pouka: ne gledaj TV :) Čujem da još uvijek vrte Pod istim krovom {#}

http://steam-expo.com/
14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Idem se probati na kraju svega sjetiti što me nervira.

- Crkva

- Forsiranje vjera

- Glupost ljudska

- Turbo Folk

- Napuhani ekonomisti

- Zujanje muha

- Prehlada/Bolest

- Nacisti, Fašisti, Neonacisti, Nacionalisti, Tompsonovci

- Homofobija, bifobija

- Psovanje

- Umišljenost

- Astrologija

- Alkohol/Opijati

- Brzi Auti

- Razmetanje sa novcima

- Ženidba pod prisilom (aka mlada je trudna)

- Manjak poštovanja prema drugim

Ako se sjetim čega editiram post... I to me nervira, što se ne mogu sjetiti.

Ja živim za to ;)

17 godina
neaktivan

Kolik oveć živiš za to, cijeli život... punih 12, 13 godina?

15 godina
neaktivan

Hippies{#}

15 godina
protjeran

nervira me prehlada i potrošenih 2 role wc papira u 2 dana na brisanje nosa. crven je ko prokleti paradajz

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Ja živim za to ;)

Mora da su ti roditelji ponosni.

Mene živcira kora od jabuke koja se uvuče između zubi trenutno.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
protjeran
thuglife kaže...

Kolik oveć živiš za to, cijeli život... punih 12, 13 godina?

Ajmo,ajmo dvolicnjaci smoriste...stalno prdite da mrzite turbo-folk a kod vas profita imaju samo oni klubovi koji ga pustaju...vi hocete u neku evropu u koju niikda necete uci kao ni srbija i ostale balkanske zemlje EU je prevelika da bi se sirila...

zato: -TURBO-FOLK,MERCEDES,ALKOHOL,DISKOTEKE,KRATKE SUKNJICE-

Ja priznajem ja nisam dvolican sto se tice muzike ja slusam pjesmu kad je dobra i ne osudjujem je po zanru ja slusam i narodnjake i turbofolk i hause i rap....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice