Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 238.599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Šta vas nervira u zivotu?

Zubno meso, već par dana me boli zubno meso oko desnog kutnjaka, užas, zbilja jako iritantna bol.

18 godina
Re: Šta vas nervira u zivotu?
woodgamesfx kaže...

Zubno meso, već par dana me boli zubno meso oko desnog kutnjaka, užas, zbilja jako iritantna bol.

redovito peri zube sine

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Obi Wan kaže...

redovito peri zube sine

Slažem se, barem 3 puta na dan, ali ne mora biti do toga. Može biti genetski, može biti takva vrsta zubi da se kvare i sl. Ja nemam problema sa zubima, sve što je bilo pokvareno je popravljeno, i 2 su izvađena. I perem 2-3 puta na dan.

18 godina

nikad u zivotu nisam zube popravlja....

14 godina
protjeran
Monopol kaže...
IMA SMISLA, daje se kada mjenjaš smjer!

Krivo.

Žmigavac se daje kao najava promjene smjera. Jednom kada si smjer promjenio ili s pola auta skrenuo pred burekdžinicu je daleko prekasno za žmigavac.

14 godina
Langsdorff kaže...
Monopol kaže...
IMA SMISLA, daje se kada mjenjaš smjer!

Krivo.

Žmigavac se daje kao najava promjene smjera. Jednom kada si smjer promjenio ili s pola auta skrenuo pred burekdžinicu je daleko prekasno za žmigavac.

tako je. zmigavcem najavljujes promjenu smjera kretanja, odnosno, najavljujes skretanje ili zaustavljanje. daje se nakon prve i prije druge provjere kod skretanja. i pazit na mrtvi kut, vazan je koliko god se glup cinio

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
woodgamesfx kaže...

redovito peri zube sine

To bih se mogao i složiti :)

Inaće nisam baš vićan običaju prat zube , pa sada plaćam danak {#}

15 godina
neaktivan

Živciraju me vozaći koji imaju previše povjerenja u to da će se ostali na cesti pridržavati pravila pa prolaze kroz raskrižja bez da npr. uopće usporavaju   i sl. stvari jer jednostavno imaju pravo prednosti.Što je najbolje to su uglavnom iskusni vozači ili ljudi koji žive u blizini pa znaju ceste.Živcira me dok moraš čekati preko 20 minuta da ti netko stane da ti možeš preći zebru na najprometnijoj cesti u gradu.Na tom istom prijelazu me već jednom udario auto.Živcira me šta na taj prijelaz nitko nije ni smilio stavit ležećeg policajca koji je hitno potreban jer se tu stalno prekoračava brzina(ravnica i dol) a srednjoškolci u blizini idu na praksu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
protjeran
g12356 kaže...

Živciraju me vozaći koji imaju previše povjerenja u to da će se ostali na cesti pridržavati pravila pa prolaze kroz raskrižja bez da npr. uopće usporavaju   i sl. stvari jer jednostavno imaju pravo prednosti.Što je najbolje to su uglavnom iskusni vozači ili ljudi koji žive u blizini pa znaju ceste.Živcira me dok moraš čekati preko 20 minuta da ti netko stane da ti možeš preći zebru na najprometnijoj cesti u gradu.Na tom istom prijelazu me već jednom udario auto.Živcira me šta na taj prijelaz nitko nije ni smilio stavit ležećeg policajca koji je hitno potreban jer se tu stalno prekoračava brzina(ravnica i dol) a srednjoškolci u blizini idu na praksu.

Pazi, ako vozim po glavnoj cesti i nailazim na prometnicu koja nema prednost prolaza šanse da usporim ili stanem su nepostojeće. Što je najbolje, ne radim to iz obijesti ili da bih tebe natjerao da čekaš, već iz jednostavne prometne kulture i potrebe za pridržavanjem pravila. O potrebi da se ne dovodim u situaciju u kojoj će me vozilo iza mene napenaliti u zadnji kraj da i ne pričam. Pravo prednosti je jedno od osnovnih prometnih pravila i ne pridržavanje uzrokuje nesreće. Oduzimanje prednosti je jedan od najvećih prekršaja koje u prometu možeš napraviti.

Kaj se tiče pješačkih prijelaza - tu imaš potpuno pravo biti živčan jer su vozači dužni propustiti pješaka koji pokazuje namjeru da prijeđe preko pješačkog prijelaza. Ne znam u kojem si gradu, ali ako vam taj pješački nije kvalitetno označen uvijek možete pokrenuti akciju da ga se označi. Pismo gradskoj upravi, upit u lokalne novine ili radio stanicu pa neka ih oni čačkaju.

15 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
g12356 kaže...

Pazi, ako vozim po glavnoj cesti i nailazim na prometnicu koja nema prednost prolaza šanse da usporim ili stanem su nepostojeće. Što je najbolje, ne radim to iz obijesti ili da bih tebe natjerao da čekaš, već iz jednostavne prometne kulture i potrebe za pridržavanjem pravila. O potrebi da se ne dovodim u situaciju u kojoj će me vozilo iza mene napenaliti u zadnji kraj da i ne pričam. Pravo prednosti je jedno od osnovnih prometnih pravila i ne pridržavanje uzrokuje nesreće. Oduzimanje prednosti je jedan od najvećih prekršaja koje u prometu možeš napraviti.

Kaj se tiče pješačkih prijelaza - tu imaš potpuno pravo biti živčan jer su vozači dužni propustiti pješaka koji pokazuje namjeru da prijeđe preko pješačkog prijelaza. Ne znam u kojem si gradu, ali ako vam taj pješački nije kvalitetno označen uvijek možete pokrenuti akciju da ga se označi. Pismo gradskoj upravi, upit u lokalne novine ili radio stanicu pa neka ih oni čačkaju.

Ma ne mislim sada da kočiš,nego samo da malo pustiš gas...Nemam ništa protiv prava prednosti nego jednostavno mi se vozači čine neopreznima u takvim situacijama,nekako opuštenima.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
protjeran

Nema ni potrebe za smanjivanjem brzine. Jednostavno zadržavaš brzinu i nastavljaš vožnju. Uz prethodnu provjeru da vidiš kako se ovi na sporednoj ponašaju. Da si spreman ako se neki od genijalac odluči izvesti betmena i izletiti ti pred auto.

18 godina
Langsdorff kaže...

Nema ni potrebe za smanjivanjem brzine. Jednostavno zadržavaš brzinu i nastavljaš vožnju. Uz prethodnu provjeru da vidiš kako se ovi na sporednoj ponašaju. Da si spreman ako se neki od genijalac odluči izvesti betmena i izletiti ti pred auto.

sta je to ''betmen''?

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

sta je to ''betmen''?

trpanje ispred auta koji vozi 60km/h a taj koji se trpa vozi 61km/h i nalazi se u traci pokraj...

Ovdje može biti VAŠA reklama!
18 godina

vidim da nisi razumio moje pitanje

14 godina
protjeran

Betmen je lik koji se iz sporedne uključuje na glavnu koristeći ovu check-listu:

1) Pogledaj dolazi li automobil u traci u koju se želiš uključiti.

2) Ukoliko dolazi, gledaj ga još malo da ocijeniš brzinu kojom ide. (Skoči na 4).

3) Ukoliko ne dolazi, pričekaj ga - sigurno će naići.

4) Procijeniš li da se automobil približio na dovoljnu udaljenost izleti pred njega.

5) Osluškuj škripanje njegovih guma i pokušaj načuti kašalj vozača koji se guši u tvojoj prašini i dimu iz jednoga od tvojih osam auspuha.

6) Ne obaziri se na trubljenje, već svakako nastavi voziti minimalno 10 km/h manjom brzinom od brzine kojom se vozi automobil pred kojega si izletio.

7) Nagazi na kočnicu kao da ti život ovisi o tome.

8) Popenji se na nogostup i daj žmigavac tek kada su ti 3 od 4 kotača gore. Nikako ne ranije.

9) Naglo otvori vrata ne bi li nesretnika po treći puta natjerao da testira svoje kočnice i strpljenje.

Ovo su neke osnovne stvari betmeniziranja. No, dobro je primjetiti kako se betmenom ne postaje. S tim se ili rodiš ili ne.

18 godina

buduci da nitko ne razumije moje pitanje onda ovako:

nervira me kad ljudi strane rijeci pisu onako kako ih procitaju... kao da su kolektivno isli na satove edukacije kod vuka karadžića...

pisi kako citas ftw

14 godina
protjeran

A čuj, mene ti isto tako iritira kada netko selektivno koristi dijakritičke znakove iako su mu svi do jednog dostupni. Isto tako me iritira i ne korištenje dijaktiričkih znakova. Iritira kada škvadra rečenice ne započinje velikim slovom, a izuzetno smiješno mi je kada ta ista škvadra drugima spočitava kako trebaju pisati. Glede "betmen" i "Batman" - mislim da svi znamo tko je ovaj s velikim slovom. Betmen kao naziv za divljake na cesti je upravo takav kakav i treba biti - divlji. Uostalom, većini ljudi sarkazam u nazivu "betmen" ne promiče. Posebno ne Osječanima koji su ga i uveli u svakodnevnu upotrebu kako bi opisali vozače s BM tablicama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 14:38 (Langsdorff).
15 godina
neaktivan
1.Google instant
2.justin biber
3.Mawe swatke lodachice
4.kada ljudi na faceu nakon svakog lajka pisu hvala ti
5.kada u skoli uvijek ja moram sve raditi za kompom (prof. neda da ga drugi n ipale -.-)
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan

Nerviraju me ljudi koji se razbacuju hranom, jedu samo sendviče, pizze, bacaju korice kruha... nezahvalno....

Ustajte prezreni na svijetu !
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Iritira kada škvadra rečenice ne započinje velikim slovom, a izuzetno smiješno mi je kada ta ista škvadra drugima spočitava kako trebaju pisati. 

Da, to i mene živcira, posebno ovi koji ispravljaju nekoga kada netko kaže voltaža, a on nije veeeć je NAPON!!! Kao oni su pametni, a ne znaju dvije rečenice složit kak' spada.

zelenbic kaže...

3.Mawe swatke lodachice

Ja ne znam kakve vi prijatelje na Fejsu imate, ali kod mene se to potpuno istrijebilo, tih Swatkih Loodacha je bilo prije 2-3 godine, a sada ih uopće ne primjetim, čak se cure bolje izražavaju od dečkih u nekim slučajevima.

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 18:13 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Langsdorff kaže...

Iritira kada škvadra rečenice ne započinje velikim slovom, a izuzetno smiješno mi je kada ta ista škvadra drugima spočitava kako trebaju pisati. 

Da, to i mene živcira, posebno ovi koji ispravljaju nekoga kada netko kaže voltaža, a on nije veeeć je NAPON!!! Kao oni su pametni, a ne znaju dvije rečenice složit kak' spada.

veća je greška voltaža nego to što netko na forumu ne započne rečenicu velikim slovom. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Imamo mi svoj jezik, Hrvatski. Zašto se nebi s njime i koristili? Nego koristimo neke gluposti poput "voltaža", za što nisam siguran jeli srbizam ili nepostojeća riječ.

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Imamo mi svoj jezik, Hrvatski. Zašto se nebi s njime i koristili? Nego koristimo neke gluposti poput "voltaža", za što nisam siguran jeli srbizam ili nepostojeća riječ.

aj molim te reci koja je hrvatska rječ za voltažu?

Bolje živiti sto godina u bogastvu nego jedan dan u bjedi
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 18:40 (teodosije).
14 godina

"Napon".

15 godina
neaktivan
voltaža je napon izražen u voltima pa je potom to ispravna složenica tj. čista hrvatska rječ ako ti je to toliko bitno
14 godina
teodosije kaže...
voltaža je napon izražen u voltima pa je potom to ispravna složenica tj. čista hrvatska rječ ako ti je to toliko bitno

Volt nije rječ. Volt je mjerna jedinica koja je dobila ime po fizičaru Alesandru Volti. I kao takva, nema postojanja u književnom hrvatskom jeziku.

17 godina

Nervira me 24sata.hr kad idem pročitat neke vijesti a ono na naslovnoj stranici  "Silovane 3 djevojcice, Ubio bebu nožem, poginula obitelj.."

pas mater poludim hvata me napad bijesa..  :/

AMD FANOBY
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 19:19 (bik).
14 godina
protjeran
Langsdorff kaže...

Uostalom, većini ljudi sarkazam u nazivu "betmen" ne promiče. Posebno ne Osječanima koji su ga i uveli u svakodnevnu upotrebu kako bi opisali vozače s BM tablicama.

Na ovome (pod)forumu 90% ljudi nezna šta je sarkazam(u to sam se osobno uvjerio) nego im moraš pisat sve od slova do slova kako i jest.

˝Writing about music is like dancing about architecture.˝
15 godina
neaktivan

LOL kukumar pobrisali nas:)

14 godina
protjeran
bik kaže...

Nervira me 24sata.hr kad idem pročitat neke vijesti a ono na naslovnoj stranici  "Silovane 3 djevojcice, Ubio bebu nožem, poginula obitelj.."

pas mater poludim hvata me napad bijesa..  :/

Zakaj uopće čitaš to smeće? {#}

Crna kronika je bila zabavna u tiskanim izdanjima Večernjeg i ponekad Jutarnjeg. Prelude naslove su slagali. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice