Ima li smisla kupnja iPhonea 5?

poruka: 20
|
čitano: 2.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ima li smisla?

Pozdrav svima za početak. Ovdje sam nova pa se nadam da mi se nećete smijati na nekim možda glupim pitanjima i slično.{#} Kupila bih si mobitel isključivo iPhone 5 16GB, pa me zanima šta mislite o tome da li ga ima sada smisla kupovati, kada vjerovatno za koji mjesec izlazi iPhone 5S/6? I ako bih ga uzimala sada zanima me samo nov, zapakirani, pa koliko da ponudim kada ga budem kupovala, koliko realno sada vrijedi? Jer vidim da na oglasniku ih ima od 3700kn pa sve na više, naravno novi i zapakirani. Hvala unaprijed. {#}

13 godina
neaktivan
Re: Ima li smisla?

htc one{#}

dobus
16 godina
Ima li smisla?

Bit ces vise 'in' i 'cool' sa novim lumiama nego tim isfuranim ajfonom.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
MartinaM kaže...

Pozdrav svima za početak. Ovdje sam nova pa se nadam da mi se nećete smijati na nekim možda glupim pitanjima i slično.{#} Kupila bih si mobitel isključivo iPhone 5 16GB, pa me zanima šta mislite o tome da li ga ima sada smisla kupovati, kada vjerovatno za koji mjesec izlazi iPhone 5S/6? I ako bih ga uzimala sada zanima me samo nov, zapakirani, pa koliko da ponudim kada ga budem kupovala, koliko realno sada vrijedi? Jer vidim da na oglasniku ih ima od 3700kn pa sve na više, naravno novi i zapakirani. Hvala unaprijed. {#}

Novi (zapakirani) nećeš naći ispod 3800, a ovo pod 3400 su upitni.

Novi u dućanu je iznad 5200.

Inače isplati se uzet, 5S će imat samo brži procesor i novu kameru, a brzina procesora se neće primjetiti u ovim aplikacijama i softveru koji su sad gore jer iP5 radi fenomenalno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
neaktivan
Ima li smisla?

A ne bih Htc One, jer me ne privlači Android zato bih išla na iOS i iPhone 5..{#}

17 godina
Fake_Alert kaže...

{#}

iPhone neće bit isfuran sve dok ga vidiš po tramvaju, kakva Lumia, pa pola adolescenata ne zna ni šta je to, a kad ga uzmu onda se razočaraju igrama na WP-u (provjereno)

12 godina
neaktivan
Ima li smisla?

Probala sam i Windows Phone i Android i iOS, i najviše me privlači iOS i njegova jednostavnost, Android mi malo kao šteka i trza tako mi se čini, a Windows Phone mi nije ništa posebno, zbog toga ciljam na iOS i iPhone 5.. jedino ne znam ako sada kupim iPhone 5 po toj cijeni od 3700-3800kn i više, hoću li puno izgubiti kada ga budem htjela prodavati kada izađe novi iPhone?

13 godina
neaktivan
Ima li smisla?

3800kn plati ali dobro provjeri racun i garanciju i usporedi serijske brojeve na svemu da se podudaraju.

Isto tako bi bilo pametno provjeriti u trgovini u kojoj je izdan racun dali je sve uredu i sve stima.

To nisu mali novci a na njuskalu ima svega.

Zato obavezno sve provjeri {#}

Što hladnije to bolje...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 12:07 (Praedator).
17 godina
MartinaM kaže...

Probala sam i Windows Phone i Android i iOS, i najviše me privlači iOS i njegova jednostavnost, Android mi malo kao šteka i trza tako mi se čini, a Windows Phone mi nije ništa posebno, zbog toga ciljam na iOS i iPhone 5.. jedino ne znam ako sada kupim iPhone 5 po toj cijeni od 3700-3800kn i više, hoću li puno izgubiti kada ga budem htjela prodavati kada izađe novi iPhone?

Pa i ne baš.

Sigurno će biti ljudi koji će mijenjat 5S za 5 uz tvoju nadoplatu, a nadoplata bi bila oko 100€

16 godina
Mitch kaže...
Fake_Alert kaže...

{#}

iPhone neće bit isfuran sve dok ga vidiš po tramvaju, kakva Lumia, pa pola adolescenata ne zna ni šta je to, a kad ga uzmu onda se razočaraju igrama na WP-u (provjereno)

Ako tebi sluzi mobitel za igre onda vidim zasto imas iphone. Vjerujem da nisi imao niti jednu lumiu u ruci.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 12:34 (Fake_Alert).
17 godina
Fake_Alert kaže...

Ako tebi sluzi mobitel za igre onda vidim zasto imas iphone. Vjerujem da nisi imao niti jednu lumiu u ruci.

Lol, uopće ne igram igre.

Pogledaj malo internetskog prometa i s koje platforme ide najviše.

Ako sam kupio iPhone zbog nečega, onda to sigurno nisu igre već najbolje (najstabilnije) sredstvo za komunikaciju, a da je smartphone.

14 godina
MartinaM kaže...

Onda ne bi nikad tribala uzeti mobitel jer svako pola godine izlazi novi i phone ... radije uzmi htc ili samsung ...

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
14 godina

Mitch ti dobro govori, nećeš pogriješiti... A i ako si tako zagrizla za iPhone, uzmi ga, kad dođe 5S, mala nadoplata i to je to...

12 godina
neaktivan

Bolje je kupiti iphone 5 sad ,jer kad izađe 5S.  Iphone 5 bi mogao i malo poskupjeti 

Npr. Kad je izašo Iphone 5 na njuskalu je kostao oko 6500 Kn u  a iphone 4S je poskupio oko 25 %. 

(Ako hoces kupiti Iphone bolje ga je kupiti na Ebay-u nego na njuskalu)

Iphone u hrvatskoj drzi cijenu samo zato jer T-mobile i Vip nabijaju nerealne cijene.

U Americi otkljucani Iphone 5 64 Gb kosta 4900 Kn

A kod nas Iphone 5 16 Gb oko 7600 Kn(Vip) ili 64 Gb u slobodnoj prodaji 8000 Kn 

Kod nas veliki dio cijene ode na  PDV ,ali Vip 7600 Kn za 16 Gb.

To je ipak malo previse.

12 godina
neaktivan
Predomišljam se da li da ga uzmem sa oglasnika po toj cijeni sada od oko 3800kn ili da čekam novi iPhone? Trenutno imam mobitel koji me zadovoljava, i ovaj mi nije jako hitna kupnja, pa zbog toga i pitam..
16 godina
protjeran

Daj kakav ip5? Uzmi 4S, sta ces bacati pare bzvz zbog metalne poledine i duljeg ekrana?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
17 godina
Re: Ima li smisla kupnja iPhonea 5?
EZY-E kaže...

Daj kakav ip5? Uzmi 4S, sta ces bacati pare bzvz zbog metalne poledine i duljeg ekrana?

evo zasto

17 godina
neaktivan

Samo ti uzmi IP5...

Bezveze ti je pitat ako vec znas kaj oces...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
protjeran
Re: Ima li smisla kupnja iPhonea 5?
Mitch kaže...
EZY-E kaže...

evo zasto

moram priznati da sam iznenađen :O

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
12 godina
neaktivan

iphone 5 velik, lagan, tanji nego ostalo. iphone 4s sve suprotno i zbog tog mi je bolji :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice