dakle, moram priznati, papucar sam u jednu ruku, da ga ne iskompliciram sada..
trebaju mi savjeti kako ne biti papucar, kako se ponasati, sta raditi a sta izbjegavati
toliko je jednostavno :)
hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Obuj tene.
EDIT: i šlape bi ti dobro došle.
tipujem na papucar u smislu osobe koja ne voli igrati igre s curom (zavaravanje protivnika, zbunjivanje emocijama i slicno)
nisam to nikada prakticirao i to me dovelo do "papucara", a ako netko ima kakav fora [koristan] savjet neka uleti :)
Gud lak vit det.
Nemaš puno izbora.
Papučar, ili "forever alone".
A šta ti tačno smeta?
tipujem na papucar u smislu osobe koja ne voli igrati igre s curom (zavaravanje protivnika, zbunjivanje emocijama i slicno)
nisam to nikada prakticirao i to me dovelo do "papucara", a ako netko ima kakav fora [koristan] savjet neka uleti :)
Igraj se ti s njom, a ne obrnuto. 
pogledaj Terminator,Conan, Rambo, Mad max i sl. serijale jedno 20tak puta i neces biti papučar, iz iskustva 
oh skoro sam zaboravio i pokoji kaubojac između ovih filmova čuda radi !
Pa znam,možeš primjetiti sarkazam. Nego, ako đođeš u neku od tih spomenutih situacija,najbolje ti je da se opustiš i ,kako su neki rekli,budeš svoj.
Nitko ne voli povučene osobe koje se drže po strani .Znam iz iskustva.
Ak te čini sretnim čmrljit doma pred tv-om s dragom na prsima dok joj suze moče tvoju već tri dana neopranu WoW majicu jer je DiCaprio upravo izdahnuo onda ne vidim u čemu je problem.
Ne kužim kaj želiš postić, bi macho 'gle kolko pivi mogu satrat u pol minute' frajer koji curu naziva svojoj p i jednom mjesečno joj govori 'e mala, kaj bi ja bez tebe' u zamjenu za volim te?
Da, takve obožavamo i jedva čekamo mami na ručak dovest.
Pusti ostale nek kvokoću jer su nesretni u svojoj samoći i vrhunac života vide u boci Pelina u subotnjo veče dok šlatare minjake po gradu i uvjeravaju se da su Svevišnjeg uhvatili za muda. Ti samo uživaj u onome što imaš (a mnogi bi i lijevo jaje dali za to) i ako si sretan ne vidim razloga zašto bi to mjenjao.
evo, znam nabrojati 50 distribucija linuxa i na kojoj su se primarno bazirale, ali nisam bas g33k od osobe..
ma jednostavno, 6 mjeseci smo vec zajedno i takva sam osoba da cu bilo kome pomoci i slusati ga, svejedno nista ne gubim time. i tako kada se nanizu "trebam si nabaviti..." i "imam to, mogu ti namjestiti, blabla" ili na stalna prigovaranja radije sutim nego da vristim nazad dosao sam do toga da sam izgubio i onaj najmanji autoritet koji bi zivo bice trebalo imati..
jednostavno na granici sam da ju ot'ram u 3.14159-čku materinu ili da odglumim ANTI-PAPUČARA sta ju, nevjerojatno ali istinito, napaljuje...
zato mi trebaju savjeti. ipak, odgovaram 100% memu Bachellore frog a njoj to ne smeta.. i dobra je izgledom. .zato mi je bitno ne biti papucar... :P :)
i hvala na mudrim savjetima :D
evo, znam nabrojati 50 distribucija linuxa i na kojoj su se primarno bazirale, ali nisam bas g33k od osobe..
ma jednostavno, 6 mjeseci smo vec zajedno i takva sam osoba da cu bilo kome pomoci i slusati ga, svejedno nista ne gubim time. i tako kada se nanizu "trebam si nabaviti..." i "imam to, mogu ti namjestiti, blabla" ili na stalna prigovaranja radije sutim nego da vristim nazad dosao sam do toga da sam izgubio i onaj najmanji autoritet koji bi zivo bice trebalo imati..
jednostavno na granici sam da ju ot'ram u 3.14159-čku materinu ili da odglumim ANTI-PAPUČARA sta ju, nevjerojatno ali istinito, napaljuje...
zato mi trebaju savjeti. ipak, odgovaram 100% memu Bachellore frog a njoj to ne smeta.. i dobra je izgledom. .zato mi je bitno ne biti papucar... :P :)
i hvala na mudrim savjetima :D
Gle, papučar ili jesi ili nisi, nema tu glume 
Ček, pogledaj ovo bold-ano i reci što ti u tome smeta?
Pa u čemu je onda problem?Ako gajite nekakve simpatije jedno prema drugome,go for it. 
EDIT:Ako ti se ne sviđa,pokušaj je što pristojnije odbiti,dovoljno je jednostavno.
ma caka je u tome da se pocela ponasati hladnokrvno, malo je sretna, malo nije.. ne znam, zensko je. :D
ali ne znam joj se postaviti nazad, za svaki kujac koji prigovorim vrati "prekidamo onda, slobodan si" ili takva sjanja.. stalo joj je, ali krije jewene emocije, a meni se vise neda to trpiti, kao da sam joj lutkica mala..
nije da mi smeta inace biti papucar, ali smeta mi takvo ponasanje njeno..
ma cini mi se da je najbolje u takvim situacijama biti hladan i preskociti njene ispade i mir..
a temu sam otvorio ako postoji neko univerzalno rjesenje, ako netko moze baciti savjet ili nesto tako.. siguran sam da ce posluziti jos mnogima! :)
ako trazis idealno ponasanje kod cura.... odgovor ne postoji
ako ne zelis biti papucar onda reci curi neke stvari direktno ali ne grubo...
i nikad nemoj reci curi ono sta osjecas prema njoj prerano(prije vremena) jer ce se onda pocet igrati s tobom i htjet ce da sve bude po njezinome
i nikad joj nedaj sve prije vremena... jer kad zna sta joj se nudi onda to ne cjeni
nemoj se prepustit u njezinu igru jer neces pobjediti.... nesmije te navuci na udicu
i jako je bitno da nisi sutljiv i sramezljiv (budi svoj) ali sad opet ne razgovaras sa prijateljima pa nemoj pred njom govoriti o drugim curama
neznam sta vise da ti kazem ima puno odgovora a pitanje ti je jako opce xD
ma caka je u tome da se pocela ponasati hladnokrvno, malo je sretna, malo nije.. ne znam, zensko je. :D
ali ne znam joj se postaviti nazad, za svaki kujac koji prigovorim vrati "prekidamo onda, slobodan si" ili takva sjanja.. stalo joj je, ali krije jewene emocije, a meni se vise neda to trpiti, kao da sam joj lutkica mala..
nije da mi smeta inace biti papucar, ali smeta mi takvo ponasanje njeno..
ma cini mi se da je najbolje u takvim situacijama biti hladan i preskociti njene ispade i mir..
a temu sam otvorio ako postoji neko univerzalno rjesenje, ako netko moze baciti savjet ili nesto tako.. siguran sam da ce posluziti jos mnogima! :)
you are on the hook my man xD
probaj ju napasti na krivicuili tako nest moras joj pokazati da te ne smatra zdravo za gotovo
kao npr. ako ona tebi vrati sa prekidamo ili slobodan si
ti njoj ''svejedno ti je?'' a cini se da te hoce izblefirat da bude po njezinome
evo ti moj primjer sta sam ja uradio.... svađamo se ja i jedna cura i kad nije bas imala argumente za svađu rekla mi je ''ajde bok'' a ja njoj natrag pa ako ti je tolko svejedno onda zbogom
i tu je stala...
Objasni joj da je ta "slobodan si" spika za osnovnu skolu.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Objasni joj da je ta "slobodan si" spika za osnovnu skolu.
ali treba to objasniti curi da se ne nafuji xD
sada cete se nasmijati, ali ona 16, a ja 18..
ma nisam bio nikada u duljoj vezi i sve je djelovalo plitko nekako, ona mi je i prijatelj i cura.. rijetke su takve, ali kada ima musice kada je nervozna a moje papucarenje ju vec dulje vrijeme nervira..
upalila mi je tehnika hladnokrvnosti iako sam poipzdio unutar sebe.. sada je opet sve ok na srecu...
dakle naucio sam jednu vaznu stvar, treba biti hladnokrvan i ne trcati na prvu loptu kod cure.. hvala! ;)
Bote kad ti kaze da prekidate,reci da bi to bilo dobro, i reci joj sve ovo sto si rekao ovdje da te smeta...Razgovorom ces puno toga rjesiti a i ona ce skuziti da to "ostavljam te" joj ne pali vise...
ma nisam bio nikada u duljoj vezi i sve je djelovalo plitko nekako, ona mi je i prijatelj i cura.. rijetke su takve, ali kada ima musice kada je nervozna a moje papucarenje ju vec dulje vrijeme nervira..
upalila mi je tehnika hladnokrvnosti iako sam poipzdio unutar sebe.. sada je opet sve ok na srecu...
dakle naucio sam jednu vaznu stvar, treba biti hladnokrvan i ne trcati na prvu loptu kod cure.. hvala! ;)
Pogotovo kad ima 16 godina.
Daj joj ključeve da se zabavi ili nešta što zvecka, a ti radi šta hoćeš.
bolje to nego da padas na njene fore
pazi da ne dobis čir xD
Ispuši je 
trebaju mi savjeti kako ne biti papucar, kako se ponasati, sta raditi a sta izbjegavati
Izbjegavati:
- Balet
- Klasicnu glazbu
- Pamcenje godisnjica. Bilo cijih!
- Kupanje u kadi sa zavjesom koja se nalazi u kadi. Treba biti van.
- Gledanje filmova koji nisu horor ili SF
Ponasati se/prakticirati:
- Dva put godisnje x 2 samara. Tek da se zna tko je musko....
- Jesti cevape sa lukom
- Piva odlicno mirise
- Kukati kada si bolestan i ne ustajati iz kreveta makar se svijet urusio
- Obavezno gledati druge zene. Sa ovim pokazujes da si musko i da funkcioniras na ispravan nacin.
Izbjegavati:
- Balet
- Klasicnu glazbu
- Pamcenje godisnjica. Bilo cijih!
- Kupanje u kadi sa zavjesom koja se nalazi u kadi. Treba biti van.
- Gledanje filmova koji nisu horor ili SF
- Jesti cevape sa lukom
- Piva odlicno mirise
- Kukati kada si bolestan i ne ustajati iz kreveta makar se svijet urusio
- Obavezno gledati druge zene. Sa ovim pokazujes da si musko i da funkcioniras na ispravan nacin.
Po ovom opisu ,papučari su intelektualci sa smislom za kvalitetu,a pravi muškarci su seljačine i alkoholičari.
EDIT:Najtragičnije je da ovo funkcionira.
Izbjegavati:
svaki mjesec samar. da se vidi ko je musko i da joj ne bi palo na pamet da te prevari ;)
slučaj prvi, ona je meni napravila, ona je iz Zagreba, ja iz Karlovca, ja sam došao sa fakulteta umoran doma, kasni ručak iz 4 popodne, mali predah, kada ona nešto poslije 5 zove, dragi, ja sam u Karlovcu, idemo u šetnju!!??;
slučaj drugi, ja sam njoj napravio, ona je iz Rijeke i nije me se nadala, bar ne taj vikend, a meni je uletilo, pa sam iskoristio priliku i ugodno iznenadio voljenu osobu!!
Poanta je slijedjeća; pojam papučar koriste oni pojedinci koji "ne mogu" biti gentlemani, kako riječju, tako i djelom. Ako misliš, ili padneš pod utjecaj "stava", koji si ti luser, činjenica da TI imaš Tog komada, kod nekog izaziva jal, bijes, Muku, očaj! Upravo TO trebaš u pozitivnom smislu riječi iskoristiti, ono što učiniš za tu djevojku, ako je zaista takvom doživljavaš, ma ništa te nesmije pokolebati u naumu ostvarivanja sreće i ljubavi, čak štoviše, poneka ludost ili nešto šašavo što ćeš učiniti za njezinu ljubav, to će te podignuti u njezinim očima,a nikako napraviti nekakvim papučarom.
Više hrabrosti treba imati kada želiš nešto reći ili učiniti, nego kada kao kakav tenkre izbjegneš ju iznenaditi svojim postupkom odnosno smjelošću! Budi što prirodniji i originalniji, budi kreativan i nitko ti neće smjeti niti moći predbaciti da si papučar, jer od svojeg drveta, ne vide svoju šumu svojih problema pred samima sobom!