Racunar il Konzola

poruka: 55
|
čitano: 7.372
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Racunar il Konzola
branimir kaže...

Mislim da cu uzeti PS3 i monitor. U bugu sam nasao samsung 2232BW i mislim da cu taj uzeti. 22" i 2ms odaziv + neki zvucnici i me happy.Cool

Pazi da monitor ima DVI-D ulaz! DVI vulgaris ne radi.. 

--
HaHa na sve
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC jer ima puno više mogućnosti i ne mogu pošteno igrat strategije na konzoli

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

PC već imam sad mi treba konzola

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC i emulator za konzolu

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

PC jer ima puno više mogućnosti i ne mogu pošteno igrat strategije na konzoli

Zašto ne bi mogao igrati pošteno na konzoli?

Postoji tipkovnica, kontroler čuda radi ako je igra složena kako treba a sada dolazi i Civlization Revolution - što ćeš više nego Civ iz fotelje?

--
HaHa na sve
17 godina
neaktivan
darkangel kaže...

PC i emulator za konzolu

emulator nije neka zamijena za konzolu, osim ako je konzola jako stara ...
17 godina
neaktivan
jest da imam Sega Dreamcast i PC ,al mi mnooogo drazi pc iz mnogih razloga....pc moz dosta da modujesh (da se igrash sa estetikom i sl ) dok kod konzole......retko....
PC rulz :)
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC-Call of Duty4Cool

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC definitivno, što se tiče igara bolje su mi nego na konzoli + xy drugih mogućnosti.Osmijeh

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC za posao a PS3 za zabavu.Cool

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

Kuzis trebo si to pitanje postaviti na konzola fourmu ups...

Ako si zatucani igrac onda udri po konzoli,ako te zanima nesto osim toga neizbjezno PC.

Ali definitivno najbolja kombinacija oboje!

17 godina
neaktivan
Sivi kaže...

Kuzis trebo si to pitanje postaviti na konzola fourmu ups...

Ako si zatucani igrac onda udri po konzoli,ako te zanima nesto osim toga neizbjezno PC.

Ali definitivno najbolja kombinacija oboje!

da slažem se....nepravedan dvoboj!
Možda bi bilo bolje da si napisao: "igre na pc ili konzoli", e to bi bila tema ha?!

Of all the things I lost it's my mind i miss the most
17 godina
Racunar il Konzola

Bolje komp jer vecina PC konfiguracija je i jaca od konzola i moze se na njima raditi puno vise stvari od igranja.

Osim toga za konzole se bar po mome ukusu vecinom izdaju sranje igre pa one koje budu dobre na kraju izadju na PC tako da se moze rec da konzole filtriraju igre za PC. :P

Isto ak ti neko kaze da se PC more upgradeat, moras i konzolu svake 3 godine jer izadje nova verzija a na kraju te mozda i jeftinije dodje komp.

Ak ti se svidja igra sa joystickom il nes tako, joystick se moze kupit i za PC.

Ako volis pucacine mis + keyboard su puno bolje za igranje jer omogucuju puno brzu reakciju i ko kaze suprotno...laze.

Ako ces bas konzolu uzet preporucam ti Xbox360 jer sam cuo dost dobrih stvari o njoj(osim onih rings of death :P ) + jeftina je dosta + cini mi se da ima najvise korisnika a to je dobro ako oces igrat u multiplayeru prek Xbox live-a.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
16 godina
Racunar il Konzola

PC definitivno. Jer kao što su neki već rekli PC ima veći spektar namjene i veće mogućnosti. Dok su konzole namjenjene za igre i multimediju. Konzole naravno, imaju velik broj kvalitetnih igara, ali PC je na tome polju još jači. Jedinu veliku prednost konzola u odnosu na PC vidim u tome što se ne mora brinuti hoće li hardver biti dovoljno jak za pokrenuti određenu igru.

16 godina
Racunar il Konzola

PC. I jos samo ako bi svakako uzimao konzolu ps3 je najbolji izbor, ali trebas originale....

hghghghg [IMG]http://i595.photobucket.com/albums/tt36/CroGlavi3r/signature-1.jpg[/IMG]
16 godina
protjeran
Izzy kaže...

PC definitivno. Jer kao što su neki već rekli PC ima veći spektar namjene i veće mogućnosti. Dok su konzole namjenjene za igre i multimediju. Konzole naravno, imaju velik broj kvalitetnih igara, ali PC je na tome polju još jači. Jedinu veliku prednost konzola u odnosu na PC vidim u tome što se ne mora brinuti hoće li hardver biti dovoljno jak za pokrenuti određenu igru.

ja bas zbog toga prodajem pc i kupujem ps3 ,neznam ni sam koliko sam novaca utrosio u pc vec bi imo 3x ps3 i ko zna koliko igra,onda ova igra radi bolje na ati druga na nvidia,pa onda ova radi bolje na intel a na drugoj amd itd,a sa ps3 nema brige,uzmimo za primjer gta iv koji na kozolama koje dojdu 2600kn ide bez problema,a na pc-u treba imat takav proc i grafu da bi za te novce mogo kupit 3x ps3 tak da mislim da je to rupa bez dna u koju sam stavio dosta novaca a nemam nikakav poseban pc jer ak ocu prodat prebrzo padaju cjene pa nemogu nikakve novce dobit

prodajem pozivnice za partis
16 godina
Izzy kaže...

Jesil svjestan da si pisao u temu u kojoj je zadnji post bio: 22.5.2008

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina

A jesi li ti svjestan da sam ja izrazio samo svoje mišljenje?!

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

moja beba zvan pc rulaaaa...pc FTWBelji se

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
protjeran
angel of fire kaže...

kolko si dao para za komp

prodajem pozivnice za partis
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
angel of fire kaže...

kolko si dao para za komp

9200...Šutim

u 5 mjesecu ove god..

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 14:38 (angel of fire).
16 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC 4ever!

........a ja svog platio 9.500 kn i grizem se zbog toga... prije 5-6 mjeseci 

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 14:36 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

PC 4ever!

isuse pa daj se ubi ti si ovo pod mpoj pc platio 9500 prije pola god?!?!??! loooooooooool

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

PC 4ever!

isuse pa daj se ubi ti si ovo pod mpoj pc platio 9500 prije pola god?!?!??! loooooooooool

Kao prvo htio sam baš ovo kućište Antec Twelve Hundred (oko 1.500 kn), da ga imam barem 7-8 godina, monitor T220HD (oko 2.200 kn) i tad sam uzeo original Windows Home Premium 32-bit (700-800 kn)

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

PC 4ever!

ajd, kaj ga ti sad tu nes napadas...

svatko ima pravo trosit lovu koju ima kak hoce...Viče

Psssssst Zecovi spavaju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice