Mislim da cu uzeti PS3 i monitor. U bugu sam nasao samsung 2232BW i mislim da cu taj uzeti. 22" i 2ms odaziv + neki zvucnici i me happy.
HaHa na sve
Mislim da cu uzeti PS3 i monitor. U bugu sam nasao samsung 2232BW i mislim da cu taj uzeti. 22" i 2ms odaziv + neki zvucnici i me happy.
PC jer ima puno više mogućnosti i ne mogu pošteno igrat strategije na konzoli
PC već imam sad mi treba konzola
PC i emulator za konzolu
PC jer ima puno više mogućnosti i ne mogu pošteno igrat strategije na konzoli
PC i emulator za konzolu
PC-Call of Duty4
PC definitivno, što se tiče igara bolje su mi nego na konzoli + xy drugih mogućnosti.
PC za posao a PS3 za zabavu.
Kuzis trebo si to pitanje postaviti na konzola fourmu ups...
Ako si zatucani igrac onda udri po konzoli,ako te zanima nesto osim toga neizbjezno PC.
Ali definitivno najbolja kombinacija oboje!
Kuzis trebo si to pitanje postaviti na konzola fourmu ups...
Ako si zatucani igrac onda udri po konzoli,ako te zanima nesto osim toga neizbjezno PC.
Ali definitivno najbolja kombinacija oboje!
Bolje komp jer vecina PC konfiguracija je i jaca od konzola i moze se na njima raditi puno vise stvari od igranja.
Osim toga za konzole se bar po mome ukusu vecinom izdaju sranje igre pa one koje budu dobre na kraju izadju na PC tako da se moze rec da konzole filtriraju igre za PC. :P
Isto ak ti neko kaze da se PC more upgradeat, moras i konzolu svake 3 godine jer izadje nova verzija a na kraju te mozda i jeftinije dodje komp.
Ak ti se svidja igra sa joystickom il nes tako, joystick se moze kupit i za PC.
Ako volis pucacine mis + keyboard su puno bolje za igranje jer omogucuju puno brzu reakciju i ko kaze suprotno...laze.
Ako ces bas konzolu uzet preporucam ti Xbox360 jer sam cuo dost dobrih stvari o njoj(osim onih rings of death :P ) + jeftina je dosta + cini mi se da ima najvise korisnika a to je dobro ako oces igrat u multiplayeru prek Xbox live-a.
PC definitivno. Jer kao što su neki već rekli PC ima veći spektar namjene i veće mogućnosti. Dok su konzole namjenjene za igre i multimediju. Konzole naravno, imaju velik broj kvalitetnih igara, ali PC je na tome polju još jači. Jedinu veliku prednost konzola u odnosu na PC vidim u tome što se ne mora brinuti hoće li hardver biti dovoljno jak za pokrenuti određenu igru.
PC. I jos samo ako bi svakako uzimao konzolu ps3 je najbolji izbor, ali trebas originale....
PC definitivno. Jer kao što su neki već rekli PC ima veći spektar namjene i veće mogućnosti. Dok su konzole namjenjene za igre i multimediju. Konzole naravno, imaju velik broj kvalitetnih igara, ali PC je na tome polju još jači. Jedinu veliku prednost konzola u odnosu na PC vidim u tome što se ne mora brinuti hoće li hardver biti dovoljno jak za pokrenuti određenu igru.
ja bas zbog toga prodajem pc i kupujem ps3 ,neznam ni sam koliko sam novaca utrosio u pc vec bi imo 3x ps3 i ko zna koliko igra,onda ova igra radi bolje na ati druga na nvidia,pa onda ova radi bolje na intel a na drugoj amd itd,a sa ps3 nema brige,uzmimo za primjer gta iv koji na kozolama koje dojdu 2600kn ide bez problema,a na pc-u treba imat takav proc i grafu da bi za te novce mogo kupit 3x ps3 tak da mislim da je to rupa bez dna u koju sam stavio dosta novaca a nemam nikakav poseban pc jer ak ocu prodat prebrzo padaju cjene pa nemogu nikakve novce dobit
Jesil svjestan da si pisao u temu u kojoj je zadnji post bio: 22.5.2008
A jesi li ti svjestan da sam ja izrazio samo svoje mišljenje?!
moja beba zvan pc rulaaaa...pc FTW
kolko si dao para za komp
kolko si dao para za komp
9200...
u 5 mjesecu ove god..
PC 4ever!
........a ja svog platio 9.500 kn i grizem se zbog toga... prije 5-6 mjeseci
PC 4ever!
isuse pa daj se ubi ti si ovo pod mpoj pc platio 9500 prije pola god?!?!??! loooooooooool
PC 4ever!
isuse pa daj se ubi ti si ovo pod mpoj pc platio 9500 prije pola god?!?!??! loooooooooool
Kao prvo htio sam baš ovo kućište Antec Twelve Hundred (oko 1.500 kn), da ga imam barem 7-8 godina, monitor T220HD (oko 2.200 kn) i tad sam uzeo original Windows Home Premium 32-bit (700-800 kn)
PC 4ever!
ajd, kaj ga ti sad tu nes napadas...
svatko ima pravo trosit lovu koju ima kak hoce...