Zanima me koje su mi opcije ako me netko prevario preko njuškala? Tj. kupio sam nešto,uplatio unaprijed čovjeku na tekuči račun (imam potvrdu),i to je to. Ništa niie stiglo,tip izbegava kontakt.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovisno o svoti o kojoj se radi.. ako je manje od 2000kn onda nista od toga, ako je vise onda odes na policiju i prijavis..
Onda ništa od toga. Još jedna životna lekcija. 
E sada ću sigurno kupovati sa njuskala ! :)
Kada kupuješ mobitel nemoj samo otvoriti pred poštarom i viditi da je to taj mob i dovidenja nego ga upali, vidi jeli radi itd, bolje da poštar ostane kod tebe 2 minute nego da popusis lovu za savrseno ocuvani mob koji ne radi ili nerade neke stvari poput gps-a, wifi-a itd.
ja sam prije 2 dana naručio ps2 sa njuškala za 300kn da malo bacim old school tijekom ljeta i nađem za 290 kn na slici sve slikano crna konzola sa crnim kontrolerom.i dođem na poštu dignem paket i čim sam izašao iz pošte provirio sam šta je u paketu kad ono konzola je bila sive boje a kontroler sa ps1 konzole nisam htio ništa prijavljivat pošto sve radi ali drugi put otvaram u pošti.
Kada kupuješ mobitel nemoj samo otvoriti pred poštarom i viditi da je to taj mob i dovidenja nego ga upali, vidi jeli radi itd, bolje da poštar ostane kod tebe 2 minute nego da popusis lovu za savrseno ocuvani mob koji ne radi ili nerade neke stvari poput gps-a, wifi-a itd.
Svakako !
Ako nije ono što je dogovoreno, vračam ga natrag. :)