Dajem:
2×scc
1×tl
2×ipt
2×balkan elite
2×hdspace
Za prve tri trackere tražim screen seedboxa i 2 profile linka sa boljih trackera.
Tražim what.cd.
Poruke na pm.
Dajem:
2×scc
1×tl
2×ipt
2×balkan elite
2×hdspace
Za prve tri trackere tražim screen seedboxa i 2 profile linka sa boljih trackera.
Tražim what.cd.
Poruke na pm.
Dajem HD-Torrents pozivnicu.
Dajem:
Samo posaljite PM
Torrent hr se izgleda srušio ili imaju preopterečenje servera...
Dajem HD-Torrents pozivnicu.
Uvjet 8 godina clan na forumu.
To je manje od 9 godina, lipo lipo
Lol kak se odma lupaju TD, to sam iz zezancije stavio 8 godina.
Dam tu pozivnicu bilo kome, odustajem od tog trakera tak da mi vise ne treba.
molija bi nekog ako ima pozivnicu za http://www.3dtorrents.org
član sam freshon tv , torrenthr , HD-bits.ro svugdi uredan , bez hit&run
Alo garfildi, ne kužim zašto za ipt tražite box, pa tamo se može održavati ratio bez problema sa ovom našom vezom, još ti daju one bodove pa si možeš uzet upload. Ne vjerujem baš da netko tko ima box još nije bio upoznat s ipt-om, po meni je to super tracker za upoznavanje sa svime ovime, ima jako puno usera i jako puno torrenta...
Alo garfildi, ne kužim zašto za ipt tražite box, pa tamo se može održavati ratio bez problema sa ovom našom vezom, još ti daju one bodove pa si možeš uzet upload. Ne vjerujem baš da netko tko ima box još nije bio upoznat s ipt-om, po meni je to super tracker za upoznavanje sa svime ovime, ima jako puno usera i jako puno torrenta...
Pomalo se slazem s tobom, ima dosta freelech torrenata, svi torrenti preko 8GB su free, ali ovaj HNR puno otezava posao, tesko dati 50 poena za HNR, tesko se poeni sakupljaju, vrlo je tesko biti na IPT sa kucnom mrezom jer ima HNR, da ne HNR-a lahko bi bilo, ja sam 80GB uploadovao za 2 mjeseca bez box-a, a s boxom za mjesec skoro 2TB
Da nije off
Dajem pozivnicu za BitGamer
Trazim pozivnicu za IPT.. bio sam clan torrent HR davno neznam dal su mi ukinuli acc..
trebam pozivnicu za ScienceHD ili bilo koji dobar tracker sa dokumentarcima.dajem šta trebate :D
Potrebna pozivnica za supertorrents.org zbog muzike. U zamenu dajem pozivnicu za torrentech.org na kome sam vec skoro 5 god kao i screenshot za up/down.
Hvala i pozdrav!
Dajem:
BalkanElite 2x
HD-space 3x
kakav je taj hd space?
kakav je taj hd space?
Vrlo dobar.
bolji od IPT ?
treba mi nesto bas za dokumantarce.dakle specijalizirano.zna li netko? ima li netko pozivnicu
kakav je taj hd space?
Vrlo dobar
bolji od IPT ?
IPT je "General" tracker, a HD-Space je "HD-Movie" tracker
pozdrav,
Tražim pozivnicu za HD Torrents
ako nema nitko vec ,
može za HD space
HD Torrents registracije otvorene do nove godine
Dear fellow Maniacs, Monsters, Daemons and the rest of the gang!
The staff of HD-Torrents wishes a very happy New Year to you and all the family. We are opening the gates to welcome new lovers of HD content from this very moment till somewhere in the next year. Enjoy!
Dali tko ima waffles.fm? Evo vec godinu dana trazim what.cd i jednostavno tu pozivnicu ne mogu dobiti jer nemam seedbox a navodno je tesko odrzat ratio, no za waffles kazu da mogu. Treba mi dobar tracker sa glazbom, nikako naci nesto dobro i kvalitetno. Imam proof sa Balkan Elite-a i HD-spacea. Nudim pozivnice sa ta 2 trackera za waffles ili what.cd ( makar sumnjam da cu taj dobiti ). Ocajan sam vec.
treba mi nesto bas za dokumantarce.dakle specijalizirano.zna li netko? ima li netko pozivnicu
veoma dobar je sciencehd.
Ovde se mozes prijaviti preko aplikacije: http://bit.ly/WSK3Zy
Sretno.
trazim what.cd
dajem 2x TL
ma probao sam vec dva puta i nista. vec mi pomalo idu na zivce.kao da trazim ulaz u jebeni pentagon
Nudim: 3 x BE
1x NNT Invite
2x JPS Invite
3x TGeu Invites
2x AL Invites
1x IPT Invite
1x SCN Invite
1x SCD Invite
3x HDS Invites
[MODOVI; UKOLIKO SE NE SMIJU DAVATI ACCovi SLOBODNO IZBRIŠTE!]
1x TD Account
1x SR Account
1x BS Account
1x JB Account
1x NPT Account
1x MSPLN Account
1x PT Account
1x EUT Account
1x CT Account
1x SN Account
Pitajte što hoćete, tj. recite što hoćete i ja vam kažem uvijete, jer za svaki Invite / Account je drukčije! ;)
moram pitat ja tebe, koji mi preporučuješ s ovim brzinama..hvala. Uvjete možeš i PPorukom
NajNovijeNeT, IPTorrents.
To možeš održavati. I još TorrentHR.
nudim balkalelite/torrentleech, a tražim invite za torrenthr. pm ako ima zainteresiranih
Dajem:
2×scc
Tražim 2 profile linka sa boljih trackera.