Posao preko veze zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 3.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Posao preko veze

POZDRAV, SVI DOBRO ZNAMO DA JE U HRVATSKOM DRUSTVU PRAKTICNO NEMOGUCE DOBIT POSAO AKO NEMATE VEZU, TJ. DOBIT POSAO KOJI ISTA VALJA I VRIJEDI, SVI POSLOVI ZA KOJE VEZA NIJE POTREBNA ILI NEVALJAJU ILI SU LOSE ILI NIKAKO PLACENI I NITKO IH NEZELI RADIT NARAVNO, PITANJE JE ZASTO JE SITUACIJA TAKVA, IZ KOJEG RAZLOGA JE ZAKONODAVSTVO TAKVO DA POSAO JEDNOSTAVNO NIJE MOGUCE DOBIT BEZ JAKE VEZE, I IZ KOJEG RAZLOGA PRIVATNICI TAKO LOSE PLACAJU SVOJE DJELATNIKE I IZRABLJUJU IH DOK OVI U DRZAVNIM FIRMAMA ZIVE KAO BUBREG U LOJU I IMAJU SVA MOGUCA PRAVA I POVLASTICE, STO VI MISLITE, KOMENTIRAJTE, DAJTE SVOJA SAZNANJA O TOME, JA GOTOVO DA I NEZNAM NITI JEDNU OSOBU KOJA IMA 'DOBAR' POSAO A DA TAMO NIJE PREKO NEKE VEZE, ZAHVALJUJEM

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 22:05 (PR0MATRAC).
16 godina
Posao preko veze

I JA ISTO NE RAZUMIJEM ZAŠTO JE TO TAKO. {#}

Sljedeći put probaj pisat bez uključenog CapsLock-a, lakše se čita i ne 'bode' u oči toliko.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 22:08 (Ferritin).
14 godina
protjeran
Posao preko veze

kako sam jednom u autobusu procitao: "malo nas je, al smo govna"!!!!{#}

17 godina
neaktivan
Posao preko veze

sve je pocelo od tudmana....

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
protjeran
Re: Posao preko veze
Ferritin kaže...

Sljedeći put probaj pisat bez uključenog CapsLock-a, lakše se čita i ne 'bode' u oči toliko.

{#} caps je namjerno ukljucen zbog isticanja ocaja koji me hvata pri pomisli na realnost tih situacija koje se stalno događaju, 'đaba' meni i skola i sve kad nemam nigdje nikoga, a mislim da je i mnogim drugima isto tako{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 22:36 (PR0MATRAC).
15 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
Ferritin kaže...

{#} caps je namjerno ukljucen zbog isticanja ocaja koji me hvata pri pomisli na realnost tih situacija koje se stalno događaju, 'đaba' meni i skola i sve kad nemam nigdje nikoga, a mislim da je i mnogim drugima isto tako{#}

namjerno će ti biti uključen žuti karton i istaknut u profilu jer pisanje velikim slovima na forumu nije dozvoljeno i smatra se deranjem.

17 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
Ferritin kaže...

nije opet sve tak sivo, al da ima istine u tome, ima.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
18 godina
neaktivan
Posao preko veze

Evo iskreno zaposljavam ljude preko veze i u vecini situacija vidim u tome nesto pozitivno...

Naravno, zaposljavanje preko veze ljudi iz struke..

Meni je kao vodi tima jednostavnije raditi sa ljudima koji me poznaju, znaju sto zelim i kako zelim, a znaju i prepoznati reakcije ljutnje, zajebancije i ostalog.

Puno mi je jednostavnije uzeti osobu za koju znam da zna svoj posao i da razumije mene, nego nekoga koga moram ucit svemu tome...

Sada bi bila ludost da ja u svoj tim zaposlim osobu koja nista ne zna i nema struku vec je samo "preko veze" ...

Nazalost, kod nas za zaposljavanje preko veze je kriv sustav kontrole...

Npr moj kolega zaposljava ljude preko veze koji pojma nemaju o poslu, ali mu se to dozvoljava od strane poslodavca, direktora i ostalih koji bi trebali takvo nesto zaustavit

potpis :D
18 godina
neaktivan
Posao preko veze

Prema pravilima foruma:

Velika slova (verzal) - Pisanje postova VELIKIM SLOVIMA nije dozvoljeno i takvi će postovi biti izbrisani. Isticanje pojedinih dijelova unutar posta verzalom jest dozvoljeno, ali se savjetuje umjernost i korištenje mozga u takvim prilikama.

Uz to tema vec postoji

Što se događa s našim društvom?

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/37246.aspx?page=786&jumpto=2977979&sort=asc&view=flat

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice