Posao u Lidlu

poruka: 2
|
čitano: 6.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Posao u Lidlu

Zanima me iskustva radnika u lidlu. Koliko dugo traje trening u lidlu? Dali je takvo ponašanje prema novozaposlenima samo za vrijeme treninga ili je tako i stalno. Zanima me kada ste počeli dali ste uistinu sve stigli napraviti što su vam rekli, jer ja ne stignem a stvarno se potrgam da stignem. Stalno nekakva podmetanja i veliki pritisak, ne kužim kako mogu od mene očekivati da radim kao oni koji tamo rade već par godina!{#}

13 godina
protjeran
Re: Posao u Lidlu
frikusha kaže...

Zanima me iskustva radnika u lidlu. Koliko dugo traje trening u lidlu? Dali je takvo ponašanje prema novozaposlenima samo za vrijeme treninga ili je tako i stalno. Zanima me kada ste počeli dali ste uistinu sve stigli napraviti što su vam rekli, jer ja ne stignem a stvarno se potrgam da stignem. Stalno nekakva podmetanja i veliki pritisak, ne kužim kako mogu od mene očekivati da radim kao oni koji tamo rade već par godina!{#}

Pa ne apliciraš za posao u NASA-i,nego u trgovačkom laancu..Dakle,skladište,blagajna,police...čista fizikalija..Naravno da mogu očekivati od tebe,jer je poanta u fizičkoj izdržljivosti i rudimentarnoj kognitivnoj sposobnosti..Dakle,ne brini,samo drmaj i sve bude oke{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice