Placanje pouzecem?

poruka: 13
|
čitano: 5.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Placanje pouzecem?

Pozdrav,
Trebao bi poslat jedan paket par kila, sad zanima me kako to da posaljem posto sam prije imo samo male pakete pa sam stavio u kuvertu.

Kolko bi me kostalo to? I kako funckionira to placanje pouzecem ako neko moze opisat postupak.

14 godina
odjavljen
Placanje pouzecem?
Ispunis papir za pakete i uplatnicu, spakiraš u kutiju i gotovo. Poštar će ti donjeti napisni iznos nakon što primatelj prezme.
14 godina
neaktivan
Re: Placanje pouzecem?
Diplomat kaže...
Ispunis papir za pakete i uplatnicu, spakiraš u kutiju i gotovo. Poštar će ti donjeti napisni iznos nakon što primatelj prezme.

A kolko bi me kostalo to sve, ako paket ima cca 3 kile?

15 godina

LINK evo pa sve sam izračunaj

14 godina
odjavljen
Placanje pouzecem?
30-40 kn.
15 godina
neaktivan
CM weitE! kaže...
Diplomat kaže...

A kolko bi me kostalo to sve, ako paket ima cca 3 kile?

Odeš na stranicu Hrvatske pošte i tamo izračunaš.

14 godina
neaktivan
Placanje pouzecem?

Mene zanima di bih mogao otić da mi se zapakira paket, u neku papirnicu ili? I da li oni u pošti pakiraju ili baš ja moram?

14 godina
odjavljen
Placanje pouzecem?
Ti moraš, kupiš kutiju u pošti i pakiraj.
15 godina
neaktivan
Placanje pouzecem?

A što ako se PC šalje pouzećem (kao paket ili hpExpress-om)? Računa li se to po dimenzijama ili masi? Ima li tko iskustva s tim?

14 godina
odjavljen
diskDEfragmenter kaže...

A što ako se PC šalje pouzećem (kao paket ili hpExpress-om)? Računa li se to po dimenzijama ili masi? Ima li tko iskustva s tim?

Pošalješ kao paket, ispadne ti oko 70 kuna.

12 godina
neaktivan

Samo jedno pitanje da neotvaram temu, ovako imam frenda u ZG i poslao mi je paket jedan ali koji nekosta nista znaci nema cijenu to mi poklanja, e sada mene zanima kolika ce biti postarina toga ? On je iz Zagreba, a ja Sl. Brod ! {#}

Filip Pranjic
13 godina
Placanje pouzecem?

Jedno pitanje, koliko provizije uzima pošta na plaćanje pouzećem? Konkretno zanima me koliko bi uzeli na 450kn?

17 godina
ibme74 kaže...

Jedno pitanje, koliko provizije uzima pošta na plaćanje pouzećem? Konkretno zanima me koliko bi uzeli na 450kn?

Ovisi o masi pošiljke i o tome šalješ li unutar ili izvan Hrvatske. Kalkulator za izračun poštarine možeš naći ovdje: http://www.posta.hr/cjenik-on-line.

What did the green grape say to the purple grape? Breathe, you idiot!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice