Pozdrav,
Trebao bi poslat jedan paket par kila, sad zanima me kako to da posaljem posto sam prije imo samo male pakete pa sam stavio u kuvertu.
Kolko bi me kostalo to? I kako funckionira to placanje pouzecem ako neko moze opisat postupak.
Pozdrav,
Trebao bi poslat jedan paket par kila, sad zanima me kako to da posaljem posto sam prije imo samo male pakete pa sam stavio u kuvertu.
Kolko bi me kostalo to? I kako funckionira to placanje pouzecem ako neko moze opisat postupak.
A kolko bi me kostalo to sve, ako paket ima cca 3 kile?
LINK evo pa sve sam izračunaj
A kolko bi me kostalo to sve, ako paket ima cca 3 kile?
Odeš na stranicu Hrvatske pošte i tamo izračunaš.
Mene zanima di bih mogao otić da mi se zapakira paket, u neku papirnicu ili? I da li oni u pošti pakiraju ili baš ja moram?
A što ako se PC šalje pouzećem (kao paket ili hpExpress-om)? Računa li se to po dimenzijama ili masi? Ima li tko iskustva s tim?
A što ako se PC šalje pouzećem (kao paket ili hpExpress-om)? Računa li se to po dimenzijama ili masi? Ima li tko iskustva s tim?
Pošalješ kao paket, ispadne ti oko 70 kuna.
Samo jedno pitanje da neotvaram temu, ovako imam frenda u ZG i poslao mi je paket jedan ali koji nekosta nista znaci nema cijenu to mi poklanja, e sada mene zanima kolika ce biti postarina toga ? On je iz Zagreba, a ja Sl. Brod ! 
Jedno pitanje, koliko provizije uzima pošta na plaćanje pouzećem? Konkretno zanima me koliko bi uzeli na 450kn?
Jedno pitanje, koliko provizije uzima pošta na plaćanje pouzećem? Konkretno zanima me koliko bi uzeli na 450kn?
Ovisi o masi pošiljke i o tome šalješ li unutar ili izvan Hrvatske. Kalkulator za izračun poštarine možeš naći ovdje: http://www.posta.hr/cjenik-on-line.