osobe od 18 godina mogu kupovat sami 2 raz...
jednio ako kupuju kod nekog distributera di nemaju kasu ni kompove :) zavisi od prodavaca do prodavaca....
Sad bi ja najradije kupio nešto do 150kn.
Što možete preporučiti iz Mirnoveca za te pare? Nešto petardi i nešto malo raketa.
Kako vi to kupujete sa obzirom na godine? Traže li vam osobnu ili samo kupiš i nosiš?
znaci 1. razred smiju kupovati stariji od 14, a za 2. i 3. moras biti punoljetan i trazi se osobna i potpis za 3. razred ja mislim
eo sta da kupis za 150 kn:
petarde:
V.Pirat 100 kom. u kutiji , to uzmi dvije kutije = 15 kn dvije kutije
crna udovica 12 kom. 22 kn
veliki bang 50 kom. =25 kn
tenkovska 8 kom =35 kn
boxevi:
mars =35 kn
rakete:
rocket base, 3 kom= 12 kn
alfa ,1 kom. =8 kn
sve ukupno: 152 kn ;)
Hvala puno. :)
Mislim da ću to i kupiti ,ako sve bude dostupno.

po meni najbolje kupi po ovome popisu kao sto sam napravio clanu dv14
sve je 2.raz
eo sta da kupis za 152 kn:
petarde:
V.Pirat 100 kom. u kutiji , to uzmi dvije kutije = 15 kn dvije kutije
crna udovica 12 kom. 22 kn
veliki bang 50 kom. =25 kn
tenkovska 8 kom =35 kn
boxevi:
mars =35 kn
rakete:
rocket base, 3 kom= 12 kn
alfa ,1 kom. =8 kn
sve ukupno: 152 kn ;)

150kn na pirotehniku?? Amateri. Kad sam ja bio mali ode hiljadarka samo tako xD Iskopat ću neke slikice od tog sveg (trebale bi bit negdje) pa stavim
150kn na pirotehniku?? Amateri. Kad sam ja bio mali ode hiljadarka samo tako xD Iskopat ću neke slikice od tog sveg (trebale bi bit negdje) pa stavim
aj bas me zanima :D
steta je da 1000 kn se rasprsne u zraku ili explodira na zemlji... naravno ko ima para nek uziva :) ja cu potrosit samo 500 kn
Ja 300kn najviše.
ja ove godine budem uzeo par raketa..nekih 40 komada (tj 2 paketa di ih ima 24) i uzimam komanda i pirat (obican i turbo) jer nevolim ove jake petarde..
ja ove godine budem uzeo par raketa..nekih 40 komada (tj 2 paketa di ih ima 24) i uzimam komanda i pirat (obican i turbo) jer nevolim ove jake petarde..
kaj ce mi vise.. onak sam maloljetan... :D
kaj ce mi vise.. onak sam maloljetan... :D
pa i ja sam xD najbolje mi je onaj video mini triangl i ovaj iza kamere a moje usi hahahhaha stavit cu ga tu ak nadem
Pa i ja sam maloljetan, ali sve ove petarde su mi slabe, šteta što nema ništa jače za nabavit(legalno).
onu dinamitku se neisplati kupovat covjece ima gipsa ko kenje, a malo baruta :) radje si tenkovsku kupis :)
Pa i ja sam maloljetan, ali sve ove petarde su mi slabe, šteta što nema ništa jače za nabavit(legalno).
a cuj takav je zakon.. prosle godine sam htio uzet vise petardi..al sam zakasnio.. iso kupit 2 paketa pirata i vatromet... dodem tamo i nemaju.... par komada nekih petardi su imali.. (mislim da je bilo 3-4 vrste) pa sam uzeo komanda.... i par raketa... mislim da sam iso kupit dan-dva prije nove :D
a cuj takav je zakon.. prosle godine sam htio uzet vise petardi..al sam zakasnio.. iso kupit 2 paketa pirata i vatromet... dodem tamo i nemaju.... par komada nekih petardi su imali.. (mislim da je bilo 3-4 vrste) pa sam uzeo komanda.... i par raketa... mislim da sam iso kupit dan-dva prije nove :D
problem ti je sto se u zadnjih 2-3 dana ljudi idu svako malo (ja sam jedamput na staru godinu iso po šarca i raketu honolulu bio red do tokya) pa uvjek si kupim 2-3 dana nakon otvorenja :) inace nestane sve :)
Namjeravam uzeti nekih 10ak paketa cobri, 5 etna vulkana i 5 srednjih boxeva. Naravno, sve od frenda koji ima špagu u Orionu pa je custom pakiranje cobri (10 komada) 35 kn :)
Ekipa svi koji mislite uzet detonator set iz mirnovca... IZJBEGAVAJTE GA! promjenili su efekat i slici na onaj od corone ili astro....
Dakle ekipa, nova godina je došla i tako su došle nove petarde (koliko vidim [Grički top i Crna udovica]). :D
Imam oko 180kn, želio bih potrošiti to na petarde jačine Zenge i jače od nje naravno, boxeve i rakete ne uzimam pošto je frend zauzet za to ;) Dakle, treba mi preporuka kaj uzet za 180kn, ja sam mislio ovak neš:
Crna Udovica 1x 22kn
Veliki bang 2x 50kn
Pirat 3x 22,5kn
X6 petarda x3 30kn
To je otprilike tu negdje...Dali bi ste vi za te novce uzeli nešto drugo ili? Zenge ne uzimam pošto ih kod frenda nabavljam... :)
Simple: koje su najjače petarde u mirnovecu i orionu?
Mirnovec: Dinamitka, Tenkovska, Zenga
Orion: Topovski, Granata: Cobra
svi su ludi za dinamitkama :) zapravo ta petarda ima gipsa 80% 19% piljevine 1% baruta :)
Dinamitka je govno, isto puca ko topovski, samo što su natrpali gipsa pun qurac da izgleda ogromna.
Mirnovec: Dinamitka, Tenkovska, Zenga
Orion: Topovski, Granata: Cobra
Homemade topovski, nema jačeg.