Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.452.776
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pirotehnika 2012
djeca 3,4 razred kupuju 2 razred bez problema
AMD u <3 Intel u 8===3
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
djeca 3,4 razred kupuju 2 razred bez problema

osobe od 18 godina mogu kupovat sami 2 raz... 

jednio ako kupuju kod nekog distributera di nemaju kasu ni kompove :) zavisi od prodavaca do prodavaca....

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
15 godina
Neznam nadimak.. kaže...
dv14 kaže...

Sad bi ja najradije kupio nešto do 150kn.

Što možete preporučiti iz Mirnoveca za te pare? Nešto petardi i nešto malo raketa.

Kako vi to kupujete sa obzirom na godine? Traže li vam osobnu ili samo kupiš i nosiš?

znaci 1. razred smiju kupovati stariji od 14, a za 2. i 3. moras biti punoljetan i trazi se osobna i potpis za 3. razred ja mislim

eo sta da kupis za 150 kn:

petarde:

V.Pirat 100 kom. u kutiji , to uzmi dvije kutije = 15 kn dvije kutije

crna udovica 12 kom. 22 kn

veliki bang 50 kom. =25 kn

tenkovska 8 kom =35 kn

boxevi:

mars =35 kn

rakete:

rocket base, 3 kom= 12 kn

alfa ,1 kom. =8 kn

sve ukupno: 152 kn ;)

Hvala puno. :)

Mislim da ću to i kupiti ,ako sve bude dostupno.

14 godina
aj ako ko ima malo vremena da napravi mi popis pirotehnike za 150kn. imam 14 god tako da ne mojte stavljat 3 razred.
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
aj ako ko ima malo vremena da napravi mi popis pirotehnike za 150kn. imam 14 god tako da ne mojte stavljat 3 razred.

po meni najbolje kupi po ovome popisu kao sto sam napravio clanu dv14

sve je 2.raz

eo sta da kupis za 152 kn:

petarde:

V.Pirat 100 kom. u kutiji , to uzmi dvije kutije = 15 kn dvije kutije

crna udovica 12 kom. 22 kn

veliki bang 50 kom. =25 kn

tenkovska 8 kom =35 kn

boxevi:

mars =35 kn

rakete:

rocket base, 3 kom= 12 kn

alfa ,1 kom. =8 kn

sve ukupno: 152 kn ;)

14 godina
tek sam se sjetio da si dao popis poslije objave poruke
AMD u <3 Intel u 8===3
17 godina
Pirotehnika 2012

150kn na pirotehniku?? Amateri. Kad sam ja bio mali ode hiljadarka samo tako xD Iskopat ću neke slikice od tog sveg (trebale bi bit negdje) pa stavim {#}

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

150kn na pirotehniku?? Amateri. Kad sam ja bio mali ode hiljadarka samo tako xD Iskopat ću neke slikice od tog sveg (trebale bi bit negdje) pa stavim {#}

aj bas me zanima :D

15 godina
Pirotehnika 2012

steta je da 1000 kn se rasprsne u zraku ili explodira na zemlji... naravno ko ima para nek uziva :) ja cu potrosit samo 500 kn {#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
15 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Ja 300kn najviše.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

ja ove godine budem uzeo par raketa..nekih 40 komada (tj 2 paketa di ih ima 24) i uzimam komanda i pirat (obican i turbo) jer nevolim ove jake petarde.. 

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
14 godina
SuperDox kaže...

ja ove godine budem uzeo par raketa..nekih 40 komada (tj 2 paketa di ih ima 24) i uzimam komanda i pirat (obican i turbo) jer nevolim ove jake petarde.. 

{#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
SuperDox kaže...

svati kao kompliment :)

14 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

kaj ce mi vise.. onak sam maloljetan... :D

14 godina
SuperDox kaže...

kaj ce mi vise.. onak sam maloljetan... :D

pa i ja sam xD najbolje mi je onaj video mini triangl i ovaj iza kamere a moje usi hahahhaha stavit cu ga tu ak nadem

15 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Pa i ja sam maloljetan, ali sve ove petarde su mi slabe, šteta što nema ništa jače za nabavit(legalno).

15 godina
Pirotehnika 2012

onu dinamitku se neisplati kupovat covjece ima gipsa ko kenje, a malo baruta :) radje si tenkovsku kupis :)

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Pa i ja sam maloljetan, ali sve ove petarde su mi slabe, šteta što nema ništa jače za nabavit(legalno).

a cuj takav je zakon.. prosle godine sam htio uzet vise petardi..al sam zakasnio.. iso kupit 2 paketa pirata i vatromet... dodem tamo i nemaju.... par komada nekih petardi su imali.. (mislim da je bilo 3-4 vrste) pa sam uzeo komanda.... i par raketa... mislim da sam iso kupit dan-dva prije nove :D

15 godina
SuperDox kaže...
Jabulani kaže...

a cuj takav je zakon.. prosle godine sam htio uzet vise petardi..al sam zakasnio.. iso kupit 2 paketa pirata i vatromet... dodem tamo i nemaju.... par komada nekih petardi su imali.. (mislim da je bilo 3-4 vrste) pa sam uzeo komanda.... i par raketa... mislim da sam iso kupit dan-dva prije nove :D

problem ti je sto se u zadnjih 2-3 dana ljudi idu svako malo (ja sam jedamput na staru godinu iso po šarca i raketu honolulu bio red do tokya) pa uvjek si kupim 2-3 dana nakon otvorenja :) inace nestane sve :)

15 godina
zelenbic kaže...

pa i ja sam xD najbolje mi je onaj video mini triangl i ovaj iza kamere a moje usi hahahhaha stavit cu ga tu ak nadem

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
14 godina
lnova65 kaže...
zelenbic kaže...

e too :D hahah za crknut

15 godina
zelenbic kaže...
lnova65 kaže...
zelenbic kaže...

e too :D hahah za crknut

na svakom videu "heehehe" :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 13:09 (Kewin).
14 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Namjeravam uzeti nekih 10ak paketa cobri, 5 etna vulkana i 5 srednjih boxeva. Naravno, sve od frenda koji ima špagu u Orionu pa je custom pakiranje cobri (10 komada) 35 kn :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 23:34 (TTTT).
15 godina
Pirotehnika 2012

Ekipa svi koji mislite uzet detonator set iz mirnovca... IZJBEGAVAJTE GA! promjenili su efekat i slici na onaj od corone ili astro.... 

15 godina
neaktivan

Dakle ekipa, nova godina je došla i tako su došle nove petarde (koliko vidim [Grički top i Crna udovica]). :D

Imam oko 180kn, želio bih potrošiti to na petarde jačine Zenge i jače od nje naravno, boxeve i rakete ne uzimam pošto je frend zauzet za to ;) Dakle, treba mi preporuka kaj uzet za 180kn, ja sam mislio ovak neš:

Crna Udovica 1x 22kn

Veliki bang 2x 50kn

Pirat 3x 22,5kn

X6 petarda x3 30kn

To je otprilike tu negdje...Dali bi ste vi za te novce uzeli nešto drugo ili? Zenge ne uzimam pošto ih kod frenda nabavljam... :)

17 godina
odjavljen
Pirotehnika 2012

Simple: koje su najjače petarde u mirnovecu i orionu? 

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Mirnovec: Dinamitka, Tenkovska, Zenga

Orion: Topovski, Granata: Cobra

LoL acc THCJoshi
15 godina
Pirotehnika 2012

svi su ludi za dinamitkama :) zapravo ta petarda ima gipsa 80% 19% piljevine 1% baruta :)

15 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Dinamitka je govno, isto puca ko topovski, samo što su natrpali gipsa pun qurac da izgleda ogromna.

16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Kordy kaže...

Mirnovec: Dinamitka, Tenkovska, Zenga

Orion: Topovski, Granata: Cobra

Homemade topovski, nema jačeg.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice