E-osobna iskaznica, čemu to?

poruka: 34
|
čitano: 21.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: E-osobna iskaznica, čemu to?

- radi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
3 godine
protjeran
ihush kaže...

-problem je tvoj os-browser-postavke.

Naravno da je to problem. Ali ja sam user vulgaris a ne haker Neo i ako usrani Middleware softver nije u stanju sve instalirati kako treba onda tražim rješenja bilo kakva. I našao sam ga na onom linku.

16 godina

-soft im je krapware.. ali radi, veći problem je 'prava' verzija i njihov katastrofalan support i zbrčkanost pa tako i upute i sve reference, npr za aktualnu verziju 3.4.0 koliko traženja dok dođeš do installa.. a ta verzija je nužna od jeseni (promjene u osu i browseru, sigurnost-certifikati.. klasična sigurnosna ažuriranja koja se moraju pratiti .. dok su oni jednostavno traljavi zabušanti-uhljebi i tek povremeno nešto neki 'mali-o-tetke' nešto napravi.. tj kako si pronašao upute za ff ti je odgovor što oni rade ili ne rade a trebali bi.. tj prije će juzer ovdje i na linku-jabučnjaku doći do fixa nego na njihovim službenim stranicama za download-support-info, jadno..

-daleko gora stvar je sama verzija, soft koji se njihovim uputama na downloadu nađe je 3.2--3.3.. koji od jeseni ne radi, neovisno što sve ostalo poklikaš ili koji os-browser a da bi došao do 3.4.0 moraš baš to tražiti-googlati dok njihovim linkovima samo pukom srećom dođeš do te potrebne verzije, vidi primjer .. 3.4.0 i download s uputa-linka.. obavijest s datumom 31.8.2021.. 3.4.0.. (prekid)

**

.. i moj ispravak,

- tj sad je to ok i objašnjenje, ipak su nešto napravili, tj upute za instalaciju certilia-middleware od v.1.0 20.09.2021. i dodatak 24. v.1.1 tj mjesec nakon što su izdali 3.4.0 i kad je to bilo potrebno morao sam se snalaziti-tražiti .. do tad su njihovi download linkovi nudili starije verzije.. trebalo im je mjesec dana da to ažuriraju kao obavijest, nužan info korisnicima.

-možda za koju godinu naprave i upute za podešavanje edge/chromiuma.. :)

* edit-update..

28.01. nova verzija 3.5.0 (kroz update os-a) .. ali naravno još ništa od ažuriranja za download, tako i dalje na eid imamo 3.3.0 dok na (moj)id imamo prethodnu 3.4.0.. ako netko ima problema, tad je vjerojatni uzrok verzija (update-certifikati itd..).

-od vidljivih promjena, opet stara ikona id-client, ne iz 3.4.0 'certiria'-C..

+ za razliku od prošlih updateova koji nisu prolazili (certifikat) sad sve uredno prođe.. teoretski sad nadalje sve može biti jednostavno, tj ako netko instalira stariju verziju automatika može ponuditi novu i teoretski će sve proći bez problema tj radit će.. (možda). :)

** update-updatea... :) naravno.

-opet update, 29.01. .. ista verzija 3.5.0 ali sad opet slovo C (ikona-systray-certilia..), radi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2022 12:09 (ihush).
11 godina
E-osobna iskaznica, čemu to?

Ja sam aktivirao osobnu od žene i svoju. Čitač uredno očita njezinu osobnu na firefox, a moju neće. Instaliram operu i čitač prihvati moju osobnu. Vrlo zanimljivo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice