Oprema za priluškivanje

poruka: 4
|
čitano: 1.461
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Oprema za priluškivanje

Iz čiste znatiželje zanima me kako napraviti/kupiti nešto ovako.  Naime zanima me kako iz sobe koja je od mene udaljena cca 5-8m čuti što se govori ili čuje u njoj. Je li moguće napraviti nešto ovako: stavi se mikrofon skriveno u sobu te se nekako dovede kompjuterova 3.5 mm jack. Bilo što mi preporučite samo da se može nekako čuti i snimiti.

Mislim da ne kršim nikakva pravila foruma. Ovo me zanima samo je li moguće?

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
16 godina
neaktivan
RE: Oprema za priluškivanje
captain_soap_McTawish kaže...

Iz čiste znatiželje zanima me kako napraviti/kupiti nešto ovako.  Naime zanima me kako iz sobe koja je od mene udaljena cca 5-8m čuti što se govori ili čuje u njoj. Je li moguće napraviti nešto ovako: stavi se mikrofon skriveno u sobu te se nekako dovede kompjuterova 3.5 mm jack. Bilo što mi preporučite samo da se može nekako čuti i snimiti.

Mislim da ne kršim nikakva pravila foruma. Ovo me zanima samo je li moguće?

Treba ti FM-bug, tj. buba koja odasilje signal sa mikrofona na neku FM frekvenciju. Onda fino sa radijom poslusas.

Evo jedne jednostavne scheme

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
16 godina
Oprema za priluškivanje

Hvala deus ex machime. Ovo ću možda i izraditi. No može li netko preporučiti nešto jednnostavnije što se može napraviti iz starih dijelova mikrofona ili nečega.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
15 godina
neaktivan
Oprema za priluškivanje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice