Večer, dal imam dobar avatar ?
A di je zgorena džukela s onim čvaljama
Pobro ga šleper
Večer svima, malko sam pijan, doša se javit pa ode u krpe vi b(l)udnici mi stojte dobro. :D
daj borg vrati mi curicu...
Vecer,vidim stampaonu otvarate,ja ne bi imam losih iskustava sa stampanim parama
Vecer,vidim stampaonu otvarate,ja ne bi imam losih iskustava sa stampanim parama
Ko ti kriv kada neznaš uvaliti teti u trgovini krivotvorinu
daj borg vrati mi curicu...
Bude došla ujutro i meni već fali...
Haha, problem sto znam sve koi su to napravili su dobili mjesec dana istraznog
Haha, problem sto znam sve koi su to napravili su dobili mjesec dana istraznog
Da :D
Vrijeme je za spavanje - laku noć
Ima preživjelih?
Ima preživjelih?
Ima
Ima al uskoro ih nece bit.
Dajte mi preporuku koji film da trenutno pogledam: Ice Age 3, District 9 ili onaj novi film Gamer?
Dajte mi preporuku koji film da trenutno pogledam: Ice Age 3, District 9 ili onaj novi film Gamer?
District 9
ajd evo i mene malo.... Nikoga na xf-u za neki Mixx pa da vidimo sta ovdje ima...
District 9
Čuo sam da je preheben film. Si-Fi. Ja volim to. Je u stilu zvjezdanih staza? Njih sam stalno pratio kada je bio Picard kapetan.
District 9
Čuo sam da je preheben film. Si-Fi. Ja volim to. Je u stilu zvjezdanih staza? Njih sam stalno pratio kada je bio Picard kapetan.
Ovo je nešto potpuno drugačije.
District 9
Ovo je nešto potpuno drugačije.
Ipak ću ga pogledat. Nisam valjda trošio seederse bezveze
Ma jbte najgore kad legnes pa ne mozes zaspat za popizit
Dobro vam rano jutro i laka vam noc...
alo ekipa!upravo sam se vratio iz ljubljane sa koncerta dream theatera!!!!prehebeno je bilo!!!
Ljudi laku noć, ja odoh poljubiti krevet :)
samo da se javim. sad sam došo kuć sa slavlja i malo više sam pijan. laku noča!
ajde nastavimo brojanje..
Znači 6200 dobar sam, kao nvidia GF 6200
ajde nastavimo brojanje..
1....2....3.... (ja neznam dalje)
Dobra Večer.
Pobjegao Ivo offline.... Nema više brojanja
ispričavam se, nisam znao koliko je sati, pa sam u bircu napisao post poslije 22:00. ali ivo je obrisao taj post
a pisalo je: samo me zanima za koliko me hyperion šiša...
hehe
Pobjegao Ivo offline.... Nema više brojanja
haha...odo i ja za njim...aj pozz