Htio sam smajliće danas napraviti od bundevica i staviti tu na forum ali malo previše posla.Ali ideja je za 5,zar ne?
Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.699.270
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moral te bum prijavit ministarstvu financija za falsifikate.Ak kopiraš stavi bar različite brojeve na novšanice jer te budu hapili...
U tom slučaju pitam se što će učiniti Wikipediji.
Da ima Alien kućište ja bi ga odma došo k tebi pokupiti,ovak mi se ne sviđa.Btw dobro večer!
Hebat ga, rađe priznaj da ti se ne sviđa skroman prostor SSD-a
Evo, imam točno toliko!
Lipo
ajde mi oly reci zasto to prodati?
Ah ukrao sam ga, pa sada moram brzo tutnuti ga nekome i ja naravno otići sa lovom
pa onda cjeni skini za 10x pošto je ujradeno ne može tako puna cjena
Oni su samo izvor informacija,a ti si htio svjesno distribuirati falsifikate radi osobng užitka(kupovina robe).Što je najmanje 5god zatvora.A što sad..
Oni su samo izvor informacija,a ti si htio svjesno distribuirati falsifikate radi osobng užitka(kupovina robe).Što je najmanje 5god zatvora.A što sad..
noć nema oči, zed pazi šta pričaš...
Htio sam smajliće danas napraviti od bundevica i staviti tu na forum ali malo previše posla.Ali ideja je za 5,zar ne?
jako dobra ideja
Iron Maiden pjeva"Fear of the dark" ja kažem "Dark is my kompanion"...
Baš sam sad htio malo pogledati poruke od ribara ali vidim da je izbrisan account
Šteta,uvijek sam se trgao na njegove postove
ja bi taj držač, a vi podilite pivu..
Baš sam sad htio malo pogledati poruke od ribara ali vidim da je izbrisan account
slažem se,bio je kultni lik na forumu,trebalo ga je zaštitit kao takvog..
Pa to ne znači da su mu izbrisane poruke.
Klikni na moj profil. Tamo je pod autorima koje pratim.
jako dobra ideja
Jel da!Bilo bi super kad bi se netko iskusniji poigrao sa time,pa za praznike kojekakve smajliće preurediti prema prazniku.Recimo halloween bundevice,Novogodinji recimo sa Santa Claus kapicama,Valentinovo luda srčeka.Ja moram priznati nisam toliko dobar u tome ali evo nudim ideju,pa ko može neka ju sprovede u djelo...
daleko najjači post je bia o ibm-u, al gledan ovo encarte...
paolo fala za praćenje autora...
Dobra vecer svima. Kako je?
Jel da!Bilo bi super kad bi se netko iskusniji poigrao sa time,pa za praznike kojekakve smajliće preurediti prema prazniku.Recimo halloween bundevice,Novogodinji recimo sa Santa Claus kapicama,Valentinovo luda srčeka.Ja moram priznati nisam toliko dobar u tome ali evo nudim ideju,pa ko može neka ju sprovede u djelo...
Naprotiv, još mu digni cijenu, budući da ja mogu multiplicirati novac kao što Windowsi multipliciraju errore.
a slušaj onda iman ja još par dugova ubaci me u posa da izađen,
pa te neću špijat...
Naprotiv, još mu digni cijenu, budući da ja mogu multiplicirati novac kao što Windowsi multipliciraju errore.
a slušaj onda iman ja još par dugova ubaci me u posa da izađen,
pa te neću špijat...
Ništa bez motike...
eh sad, ko će dat printer... bemti sunce
Treba neki prastari printer - neke nove fotokopirke imaju zaštitu. Kada staviš novčanicu kopirati izbacuje potpuno crne papire. Kreteni više nedaju ni kopirati novac
Ukradi iz banke 500.000 kuna za kupit ultra-super-turbo-hiper-uber-kvazi printer. Kad isprintaš, ako te uhvate, podmiti svakog policajca koji te pokuša uhititi i to je to. Ne zaboravi da imaš ∞ novaca.
neke nove fotokopirke imaju zaštitu. Kada staviš novčanicu kopirati izbacuje potpuno crne papire. Kreteni više nedaju ni kopirati novac
Zezaš?
neke nove fotokopirke imaju zaštitu. Kada staviš novčanicu kopirati izbacuje potpuno crne papire. Kreteni više nedaju ni kopirati novac
Zezaš?
Negdje sam pročitao u nekom "Jeste li znali" ili "Zanimljivosti" članku. Ali da se to odnosi samo na profesionalne printere i kopirke koji su u stanju i imaju takvu kvalitetu ispisa da mogu napraviti relativno dobre i približne kopije novčanica. Naravno da to ne vrijedi za ove naše tintne printere od 500kn.
Prošla ponoć i pospanci pozaspali.Ja ću vas napustiti za večeras.Igrice za sad ne želim igrati jer nemogu složiti komp do kraja još mi fali jače napajanje pa ću malo ranije na spavanje...
Ja cu ugasiti svijetlo... Mislim da sam zadnji.
Večer, dal imam dobar avatar ?