zed nemoj zaboravit sat pomaknut natrag..
idem i ja spavat,glava me boli..borg ti pomogni zedu,spusti mu boot bar na 2 minute..ak nešto zahebeš probudi ramboxa..
laku noć..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zed nemoj zaboravit sat pomaknut natrag
Da znam.Evo malo čitam i ovaj traži AGP grafu za COD.Taj COD je slabiji od Gothica 3 al meni breaka samo u gradovima.Gledam malo i dojmove o win 7,a baš sam vidio da je oglasnik pun za 300-400kn prodaju.Neznam da li bi i ja trebao preći na to(ne u NATO)...
zed nemoj zaboravit sat pomaknut natrag..
idem i ja spavat,glava me boli..borg ti pomogni zedu,spusti mu boot bar na 2 minute..ak nešto zahebeš probudi ramboxa..
laku noć..
Jbg idem i ja sad, pozdrav svima i laku noć :))
Večer!
Hej, minute su se pretvorile iz 59 u 00, ali sati su ostali isti
Praktički možeš otputovati sat vremena u prošlost. Zamislite ovo: netko napiše poruku na forumu u 2:58, i ovaj drugi mu odgovori nakon pet minuta. Timestamp te druge poruke je 2:03 - a to je, logično, prije 2:58 pa se zbog toga poruka prikaže prije ove koja je zapravo prije nje napisana.
Na prvi pogled 29.3.2009. 02:37 izgleda kao običan datum i vrijeme - ali taj trenutak zapravo ne postoji! LOL, ovo je katastrofalno zbunjujuće. Ja bih ukinuo DST.
No dosta filozofiranja, ima li koga?
AHA! Znao sam! Evo ga! Našao sam zbunjenog lika! KLIK
Ili nek proba s Media Player Classic Home Cinema.
U njemu može pokušati nešto...
BTW; kako sam ja to odgovorio poslije, a u ranije sate?
Naš forum je ipak dovoljno pametan da poruku stavi poslije ove.
Evo ima mene. Kao što vidiš, opsjednut sam DSTom.
Sram me bilo zaboravih pitat.
Kako je bilo u svatovima? Jesi se ti vjenčao ili...
EDIT: Laku noć ljudovi, sad će (napokon) 3 sata.
Sram me bilo zaboravih pitat.
Kako je bilo u svatovima? Jesi se ti vjenčao ili...
EDIT: Laku noć ljudovi, sad će (napokon) 3 sata.
u svatovima je bilo onak solidno... moglo je bit i bolje
pa kud ćeš već? ajd onda laku noć
večer! ima koga? evo ja sad došo iz svatova...
Evo i ja dosao sa pijanke, ali s rodendana :)
ništa. odoh spavat...
D.vecer!
Kolko je sati?
D.vecer!
Kolko je sati?
5:13
Dobro jutro
D.vecer!
Kolko je sati?
Dobro jutro
Ej pa zar ne ide 1 sat unazad?
Dobro Jutro!
D.vecer!
Kolko je sati?
Dobro jutro
Ej pa zar ne ide 1 sat unazad?
Dobro Jutro!
jutro..cek kolko je sad nakraju sati ?
4:41 mislim:S
večer i tebi... svake god jedan saw tako to ide...
Večer!Birc prazan već dugo,a i tu je malo pusto,pa di su ljudi.Bit će da ih je vrijeme izmorilo odkako se sat pomjerio...
Večer!Birc prazan već dugo,a i tu je malo pusto,pa di su ljudi.Bit će da ih je vrijeme izmorilo odkako se sat pomjerio...
ne copraj..
ne copraj..
Je,baš sam metlu nabrusil...
Je,baš sam metlu nabrusil...
Pozdrav forumaši, danas smo igrali utakmicu za klub, te poslije utakmice dođe meni jedan suigrač i kaže vidi što sam našao sinoć u disku.Ja gledam što, kad ono sony ericsson experia. I nakon kraćeg razgovora ja njemu kažem da proba nać vlasnika, a on da neće, pa me pitao za koliko on taj mob može nekom utrapit, ja sam mu poslije rekao da ga on malo koristi prvo pa da ga onda utrapi(naravno ako neće vratiti mob). Mob je relativno nov, malo isfrižan sa stražnje strane, moja procjena korišten koji mjesec, možda se varam, nisam siguran. I što vi mislite(prvo u vezi moralne dileme-što bi vi učinili), i za koliko bi on mogao to utrapiti nekom, ako ništa.
Kako je? Eto mene nakon dugo vremena.. Slavilo se tjedan dana pa me nije bilo...
Pozdrav forumaši, danas smo igrali utakmicu za klub, te poslije utakmice dođe meni jedan suigrač i kaže vidi što sam našao sinoć u disku.Ja gledam što, kad ono sony ericsson experia. I nakon kraćeg razgovora ja njemu kažem da proba nać vlasnika, a on da neće, pa me pitao za koliko on taj mob može nekom utrapit, ja sam mu poslije rekao da ga on malo koristi prvo pa da ga onda utrapi(naravno ako neće vratiti mob). Mob je relativno nov, malo isfrižan sa stražnje strane, moja procjena korišten koji mjesec, možda se varam, nisam siguran. I što vi mislite(prvo u vezi moralne dileme-što bi vi učinili), i za koliko bi on mogao to utrapiti nekom, ako ništa.
ja bi ga vratio,jeb*š tu siću,koju će dobit..a nekog će razveselit
Kako je? Eto mene nakon dugo vremena.. Slavilo se tjedan dana pa me nije bilo...
bok,kaj se slavilo?
@seneka, u potpunosti se slažem, ali on recimo to ovako, voli pare-pa me samo zanima koliko može izmust za njega
BTW i mene zanima što se slavilo
Neznam'ko će šta će,al ja ću malo oprašit onaj stari komp i pripremiti sve za sutra kad stigne nova grafulja da je prebacim u ovaj,a ova stara ide u onaj drugi.Možda dobim kavih parsto kuna da pokrijem troškove ovoga,ako ne dat ću ga za Božić nekom nek se ući ko ja.Možda se poslije prijavim,a možda ne,a možda su u šumi...
bok,kaj se slavilo?
Sestra se udala jučer.. :)
Fešta je bila nezaboravna. Glas sam izgubio od pjevanja, ali mi nije žao... :))