večer, večera je počela, al bome ništa
za ist doma...
večer, večera je počela, al bome ništa
za ist doma...
ooo pocelo je pocelo samo polako sa pisanjem duga je noć no nazalost sutra je ponedjeljak
A pusti ga,htio sam popit zadnju pivu koja je ostala
Kronični popilice i alkoholičari, ostajete iza gazde i konobara u Bircu...
Kod nas, u jednom popularnom kafiću, našli su konobara u nedelju ujutro kako spava u separeu (čistačica ga našla). Razgovor u nedjelju ujutro (ja sam bio na kavi tamo):
Gazda - "Je** ti ********..., što radiš tu?"
Konobar - "Prispalo mi se, ni mi se dalo ić doma."
I sad psovanje, svađanje..
Al ostao je radit
Bas si gledam na ADM-u cijene napajanja i vidim Corsair-a TX650 za 670 kn, a ja sam svojeg Hipera od 625 watta platil 700 kn.... jojojoj
Sta je ovo,nema spamma nema borga,seneke i ostale ekipice koja spamma na zesce.Evo ja pokusavam spammat kolko ide al obradujem jednu tu curu sad pa nemrem na sve strane Sam jos da oce dat balkone i kruske i jabucice onda bi bilo dobro
Kako staviš tog smileya u post?
Evo ti:
Sad samo kopiraš koji ti treba. (BTW možeš bookmarkat ovaj post kad ti zatreba da imaš)
evo mene sa novim avatarom...nije nes, brzo cu ga i mijenjat...
Dobro večer.
Šta ima? Guzi li se šta? xD
Ja odlučio uzeti veliki predah od Andromede. Taman Gledam prvu epizodu Stargate SG-1 i ne prestajem dok ne pogledam cijeli stargate serijal
Dobro veče,šta se radi??
Evo i ja malo navratio,ne da se sutra u školu,nikako
Sta je ovo,nema spamma nema borga,seneke i ostale ekipice koja spamma na zesce.Evo ja pokusavam spammat kolko ide al obradujem jednu tu curu sad pa nemrem na sve strane Sam jos da oce dat balkone i kruske i jabucice onda bi bilo dobro
Lagano čovječe, još si mlad... Nemoj da te žene unište u startu. Pogledaj mene - nakon nekoliko ne baš pametnih veza, ostao sam. Sve su me zapamtile i proširile loš glas o meni. Tu i tamo me Danijela razveseli al ni to to (jer smo obadvoje u jednako lošem stanju). Two lone riders....
Žene su ti zlo, sinko...
hvala andy
Večer pospanci.Vidim aktivno se spama,a fali vam stara garda.Eto,da se ušlagiram,nisam mogao ranije.Malo obaveza,onda sam nešto konvertirao,a kad kaonvertiram CPU je na 100% tako da nemrem niš više.Samo da se javim,moram nešto još sa neta provjeriti i skinuti,pa se možda ne javim kasnije...
Lagano čovječe, još si mlad... Nemoj da te žene unište u startu. Pogledaj mene - nakon nekoliko ne baš pametnih veza, ostao sam. Sve su me zapamtile i proširile loš glas o meni. Tu i tamo me Danijela razveseli al ni to to (jer smo obadvoje u jednako lošem stanju). Two lone riders....
Žene su ti zlo, sinko...
Da to si dobro rekao al sta ces tek kasnije vidis njihovo pravo lice kad ih ostavis i kad ti pocnu bacat kvake onda vidis kakve su zapravo..Znam ti ja to i odsad ti idem prvo da je upoznam i kasnije tek onda cu vidjet kako i gdje a dotad vec backup razradujem za svaki slucaj..A oni mogu o bilo cemu pricat po kvartu i los glas o meni imat kad ja po kvartu necu pricat s kim sam i odkud mi je cura neg cu negdje drugdje trazit curu i to je tak da.
Sorry sto ti je tak ispalo al cure su neke dvolice a znam jednu s kojom sam bio.
Edit:pozdrav svim spammerima,ja sad idem spavat jer sutra matematiku pisem pa da se mogu ranije dic i otic malo si jos ponovit da budem siguran u sebe.
1.Da to si dobro rekao al sta ces tek kasnije vidis njihovo pravo lice kad ih ostavis i kad ti pocnu bacat kvake onda vidis kakve su zapravo..Znam ti ja to i odsad ti idem prvo da je upoznam i kasnije tek onda cu vidjet kako i gdje a dotad vec 2.backup razradujem za svaki slucaj.. 3.A oni mogu o bilo cemu pricat po kvartu i los glas o meni imat kad ja po kvartu 4.necu pricat s kim sam i odkud mi je cura neg cu negdje drugdje trazit curu i to je tak da.
1. To moreš odma skužit. Treba prakse
2. Backup = faliure. Nikad ne radi backup, misliš da si siguran i da imaš rezrevu, kiksaš, backup kiksa uvijek i eto te pod vodom
3. Jednom kad se opečeš na to, postaneš alergičan na pričice
4. goddamn Facebook
sve ćeš to vidjet i doživjet... pripremi se za razočaranja
ja sam pesimist pa uvijek očekujem najgore...
a nista...odoh ja spavat...ipak je sutra ponedjeljak.....laka noc!
Idem ja spavat. Budite pozdravljeni
Jao sutra škola....Ljudi,laku noć!!
..a jaki sam ti ja spamer...
..vidim kak obraduješ..zaspal si u pol jedanest..
..a jaki sam ti ja spamer...
..vidim kak obraduješ..zaspal si u pol jedanest..
Baš. Obradit ćeš je svetog nikada
mislim da zagorci kažu "na sveto nigdarjevo"..
Ajme sutra kontrolni iz romantizma, ima li iko pojma koliko je to dosadno...
ljudi, pa gdje ste mi :P
evo nas tu smo samo da skontamo da je deset sati pa da mozamo pisat u nespavalicama. hehe
evo nas tu smo samo da skontamo da je deset sati pa da mozamo pisat u nespavalicama. hehe
ali biste u bircu :P
EDIT: ljudi, sada neka ide hvala za OŽIVLJAVANJE teme, ccc, a ja sad odoh u krpe, gledao film, a sutra test ...
pa hajde gdje ste vi svi
aj odoh kad nema nikog. laku noć
Napuštam vas ranije večeras.Laku noć!
Probajte sada ADM-ovu stranicu, radi ko zmaj, bar meni...
Novi brži server i konekcija
Bok evo i mene.
Bas sam i ja to neki dan primijetio da ADM-ov sajt brz ko munja.
Prije mi je tako sporo ucitavalo tu strancu da sam pomislio da sam na dial-upu
Pozz, pa sta je ovo napunili tisucu stranica i bok, pa nejde to tako
skoro sam lupio post u birtiju,to bi bilo veselo..