Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.151.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
13 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
DamageHigh kaže...
@Unix - jel ti treba novi bicikl/proc?

Vise nova bicikla nego proc {#}

Ova sadasnja je malo "potrosena", u zadnje vrijeme moram dosta toga mijenjati, sad cu uskoro morati i mjenjace i kazete.

Nova  bicikla bi znacila i promjenu discipline.

Stručnjak za paranormalne pojave
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 0:24 (Unix).
13 godina
protjeran
Mitch kaže...
baas sam mu to isao napisat. Evo ja sam dao sve pare na komp a za iste pare sam mogo kupit kartu za USA. Sva sreca pa cu skupit brzo i za to.

Isto tako sam i ja imao puno konfi pa uvijek prodao i kupio novo, samo bacam novce.

clock2much
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Pozdrav nehrkalice.
Cudni su putevi kojima ovaj forum ide...

Sto bi osim XXX Mana?

13 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Diste nespavači? :D
Nabacite koji komentar.
Sestra mi se u subotu udaje, pa se poslužite malo. :D

Ja o5 gladan ko' vuk..

Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Ja o5 gladan ko' vuk..

Šteta što se ne može najest od gledanja -.-

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
13 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
Prilika kaže...

Ja o5 gladan ko' vuk..

Da.. baš . {#}

Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
13 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

Nista od vas, totalna nekomunikacija.

clock2much
16 godina
Pa sad konkretno samo to.
Ali opcenito, u zadnje vrijeme, kvalitetnih i dobrih (aktivnih) autora mozes nabrojat na prste, forum se razvija malo do nikako (vrhunac razvoja u zadnjih valjda godinu dana je ovo sto su prebacili Ideje i sugestije na dno (ne moram niti komentirati koliko mi je i to debilno)), i onda jos vidim da je XXX mod...prvo sam mislil da je Miro profulao gumb...:D
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
dombak1608 kaže...
Prilika kaže...

Ja o5 gladan ko' vuk..

Pa nismo u etiopiji usred danakil pustinje, da je glad neki problem.

Evo ja lijepo maloprije pokrkao porciju pohanih tikvica sa posnim sirom i goveđim odreskom

i sad si složio shake sa wheyom i mlijekom uz zobene pahuljice, pa kad se to slegne, ide još

jedna runda vježbice:) Da se lakše zaspi.

16 godina
Overhaul jesi ti zaposlen?
Struka ti je graficki dizajn ak sam dobro skuzio?
17 godina
dombak1608 kaže...

Diste nespavači? :D
Nabacite koji komentar.

Budemo si malo pozobali da pa ond ai popili jel,{#} usput valjda si sestrinom dečku rekel nekaj u ovom stilu ak ne buš dobar prema njoj ne ginu ti dobre batine.{#}{#}

DamageHigh kaže...
Pozdrav nehrkalice.
Cudni su putevi kojima ovaj forum ide...

Kak si ti sad završil u Nehrkalicama, zadnji put kad si tu navratil bil si pijan ko letva kolko se ja sječam.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
Je pa nemam pametnijeg posla, pa sam dosal k vama spamerima da me zabavite...:)
17 godina
Jakovp kaže...
Unix kaže...

Dilema: skupljati pare za novu biciklu ili za Ivy Bridge (CPU, MBO, RAM) + SSD?

Električni bicikl, nećeš požaliti ni lipe {#}

Hehe, lijenčino:) Ja jučer nakon (večernjeg) posla zaglavio u pivnici sa društvom, i tako protjerali nas van oko ponoći, ja sjednem

ponosno na svoj biciklo koji se mjerkao dok smo tako vani stojali još jedno pola sata i naleti društvo dječaraca koji su se žurili bicevima kući pred nevremenom.

Ja onaki pripit okinem na autopilot moje vjerne noge i fijuuu. Klinci se derali zamnom da nije fer , jer sam električni:) Naravno, nema tu lektrike, to je žuja pokretala,

iako dosta slabo, dušu sam ispustio nakon 5 minuta, a noge hrenovke. No, bilo je dovoljno da im nestanem iza horizonta i šmugnem u kuću :)

True story bro {#}

14 godina
neaktivan

Noć svima, odoh.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
17 godina
DamageHigh kaže...
Overhaul jesi ti zaposlen?
Struka ti je graficki dizajn ak sam dobro skuzio?

ih ne da sam zaposlen, nego sam prezaposlen, evo odvukao sam opet posao kući...nisam imao strpljenja više čekati rend... pa budu radili moji domaći kompovi.
Nije grafički deisgn. Glupe reklame. One najgluplje. Tjedne/vikend akcije kile mesa/salate/pive/itd i mobiteli.

No ajde sad radim nekakve uvodne špice, pa je glupo ali ne toliko.

16 godina
Ekipa uzivajte mi, treba se ustat u 5, palim lagano na more...;)
LN.
13 godina
neaktivan

Dje ste nespavalice {#}

Imam trenutno username i pw od Bangbrosa i Brazzersa, ako kome treba slobodno neka se javi u PM.

The world is your playground.
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Pa sad konkretno samo to.
Ali opcenito, u zadnje vrijeme, kvalitetnih i dobrih (aktivnih) autora mozes nabrojat na prste, forum se razvija malo do nikako (vrhunac razvoja u zadnjih valjda godinu dana je ovo sto su prebacili Ideje i sugestije na dno (ne moram niti komentirati koliko mi je i to debilno)), i onda jos vidim da je XXX mod...prvo sam mislil da je Miro profulao gumb...:D

Bas to, forumu treba novina, neke nove opcije, nesto, bilo sto. Forum je kao Microsoft sad.

17 godina
overhaul kaže...
Jakovp kaže...
Unix kaže...

Dilema: skupljati pare za novu biciklu ili za Ivy Bridge (CPU, MBO, RAM) + SSD?

Električni bicikl, nećeš požaliti ni lipe {#}

Hehe, lijenčino:) Ja jučer nakon (večernjeg) posla zaglavio u pivnici sa društvom, i tako protjerali nas van oko ponoći, ja sjednem

ponosno na svoj biciklo koji se mjerkao dok smo tako vani stojali još jedno pola sata i naleti društvo dječaraca koji su se žurili bicevima kući pred nevremenom.

Ja onaki pripit okinem na autopilot moje vjerne noge i fijuuu. Klinci se derali zamnom da nije fer , jer sam električni:) Naravno, nema tu lektrike, to je žuja pokretala,

iako dosta slabo, dušu sam ispustio nakon 5 minuta, a noge hrenovke. No, bilo je dovoljno da im nestanem iza horizonta i šmugnem u kuću :)

True story bro {#}

Hm po kvartu se priča da ipak imaš električni, tak kažu svjedoci a ono o pivi kažu da nije bila piva več tri četri ljuta pelinkovca i vozi miško.{#}{#}

17 godina
rambox kaže...
overhaul kaže...

Hm po kvartu se priča da ipak imaš električni, tak kažu svjedoci a ono o pivi kažu da nije bila piva več tri četri ljuta pelinkovca i vozi miško.{#}{#}

Ma laže selo. Evo moj bic u attačmentu. Jedino kaj sam još dodalč blatobrane i svjetla(edit: i lulicu sam stavio kraću). Jer ga vozim uvijek i svugdje. A žestica mi ne djeluje na ganglije, samo laganini pifa.

dombak1608 kaže...

Samo pripazi sa stjegonošom, evo ti upute na ataču 2 :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 1:24 (overhaul).
13 godina
neaktivan

Dobra Vecer! :D

Ovako evo momci nadam se da je netko ovdje tko zna baratat sa PSom da mi napravi neki sitan zadatak tj full jednostavan logo jer mi je potreban do 10 ujutro.Stvarno mi je hitnooo :/

Kupujem Intel i5 2500k [Javi se na PM
14 godina
neaktivan
Ja bi, ali nemam PS na kompu posto sam reinstallirao W7.
OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
17 godina
overhaul kaže...
rambox kaže...
overhaul kaže...

Ma laže selo. Evo moj bic u attačmentu. Jedino kaj sam još dodalč blatobrane i svjetla(edit: i lulicu sam stavio kraću). Jer ga vozim uvijek i svugdje. A žestica mi ne djeluje na ganglije, samo laganini pifa.

Hm kakva je to spodoba ili improvizacija,{#} kolko vidim da ti možda nisi na bajs stavil ili nakalemil jedan amortizer od Fiat Una pa vozi miško.{#}

17 godina
rambox kaže...
overhaul kaže...
rambox kaže...
overhaul kaže...

Hm kakva je to spodoba ili improvizacija,{#} kolko vidim da ti možda nisi na bajs stavil ili nakalemil jedan amortizer od Fiat Una pa vozi miško.{#}

Ma jok, to je penzionerski tjun:) Pravi hipsteri to kupujeju svaki šeraf od druge firme, samo došel u ciklocentar i rekel dajte nekvi na akciji za po makadamu i

rupama po gradu i dajte svjetla i kilometarcajger i blatobrane. Cajger se potral, i ni mi se dalo drugi kupovat. Ak pem prebrzo bu mi policajec rekel.

16 godina
neaktivan

Večer i laku noć.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan

Noć {#}

14 godina
odjavljen

Dobro jutro

Ne pravim se lud, pravim se da nisam !
15 godina
neaktivan

Otvoreno.

Večer.

'Svi se drogiraju kokainom,heroinom..a ja se drogiram lažima' - Amar
15 godina
Aliser kaže...

Otvoreno.

Večer.

Dobra večer svima...

Pa tebe je stvarno krenulo sa otvaranjem.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice