A jesam srećković, od svih iz moje autoškole koji su htjeli idući tjedan ići na ispit jedino ja mogu
Valjda zbog godišnjih ili tako nečeg...
BTW večer
A jesam srećković, od svih iz moje autoškole koji su htjeli idući tjedan ići na ispit jedino ja mogu
Valjda zbog godišnjih ili tako nečeg...
BTW večer
ne više, to dolazi s radnim mjestom xD
al zanimljivo, nitko me još nije nazvao pederom xD
Ajde nekog s takvim avatarom nazovi pederom, prije će te nazvati lezbom.
A i to je uredu imat ćemo raznolikih skupina među modovima.
A i to je uredu imat ćemo raznolikih skupina među modovima.
mi smo vrlo tolerantni :)
Što ste se večeras zachattali, totalno se čini da
thread neće biti sa tri posta sadržaja "dobravečerlakunoć"
dobravečerlakunoć
mi smo vrlo tolerantni :)
Ko R.Č. prema ostalim ministrima..
U Jelly Samsung?
Vecer Mario, XXX cestitam.
Pogledajte home page Bug Foruma, Ideje, prijedlozi i to je premješteno na dno foruma, kako sam i pitao da se napravi prije 2 godine pa bijah popljuvan
Pogledajte home page Bug Foruma, Ideje, prijedlozi i to je premješteno na dno foruma, kako sam i pitao da se napravi prije 2 godine pa bijah popljuvan
Sad sam potpuno iznenađen. Pa ti si tu tek 5 mjeseci, još se ni pelena nisi riješio.
Sad sam potpuno iznenađen. Pa ti si tu tek 5 mjeseci, još se ni pelena nisi riješio.
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/premjestanje-podforuma-ideje-sugestije-prijava-p/58676.aspx
Da ne bi ispalo da lažem
večer :)
Bok svim nehrkalicama, baš se opružila fučkaj ga no triba pripazit da nenadano ne šljusne u more jel.
tu je on, al otkad sam mu pomogao ne lupa više xD
Ajde pomozi i meni, imam problema s voltažom kod napajanja.
Podigni malo magnetsku indukciju zašrafi u desno pa kaj bude.
Ljudovi sto ima?Radi li se sto, kupa li se?
Ma to je onaj redikul lzgr (multić od Ivan123). Tko si ti da svojataš njegove zasluge.
Podigni malo magnetsku indukciju zašrafi u desno pa kaj bude.
A ja sam mislio unutra gurnuti dobri stari šarafciger pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.
Večer svima, evo mene napokon kući. Odoh rokat CoD2, pa ako neko ima za 1v1 na PM/mail/XFire/Steam.
LN ekipa senior citizen is over and out.
Izvrsna kolumna Johna C. Dvoraka u novom Bugu. Obavezno pročitati, riječ je o Windowsima 8. Stvarno je fail, ja sam ga danas obrisao, smeta na disku. Metro je loše zamišljen, full screen je, aplikacije su smotane za korištenje pomoću miša, predugo traje otvaranje aplikacija i prelazak iz Aera u Metro.
Diste nespavači? :D
Nabacite koji komentar.
Sestra mi se u subotu udaje, pa se poslužite malo. :D
Dilema: skupljati pare za novu biciklu ili za Ivy Bridge (CPU, MBO, RAM) + SSD?
Upotpunosti istu dilemu imam, samo što ssd već imam. :)
Novi bajs normalno to je bitnije, fučkaš novi komp i Ivy Bridge kaj drugo.
Električni bicikl, nećeš požaliti ni lipe
Ivy, naravno
Prelaskom sa tog C2Q na Ivy neces dobiti nista osim tanjeg novcanika.Malo se uci clockati i digni taj proc, ne bacaj novce.