Vise nova bicikla nego proc
Ova sadasnja je malo "potrosena", u zadnje vrijeme moram dosta toga mijenjati, sad cu uskoro morati i mjenjace i kazete.
Nova bicikla bi znacila i promjenu discipline.

Vise nova bicikla nego proc
Ova sadasnja je malo "potrosena", u zadnje vrijeme moram dosta toga mijenjati, sad cu uskoro morati i mjenjace i kazete.
Nova bicikla bi znacila i promjenu discipline.
Isto tako sam i ja imao puno konfi pa uvijek prodao i kupio novo, samo bacam novce.
Sto bi osim XXX Mana?
Ja o5 gladan ko' vuk..
Šteta što se ne može najest od gledanja -.-
Ja o5 gladan ko' vuk..
Da.. baš .
Nista od vas, totalna nekomunikacija.
Ja o5 gladan ko' vuk..
Pa nismo u etiopiji usred danakil pustinje, da je glad neki problem.
Evo ja lijepo maloprije pokrkao porciju pohanih tikvica sa posnim sirom i goveđim odreskom
i sad si složio shake sa wheyom i mlijekom uz zobene pahuljice, pa kad se to slegne, ide još
jedna runda vježbice:) Da se lakše zaspi.
Diste nespavači? :D
Nabacite koji komentar.
Sestra mi se u subotu udaje, pa se poslužite malo. :D
Budemo si malo pozobali da pa ond ai popili jel, usput valjda si sestrinom dečku rekel nekaj u ovom stilu ak ne buš dobar prema njoj ne ginu ti dobre batine.
Kak si ti sad završil u Nehrkalicama, zadnji put kad si tu navratil bil si pijan ko letva kolko se ja sječam.
Dilema: skupljati pare za novu biciklu ili za Ivy Bridge (CPU, MBO, RAM) + SSD?
Električni bicikl, nećeš požaliti ni lipe
Hehe, lijenčino:) Ja jučer nakon (večernjeg) posla zaglavio u pivnici sa društvom, i tako protjerali nas van oko ponoći, ja sjednem
ponosno na svoj biciklo koji se mjerkao dok smo tako vani stojali još jedno pola sata i naleti društvo dječaraca koji su se žurili bicevima kući pred nevremenom.
Ja onaki pripit okinem na autopilot moje vjerne noge i fijuuu. Klinci se derali zamnom da nije fer , jer sam električni:) Naravno, nema tu lektrike, to je žuja pokretala,
iako dosta slabo, dušu sam ispustio nakon 5 minuta, a noge hrenovke. No, bilo je dovoljno da im nestanem iza horizonta i šmugnem u kuću :)
True story bro
Noć svima, odoh.
ih ne da sam zaposlen, nego sam prezaposlen, evo odvukao sam opet posao kući...nisam imao strpljenja više čekati rend... pa budu radili moji domaći kompovi.
Nije grafički deisgn. Glupe reklame. One najgluplje. Tjedne/vikend akcije kile mesa/salate/pive/itd i mobiteli.
No ajde sad radim nekakve uvodne špice, pa je glupo ali ne toliko.
Dje ste nespavalice
Imam trenutno username i pw od Bangbrosa i Brazzersa, ako kome treba slobodno neka se javi u PM.
Bas to, forumu treba novina, neke nove opcije, nesto, bilo sto. Forum je kao Microsoft sad.
Dilema: skupljati pare za novu biciklu ili za Ivy Bridge (CPU, MBO, RAM) + SSD?
Električni bicikl, nećeš požaliti ni lipe
Hehe, lijenčino:) Ja jučer nakon (večernjeg) posla zaglavio u pivnici sa društvom, i tako protjerali nas van oko ponoći, ja sjednem
ponosno na svoj biciklo koji se mjerkao dok smo tako vani stojali još jedno pola sata i naleti društvo dječaraca koji su se žurili bicevima kući pred nevremenom.
Ja onaki pripit okinem na autopilot moje vjerne noge i fijuuu. Klinci se derali zamnom da nije fer , jer sam električni:) Naravno, nema tu lektrike, to je žuja pokretala,
iako dosta slabo, dušu sam ispustio nakon 5 minuta, a noge hrenovke. No, bilo je dovoljno da im nestanem iza horizonta i šmugnem u kuću :)
True story bro
Hm po kvartu se priča da ipak imaš električni, tak kažu svjedoci a ono o pivi kažu da nije bila piva več tri četri ljuta pelinkovca i vozi miško.
Hm po kvartu se priča da ipak imaš električni, tak kažu svjedoci a ono o pivi kažu da nije bila piva več tri četri ljuta pelinkovca i vozi miško.
Ma laže selo. Evo moj bic u attačmentu. Jedino kaj sam još dodalč blatobrane i svjetla(edit: i lulicu sam stavio kraću). Jer ga vozim uvijek i svugdje. A žestica mi ne djeluje na ganglije, samo laganini pifa.
Sestra mi se u subotu udaje, pa se poslužite malo. :D
Samo pripazi sa stjegonošom, evo ti upute na ataču 2 :)
Dobra Vecer! :D
Ovako evo momci nadam se da je netko ovdje tko zna baratat sa PSom da mi napravi neki sitan zadatak tj full jednostavan logo jer mi je potreban do 10 ujutro.Stvarno mi je hitnooo :/
Ma laže selo. Evo moj bic u attačmentu. Jedino kaj sam još dodalč blatobrane i svjetla(edit: i lulicu sam stavio kraću). Jer ga vozim uvijek i svugdje. A žestica mi ne djeluje na ganglije, samo laganini pifa.
Hm kakva je to spodoba ili improvizacija, kolko vidim da ti možda nisi na bajs stavil ili nakalemil jedan amortizer od Fiat Una pa vozi miško.
Hm kakva je to spodoba ili improvizacija, kolko vidim da ti možda nisi na bajs stavil ili nakalemil jedan amortizer od Fiat Una pa vozi miško.
Ma jok, to je penzionerski tjun:) Pravi hipsteri to kupujeju svaki šeraf od druge firme, samo došel u ciklocentar i rekel dajte nekvi na akciji za po makadamu i
rupama po gradu i dajte svjetla i kilometarcajger i blatobrane. Cajger se potral, i ni mi se dalo drugi kupovat. Ak pem prebrzo bu mi policajec rekel.
Večer i laku noć.
Noć
Dobro jutro
Otvoreno.
Večer.
Otvoreno.
Večer.
Dobra večer svima...
Pa tebe je stvarno krenulo sa otvaranjem.
večer :)