A šta vi?
A lijepo si se proveo onda
ja slušam glazbu i tražim razlike između C++ i C#. Znam neke osnove C++-a od prije pa neznam da nastavim ili da se prebacim na C#
A šta vi?
ja slušam glazbu i tražim razlike između C++ i C#. Znam neke osnove C++-a od prije pa neznam da nastavim ili da se prebacim na C#
A šta vi?
jbte ... jesu svi tak produktivni u ovaj ungodly hour
Večer vam šta ima :)
jbte ... jesu svi tak produktivni u ovaj ungodly hour
Nisu...nažalost
večer :D
Dobra večer ljudi.
Večer. 100 godina te nema
Obveze + nije ekipa ono što je nekad bila (čast izuzetcima)
Baš smo o tomu sinoć razgovarali, nije to to kao što je prije bilo... Još one noći na MSNu, kako se samo spamalo... Uff...
Baš smo o tomu sinoć razgovarali, nije to to kao što je prije bilo... Još one noći na MSNu, kako se samo spamalo... Uff...
Sjećam se da je bio chat na WLM-u otvoren s 15-tak osoba
Večer svima.
baš neki dobar dan danas :))
Večer ekipa! Što radite?
Beer Needed!
Večer ekipa! Što radite?
Beer Needed!
evo ja se oporavljam :D
Večer ekipa! Što radite?
Beer Needed!
evo ja se oporavljam :D
Od čega se oporavljaš? Nisam u toku.. :)
od jedne male crne :D
od jedne male crne :D
A jbga pa trebal bi se ona od tebe oporavljati..a ne ti od nje... što nisi u kondiciji? :))
Sutra će se jedna od mene oporavljati!! :)
ranko mozes rec svojim odanim slugama da mi udjele crni karton.
Hvala
A jbga pa trebal bi se ona od tebe oporavljati..a ne ti od nje... što nisi u kondiciji? :))
Sutra će se jedna od mene oporavljati!! :)
ah čuj, mala je rukometašica...izdržljiva je ona :D
Ljudi, koje modove da uzmem za Oblivion?????
Več svima ( :
Več svima ( :
i tebi sinko
Več svima ( :
Veče' Bucketheadonja :P :))
Velike nervoze radi ove mature pa to je boze sacuvaj.Inace vecer ljudi.
Mislim da cu poc u krevet, jedino da maknem sve stvari,bocne strane od kompa, vrecice, racune, pokoji kabel i fotic :)
Not yet, jedno pitanjce, jel se mogu vratiti podatci sa harda nakon sto su se urusili winsi i nakon sto su stavljeni novi?
HITNO!!!
Not yet, jedno pitanjce, jel se mogu vratiti podatci sa harda nakon sto su se urusili winsi i nakon sto su stavljeni novi?
HITNO!!!
Da...
Pomoću Recuve, Pandora Recovery itd. ...
HITNO!!!
Da...
Pomoću Recuve, Pandora Recovery itd. ...
Nice, hvala
HITNO!!!
Bok svim nehrkalicama, odaberi Damaged Partition Recovery Modul u ovom dole programu koji sam spomenul pa dalje obavi sve kak piše i to je to.
HITNO!!!
Tesko. Svakim danom sve teze i teze ces vracati podatke. A i ono sto budes spasio bit ce poneka .jpg slika ili tekst dokument.
Nema piraterije na forumu u bilom kojem obliku!