taj broj? ako si u osijeku mogu ti i namjestit spoj s njom
nemam njen broj jer prije nisam imao mobitel, nabavio sam ga tek prije 2 mjeseca
ma daleko sam ja od Osjeka :)
al ne znači da neću doć jednom :D
taj broj? ako si u osijeku mogu ti i namjestit spoj s njom
nemam njen broj jer prije nisam imao mobitel, nabavio sam ga tek prije 2 mjeseca
ma daleko sam ja od Osjeka :)
al ne znači da neću doć jednom :D
te cure, ta koja je postrance još uletila i još te dvije frendice, to sve ima 16 godina... ja sa 16 godina bome nisam imao takvo iskustvo, ova nora mi je pričala da voli vezanje a ova maja da voli grubo
Sve ti je to naštrebano, da bi ispale frajerice.
meni to ne izgleda normalno, prije koji dan me dodala cura na fejsu, iz italije, i izjavljuje da je lezbijka samo tako da može biti u centru pažnje i nabijat svima u nos da je posebna (opet cura od 16 godina, mogu vam dat link njenog fejsa)
sve bi ja to poslao u neku popravnu instituciju
@XXX-Čovjek
Možeš produžit do Osijeka ako budeš dolazio na kup.
Žešći zaheb ako mene pitaš.
meni mobitel i ne treba za osobne svrhe, sve osobe s kojima komuniciram su u točno to i to vrijeme na internetu, i možemo se kontaktirati oko svega, ako trebam bit tu i tu u to vrijeme, bome ću i biti =)
@XXX-Čovjek
kup?
@XXX-Čovjek
kup?
Ma onaj o kojem sam ti pričao, u rujnu.
meni to ne izgleda normalno, prije koji dan me dodala cura na fejsu, iz italije, i izjavljuje da je lezbijka samo tako da može biti u centru pažnje i nabijat svima u nos da je posebna (opet cura od 16 godina, mogu vam dat link njenog fejsa)
sve bi ja to poslao u neku popravnu instituciju
Obično su to djeca koja nemaju dovoljno roditeljske pažnje pa je pokušavaju dobiti na drugim stranama. Ne kaže džaba stara poslovica "Pas koji laje ne ujeda"
EDIT: LN svima, buđenje u 5 i 30.
pričaj mi opet, pamtim ko zlatna ribica (5 sekundi)
Obično su to djeca koja nemaju dovoljno roditeljske pažnje pa je pokušavaju dobiti na drugim stranama. Ne kaže džaba stara poslovica "Pas koji laje ne ujeda"
dao bi im ja pažnju
pričaj mi opet, pamtim ko zlatna ribica (5 sekundi)
dao bi im ja pažnju
Evo pa čitajte svi: http://pastebin.com/e9etT4B8
e daaa...nebi se sjetio nikako xD
e daaa...nebi se sjetio nikako xD
Ledice ti mozak spržile.
Ledice ti mozak spržile.
mozak? što je to?
Ledice ti mozak spržile.
mozak? što je to?
Nakupina bjelančevina.
Ma to je ono veličine graška šta se nalazi u vakuumu.
nemam ništa takvog xD
nemam ništa takvog xD
Mora da ti je cura opet pospremala.
nemam ništa takvog xD
Ja imam samo vakuum.
kopah malo po starim pp-ovima... s kim ja sve nisam pričao... ne sjećam se na kakvim sam drogama u dotično vrijeme bio, al znam da mi je bilo jako zabavno
Mora da ti je cura opet pospremala.
ona i pospremanje u istoj rečenici?
Ja imam samo vakuum.
bolje i to nego ništa
Dobro većer.
Dobro većer.
Svako večer.
Večer ljudi, pratim vas, al nemam kaj pametnog za napsiat pa se ne uključujem u raspravu.
Išao na ispit danas, prošao ;D
Večer ljudi, pratim vas, al nemam kaj pametnog za napsiat pa se ne uključujem u raspravu.
Išao na ispit danas, prošao ;D
a mi kao pišemo nešto pametno? xD
Raid plavi sprej , 2 raidova aparata ,našprican offom protiv komaraca. Komaraca puna soba.
Raid plavi sprej , 2 raidova aparata ,našprican offom protiv komaraca. Komaraca puna soba.
Kod mene samo mrežica na prozoru, i već 2 godine niti jednog.
kaj nemate vi život
mislim da je ipak stari dobri usisavač bolji za takve stvari =)
Ajd, kad ste već tu, treba mi love doctor.
Ima jedna cura, daje mi dvoznačne signale.
Malo mi piše srca, javlja mi se, kaže mi da kad me prvi put vidila da sam joj s ejako svidio itd...
Onda ja njoj kazem da se i ona meni sviđa, javim joj se, i od tad 0 bodova, pričamo tu i tamo, al' ide unazad.
Savjet?
mislim da je ipak stari dobri usisavač bolji za takve stvari =)
Ma kakvi aparati, najbolje se najesti mahunarki za ručak. Ili imati mrežicu.