Logički zadatak

poruka: 1.486
|
čitano: 526.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Zagonetke
17 godina
neaktivan
RE: Logički zadatak
:S :S... ne...
16 godina
neaktivan
Logički zadatak

Nije stigao na poslovni sastanakBelji se

15 godina
neaktivan
Logički zadatak

Bolje ne stići nego umrijeti!!!

www.val.hr
16 godina
Logički zadatak

Jel možda avion pao kad se vraćao (ili odlazio na treću destinaciju), a ne kad je odlazio na sastanak?

I was here.
17 godina
neaktivan
Allen kaže...
evo jedna od mene, mozda ju neki i znate.... al mislim da nije bila jos.... ide ovako

Direktor neke tvrtke odlucio je ici na neki poslovni put van zemlje... Zastitaru je rekao da odlazi avionom, ali ga je zastitar ubrzo zaustavio i rekao mu je da neide sa ovim avionom, jer je sanjao da ce se taj avion srusiti... Direktor ga pogleda, i nakon kratkog razmisljanja odluci ici sa kasnijim avionom... Sutradan, vraca se direktor u tvrtku, dolazi zastitaru i kaze mu "hvala, hvala, bio si upravu, avion je zaista pao... kako bi ti se zahvalio, povecat cu ti placu, ali ujedno dobivas i otkaz!". Pitanje je zasto je dobio zastitar otkaz???

Možda zato jer je spavao na poslu?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
A mogao je to sanjat i kod kuce.
hmda
17 godina
neaktivan
@Paolo2612... da, zato jer je spavao na poslu...
zastitari najcesce rade nocnu smjenu, on je prespavao na poslu...
17 godina
ZADATAK GLASI:

Majka je starija od kćeri 21 god. za 6 god majka će biti 5 puta starija od kćeri.

Gdje je otac?
0110101010110111001011100001010
15 godina
neaktivan
unknown kaže...
ZADATAK GLASI:

Majka je starija od kćeri 21 god. za 6 god majka će biti 5 puta starija od kćeri.

Gdje je otac?

drka *urac

17 godina
unknown kaže...
ZADATAK GLASI:

Gdje je otac?

u ćuzi

A life? Cool! Where do I download one of those?
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
ZADATAK GLASI:

Gdje je otac?

U krevetu s mamom...

edit: ili nemora bit u krevetu, ugl, sada je trenutak zaceca...

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 13:07 (Assassin).
15 godina
neaktivan
Logički zadatak

Evo jedan, sry ako je bio prije, nije mi se dalo citati sve:

Sudija osudio na smrt 3 razbojnika. Ali, kako je baš tih dana u tom mjestu umro dželat, stigne pomilovanje za jednog od njih. Sudija odredi da će to biti onaj koji pogodi koje mu je boje kapa na glavi. Razbojnike postave tako da jedan drugome gledaju u potiljak, pokažu im 5 kapa (3 crne i 2 bijele) i svakome stave kapu na glavu. Prvi razbojnik je pogodio da je na njegovoj glavi crna kapa. Kako?

15 godina
protjeran
Assassin kaže...
unknown kaže...
ZADATAK GLASI:

Gdje je otac?

U krevetu s mamom...

Pa može biti gdje god oće nema smisla npr pastir jje kupio 3 krave gdje je ćetvrta Stari može biti na sto mjesta

15 godina
neaktivan
commandos kaže...

Sudija osudio na smrt 3 razbojnika. Ali, kako je baš tih dana u tom mjestu umro dželat, stigne pomilovanje za jednog od njih. Sudija odredi da će to biti onaj koji pogodi koje mu je boje kapa na glavi. Razbojnike postave tako da jedan drugome gledaju u potiljak, pokažu im 5 kapa (3 crne i 2 bijele) i svakome stave kapu na glavu. Prvi razbojnik je pogodio da je na njegovoj glavi crna kapa. Kako?

ovaj isprid njega je čelav pa vidi odraz kape

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
commandos kaže...

Bilo je,.. mislim da je to postavio Paolo2612, al nema veze nek pogađaju Namigiva

Google is your friend!!!
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Assassin kaže...
unknown kaže...
ZADATAK GLASI:

Gdje je otac?

U krevetu s mamom...

Pa može biti gdje god oće nema smisla npr pastir jje kupio 3 krave gdje je ćetvrta Stari može biti na sto mjesta

Nisi skuzio. Kad rijesis jednostavnu jednadzbu sa 2 nepoznanice, dobijes da ta kcerka trenutno ima -9 mjeseci, tj. da ce se roditi za 9 mjeseci (majka ima 20 godina i 3 mjeseca), sto znaci da je sada trenutak zaceca. Naravno, dijete se rijetko kada rodi tocno 9 mjeseci nakon zaceca, ali mislim da je svima jasna bit zagonetke...

17 godina
neaktivan
passat kaže...
commandos kaže...

Bilo je,.. mislim da je to postavio Paolo2612, al nema veze nek pogađaju Namigiva

Bio je, ali ne sa zatvorenicima, nego ucenicima i profesorom... Oni koji su tada vidjeli rjesenje, nek ne rijesavaju sad, pustite ove koji neznaju.

16 godina
protjeran
Logički zadatak

vrlo lagano...

ovi dva su imali bijele kape ,,, a samo su dvije bile

Svijet je na mladima , a mladi na drogama.
17 godina
neaktivan
Logički zadatak

Ovaj ne vidi kakve kape imaju druga dvojica. Evo vam riješenje pa tko hoće nek čita.

Dakle, da su prva dvojica imala bijele kape zadnji bi znao da je njegova crna, i to bi rekao, tako prvi zaključuje da ili on i/ili drugi imaju crnu kapu. Drugi da je vidio da prvi ima bijelu kapu, znao bi kako treći šuti da on (drugi) ima crnu kapu, a prvi po šutnji drugog i trećeg shvaća da on ima crnu kapu Cool

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
16 godina
neaktivan
Logički zadatak

Samo da pohvalim ovog čovjeka, na državnom natjecanju iz logike ispit je riješio 100%  Namigiva

Tako da i nemamo neke šanse u rješavanju logičkih zadataka pored njega.Osmijeh

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
15 godina
neaktivan
Logički zadatak

evo ja cu staviti novi logicki zadata.

Marko je od svog oca dobio 500 eura,a David je od svog oca dobio 200 eura,ali njih dvojica ukupno nemaju vise od 500 eura.

Kako je to moguce?

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
15 godina
neaktivan

Neki djed je dao Marku 500 euro(otac) i taj marko je dao davidu (njegovom sinu)200 euro..i oni ukupno imaju 500 eura(Marko 300 eura a David 200 eura)

15 godina
neaktivan
GamerMaster2041 kaže...

Marko je od svog oca dobio 500 eura,a David je od svog oca dobio 200 eura,ali njih dvojica ukupno nemaju vise od 500 eura.

Kako je to moguce?

nemaju više od 500eura,nego imaju baš 500eura

My xf.mirkeckiller
15 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Neki djed je dao Marku 500 euro(otac) i taj marko je dao davidu (njegovom sinu)200 euro..i oni ukupno imaju 500 eura(Marko 300 eura a David 200 eura)

Correct ajde dalje

15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
GamerMaster2041 kaže...

Kako je to moguce?

nemaju više od 500eura,nego imaju baš 500eura

nisi prvi a i nije objasnjeno

17 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Pa sve je objasnjeno, ja bi takodjer rekao da je ovo rjesenje...

Dakle, Marko je Davidov otac.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 14:08 (Assassin).
15 godina
neaktivan
Logički zadatak

ajd nek netko drugi stavi.Ja nisam dobar u postavljanju neg u rješavanjuSmijeh

15 godina
neaktivan
Frentt kaže...

ajd nek netko drugi stavi.Ja nisam dobar u postavljanju neg u rješavanjuSmijeh

ajd zapravo evo jedne:Gdje možeš naći ceste bez auta, šume bez drveća i gradove bez kuća?Cool

Vozis se u formuli 1, ispred tebe je podmornica, a za tobom svemirski brod.
Kako da se iz toga izvučeš?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 20:39 (Frentt).
16 godina
neaktivan
Ovo su više neke zagonetke nego logički zadatci.
1) Ceste bez auta? -Možda Černobil? :D
Šuma bez drveća? -Neki grad s neboderima? Isto i za grad bez kuća
2) Izađeš iz formule?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Frentt kaže...
?Cool

Vozis se u formuli 1, ispred tebe je podmornica, a za tobom svemirski brod.
Kako da se iz toga izvučeš?

Probudiš se.Namigiva

alrighty then
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Zagonetke
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice