Zdravo svima!
Posto sam veliki jlubitel kaktusa, pre godinu dana kupio sam kaktus i on u ljeto (maj-juli) daje super cvetove (pogledajte fotografije).
Zanima me kako se moze razmnoziti ovaj kaktus?
Unapred veliko hvala!
Zdravo svima!
Posto sam veliki jlubitel kaktusa, pre godinu dana kupio sam kaktus i on u ljeto (maj-juli) daje super cvetove (pogledajte fotografije).
Zanima me kako se moze razmnoziti ovaj kaktus?
Unapred veliko hvala!
moraš imat 2 kaktusa, muški i ženski
onda ih staviš zajedno u zamraćenu prostoriju i pustiš im neku romantičnu muziku
nikako ih nesmiješ ometat barem 3-4 sata, najbolje da odeš iz kuće/stana za to vrijeme
nekoliko tjedana kasnije dobit ćeš mlade kaktuse
moraš imat 2 kaktusa, muški i ženski
onda ih staviš zajedno u zamraćenu prostoriju i pustiš im neku romantičnu muziku
nikako ih nesmiješ ometat barem 3-4 sata, najbolje da odeš iz kuće/stana za to vrijeme
9 mjeseci kasnije dobit ćeš mlade kaktuse
Fix'd
Fix'd
ma ne, kaktusi su ko zečevi, treba im oko 4 tjedna da dobiju mlade kaktuse :)
Ako se desi da i tebe ubode...i tebi ce izrasti kaktus.....
Vidis kako je kod nas u saboru...svi se parili sa fikusima...pa i oni postali fikusi
ma ne, kaktusi su ko zečevi, treba im oko 4 tjedna da dobiju mlade kaktuse :)
Dečki nemojte spamati čovjeku po temi.
A sad ozbiljno i koliko puta godišnje?
Kaktus je lijep, ali nažalost si debelo promašio forum na kojem ćeš pitati.
Da si pitao kako napraviti automatski sustav za zalijevanje kaktusa možda bi ti netko i dao ozbiljan odgovor.
A sad ozbiljno i koliko puta godišnje?
pa 3 puta godišnje mogu :)
Kakva svastarija!!??
Dali na ovom forumu mogze se dobiti nekakav posteni odgovor,...ili svaki odgovor ovde je zajebancija??!
Dajte ljudi pozitivnog duha inervenirajte,....
Kakva svastarija!!??
Dali na ovom forumu se dobiti nekakav posteni odgovor,...ili svaki odgovor ovde je zajebancija??!
Zalijevaj ga hladnom vodom.
EDIT:mislio sam na cvijeće,da ne bi došlo do nesporazuma.
Kakva svastarija!!??
Dali na ovom forumu mogze se dobiti nekakav posteni odgovor,...ili svaki odgovor ovde je zajebancija??!
Inače Bug forum je forum na kojem se pretežito govori o tekstilnim biljkama pa ti pitanje ne ulazi u okvire.
pa brate barem je to jednostavno, kupis jos jednoga i eto....
Jel se možda on razmožava sporama(nespolno)?
Imali smo ih puno ispred poslovnog prostora, pa ću pitati mamu, ona je brinula za njih.
Jel se možda on razmožava sporama(nespolno)?
pa nije gljiva, kolko si imo iz biologije, 2? a vidi lijepoga cvijeta koji mami kukce što misliš čemu služi?
edit: hebu me omjeri na slici, po obliku cvijeta moguće je da čak i kolibri sleti ili neki kukac s velikim rilom, kakav leptir moguće