Otac poludio zbog kčerinog ponašanja!
Fejs stranica:http://www.facebook.com/tommyjordaniii/posts/299559803434210
Otac poludio zbog kčerinog ponašanja!
Fejs stranica:http://www.facebook.com/tommyjordaniii/posts/299559803434210
Idiotska američka djeca, iako i kod nas ima dosta sličnih, ako ne i istih, čovjek ima svako pravo biti izfrustiran
...huh...nije na meni da sudim, ali što sve neće ti licemjeri izmisliti...možda bi bilo bolje da je pucao u svoju glavu...
Neam blage šta je mala napravila... ali tom liku fali koja pilana, a ne daska....
( ako nije fake naravno :) )
Mala je rekla starom da joj podesi laptop kako njoj odgovara za školu. On je proveo 6 sati podešavajući laptop i potrošio 130$ na softver. Radeći na laptopu je pronašao post na njenom FB zidu di se žali kako su roditelji debi*li, da je tjeraju da čisti cilu kuću, i žali se da bi je tribali plaćat za ono šta im radi po kući. A sve što je trebala napravit je potrošit ~20min dnevno na ono što joj je zapovjeđeno.Onda je otac uzea laptop, propuca ga i reka da joj nema novog dok mu ne vrati 130$ i zaradi sama za svoj laptop...
Rezime za one koji ne razume engleski i koji su lijeni odgledat do kraja ;).
Očigledno je da još ima onih koji ne razumiju riječ engleskog ili ima onih kojima fejs predstavlja internet....kako bilo žalosno
...a zašto bi uopće trebalo gledati do kraja, sasvim je nebitno kojim riječima idiot opravdava
svoje postupke i ovakve metode odgoja...
Mala je rekla starom da joj podesi laptop kako njoj odgovara za školu. On je proveo 6 sati podešavajući laptop i potrošio 130$ na softver. Radeći na laptopu je pronašao post na njenom FB zidu di se žali kako su roditelji debi*li, da je tjeraju da čisti cilu kuću, i žali se da bi je tribali plaćat za ono šta im radi po kući. A sve što je trebala napravit je potrošit ~20min dnevno na ono što joj je zapovjeđeno.Onda je otac uzea laptop, propuca ga i reka da joj nema novog dok mu ne vrati 130$ i zaradi sama za svoj laptop...
Zato cu ja imati dvoje djece.
U 15 godini, kad drugo bude imalo 16 roknem jednog i ovo drugo uvijek sluša.
Uvijek volim te nasilne metode odgoja.
P.S.
Ipak su laki poslovi, nije problem. Povlačim ovo iznad.
Tata je kad je bio mali s 15 pobjegao od kuće, išao na fakultet dok je išao u srednju, bio vatrogasac, radio 2 posla i živio sam.
Genius.
Nemoš me j... Pa jel ti ameri pričaju uživo?
Žive skupa i svađaju se na internetu! 100 puta gore od big brothera.
Nemoš me j... Pa jel ti amerikanac koristi dum-dum metke u svom Colt .45? Je li legalno imati nešto tako ubojito?
To je trebalo biti pitanje.
Nemoš me j... Pa jel ti ameri pričaju uživo?
Žive skupa i svađaju se na internetu! 100 puta gore od big brothera.
Vas dvojica ne shvacate da ovo nije "zapravo"?
Kad je rekao - your mom told me to be sure to put one there for her, so that one's from her.
And if I got one left, I ... I got two left