Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.055.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
RE: Humor
Lazarus Long kaže...

Opticka Iluzija

ahah ja ju baš danas očistio tako da sam imun na ovu iluzijuBelji se

Da nije baš off topic evo i pokoji vic(nisam siguran dali su bili)

Igrali Mujo i Haso karte. Odjednom baci mujo svoje karte na stol i kaže: "Šah-mat!", a haso mu odgovori: "ma budalo ne igramo nogomet nego košarku!"

U ludnici jednog dana doktori išli u vizitu pregledat luđake. Odi oni kod prvog u sobu kad imaju šta vidit: luđak sjedi na stolici sa nogama u zraku te sa rukama mlati po zraku kao da vozi formulu i ispušta zvukove formula(tipa

Belji se) i vide doktori ovaj je lud idemo dalje. Odu oni kod drugoga u sobu, kad ovaj isto misli da vozi formulu, pa i treći i četvrti...naposljetku dođu kod petog u sobu, i vide on sjedi, čita novine. Doktori zbunjeni pitaju ga "što je, što ne voziš formulu?" A luđak će na to: "Molim?! Što je već počelo? Luđak se odmakne od stolca uzme položaj vozača formule i počne se derat BRRRRRRRRRRRRRM!

17 godina
Humor

Evo jedan vic, nadam se da nije bio : - Kojih 70 stvari svaka žena treba znati ?

- Kuhati i 69

Smijeh

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
15 godina
neaktivan
Humor

Ide mujo do kioska i kaze:

Izvinite koliko kosta dopuna za telefon od 5 eura!

_________

Napio se Mujo i legao nasred parkinga. Dolazi policajac i pita ga:
- “Sta to radis, covjece?”
- “Pa zar ne vidis da sam se parkirao!”
- “Pa, covjece, nisi ti auto!”
- “Boli me kita, nisi ni ti pauk.”

_______

Telefonski razgovori klijenta sa tehničkom podrškom…

TP:”Koju verziju Mac-a koristite?”
Klijent: “Word 6.0″

TP: “Koji browser za surfanje koristite? Netscape ili Internet Explorer?”
K: “Netscape”
TP: “Možete li mi pročitati šta piše na vrhu browsera?”
K: “Klik magazin – Microsoft Internet Explorer”

TP: “Ovo sto sada imate je Win 98. Prije nego što ste dali kompjuter na popravak jeste li imali Win 95 ili 98?”
K: “Mislim da je bio Office 97″

TP: “Koliko imate slobodnog mjesta na hard disku?”
K: “Pa, moja žena voli ići na taj Internet i downloadala je 10 sati besplatno… jel to dovoljno?”

K: “Svaki puta kad pokušam upotrijebiti MS-DOS mod u Windowsima 95 pojavljuje mi se neka greška”
TP: “Možete li opisati sto se događa?”
K: “Svaki puta dobijem potpuno crni ekran sa porukom na kojoj piše ‘C:\WINDOWS>’.

TP: “Koja particija vam je cd rom?”
K: “Najviša, iznad rekordera”

TP: “Stisnite F8…”
K: “Jel da ih držim stisnuto istovremeno ili da prvo stisnem F pa onda 8?”

TP: “Vaš password će biti… malo “a” , kao Abba, veliko “v” kao Viktor i broj “7″.”
K: “Veliko ili malo 7?”

TP: “Ok, pokušajmo još jedanput, ali upotrijebite mala slova…može?”
K: “Ma, bi ja….ali imam samo velika slova na tastaturi.”

More Technical Support…
JOŠ TEHNIČKE PODRŠKE…

1. Compaq razmišlja da promjeni naredbu “Press Any Key” (pritisni bilo koju tipku) u “Press return key” jer su imali mnogo poziva gdje su ih ljudi pitali koja je to “ANY” tipka.

2. AST tehnička podrška imala je poziv od mušterije koja se žalila da joj je teško koristiti miš sa pokrovom za prašinu. Ustanovilo se da ga žena uopće nije izvadila iz kesice u koji je bio zapakovan.

3. Jedna mušterija firme AST je pitala gdje da pošalje kopiju diskete s greškom. Par dana nakon toga, stiglo im je pismo i u njemu fotokopije slike diskete.

4. Tehničar firme Dell savjetovao je klijentu da disketu gurne u kompjuter i ručno zatvori vrata (jer su bila iščupana). Klijent ga je zamolio da pričeka sekundu, tehničar je čuo kako je spustio slušalicu na sto, korake i vrata od sobe kako se zatvaraju.

5. Još jedan Dellov klijent nazvao je i žalio se da ne može faksirati ništa sa kompjutera usprkos kupljenom skupom programu. Nakon pola sata svih mogućih opcija za sređivanje problema, tehničar je otkrio da čovjek sve vrijeme pokušava poslati faks tako da drži papir zalijepljen za monitor i stiskajući dugme SEND.

6. Još jedna Dellova mušterija nazvala je i kazala da joj tastatura ne radi više. I ako ju je uredno očistila potopivši je cio dan u vodi i tečnosti za čišćenje, a također i skidajući sve tipke pojedinačno i čisteći ih Čarlijem.

7. Jedna stranka se žalila jer je bila ljuta, jer joj je njen kompjuter rekao da je “loša i invalidna”. Čovjek ju je jedva uvjerio da kompjuterske naredbe “bad command” (loša komanda) i “invalid” ne bi smela shvaćati lično!

8. Zbunjeni glas putem telefona čuo se u IBM-u rekavši da ima problema s štampanjem dokumenata. Kazao je tehničaru da mu je kompjuter rekao da “ne može naći printer”. A čovjek je čak i pokušao okrenuti monitor printeru tako da ga pronađe, bez koristi!

9. Jedan uzbuđeni ženski glas nazvao je tehničku podršku poduzeća Dell i kazao da ne može upaliti svoj novi kompjuter! Nakon provjere da li je kompjuter uključen u struju, tehničar ju je zamolio da pritisne dugme za struju. Njen odgovor je bio:” Pa stiskam sve vrijeme na tu nožnu pedalu i ništa se ne događa!” Uspostavilo se je da je “nožna pedala”– MIŠ!

10. Još jedna uzrujana mušterija nazvala je tehničku podršku i i kazala da njen potpuno novi kompjuter ne radi! Kaže da ga je raspakovala, složila na sto, uključila u struju.. . i NIŠTA! Sledila je 20 minuta pred kompjuterom, a on ni da be…
Kad ju je tehničar pitao šta se događa kad stisne dugme za upaliti kompjuter, ona ga upita: “Kakvo dugme???”

11. Još jedna IBM ova mušterija nazvala je tehničku podršku i zatražila pomoć zbog problema oko instaliranja programa. “Stavio sam prvu disketu, kako mi je rečeno i nije bilo problema, potom mi je tražio kompjuter drugu disketu, s njom sam se malo namučio i ok…al kad me je tražio treću disketu …jednostavno je više nisam mogao nagurati! Pa nema toliko mjesta tamo!”

I JOŠ MALO TELEFONSKIH RAZGOVORA SA TEHNIČKOM PODRŠKOM

Klijent:
“Halo… jel to tehnička podrška?”
Tehničar:
“Da, izvolite. Kako vam mogu pomoći?”
Klijent:
“Držač za šolju za kavu na mom kompjuteru je polomljen, a jos mi je kompjuter pod garancijom… koja je procedura da mi to popravite što prije?”
Tehničar:
“Žao mi je….nisam razumio: kazali ste držali za šolju za kavu?”
Klijent:
“Da. Onaj koji je prikopčan na moj kompjuter spreda”
Tehničar:
“Ispričajte me ako vam zvučim pomalo blesav, jer ja to i jesam. Jeste li to dobili uz kompjuter kao neki reklamni štos ili na sajmu inovacija? Ima li kakvu oznaku koje je firme taj držač?”
Klijent:
“Pa dobio sam to zajedno sa kompjuterom. Nemam pojma jeli reč o kakvoj reklami ili što. Na njemu piše samo 24X”
U tom momentu, tehničar je prasnuo u smijeh, shvativši da je čovjek za držanje šolje za kavu upotrijebio CD-rom.

Korisnik: Imam ogroman problem. Kolega je postavio skrinsejver na moj kompjuter, ali svaki put kada pomjerim miš, on nestane!
(HaHaBRE)

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
16 godina
neaktivan
Humor
alrighty then
17 godina
Humor
...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 9:43 (Pero Dinamit).
15 godina
neaktivan
Humor

Haso se vratio iz Njemačke u novom Mercedesu. Gleda ga Mujo: kožna sjedala, metalik boja, aluminijske felge, 300 konja. Sav uzbuđen, ne mogavši se nadiviti autu pita Hasu:

-Posudi mi Mercedes da konačno krensem Fatu!

-Dobro, samo pazi da ga ne ogrebeš i vrati ga u dvorište do jutra.

Ujutro Haso dođe do auta, provijeri da nije ogreban i zove Muju:

-Dobro ba Mujo, nisi ga ni ogrebao ali cijelog mi unutra pošprica. Koliko si puta svršio?

-Četiri

-A Fata?

-Nije ni došla...

Mujo ujutro dolazi do svog auta parkiranog na ulici i primijeti razbijen retrovizor i papirić ispod brisača. Uzme papirić i pročita:

-Oprosti jarane, zakačio sam ti retrovizor pa sad raja koja se skupila misli da ti pišem svoj broj telefona. Oprosti još jednom..

15 godina
neaktivan

Šta je tija to je i dobija.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Humor

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
Humor

Nadam se da ovo nije bilo postano već 100 puta.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
17 godina
neaktivan
Humor

Facebook...doslovno :)

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
17 godina
neaktivan
Humor

Zasto ljudi ne kupuju originalne DVD-ove?

Zato sto je jednostavnije rijesiti jednadzbu za 3 nepoznate nego li pustiti originalni film na he*e*ni   originalni DVD

15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Zasto ljudi ne kupuju originalne DVD-ove?

Zato sto je jednostavnije rijesiti jednadzbu za 3 nepoznate nego li pustiti originalni film na he*e*ni   originalni DVD

Jel imaš veću sliku

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Hvala

17 godina
neaktivan
Humor

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
Humor

Bilo je prije ali nema veze,opet je jednako smijesno Smijeh

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Al komentari videa su isto toliko smiješni Smijeh

Taj sam... :D
17 godina
luckyluke kaže...

Čuo sam da je taj lik umro.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
luckyluke kaže...

Tako barem piše u komentarima...Izlanuo se

Taj sam... :D
16 godina
Dodinho kaže...
luckyluke kaže...

Prije nekih godinu do dvije,inace bila je to tuzna vijest na Nocnoj Mori Osmijeh

16 godina
neaktivan

15 godina
neaktivan
EVIL kaže...

Nažalost je istina sve šta kaže.

16 godina
Humor

EVO malo

hehe :D hehe :D
MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 23:08 (GRDI-146).
17 godina
neaktivan

Nije ni čudo što svijet ide u k*rac. Kako i nebi  kada neki smatraju je tragična pogiblja mladića nešto čemu se treba smijati...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan

Neka se sada kurči razbijene njuške...

16 godina
neaktivan
Humor

kura*,pick*,sisa to je Lady gaga

Moja graficka je 100% pamuk!!
15 godina
neaktivan
Bichanich kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Doso Ivica kuci iz skole i kaze mami:-Mama, dobio sam H1N1.

-Kako to sine?

-Pa iz hrvatskog 1 i iz njemackog 1.Izlanuo se

Današnji Večernjak ak se ne varam...

Ne citam vecernja. Pogledaj moje godiste.Viče

16 godina
BAD_BOY01 kaže...

Ne citam vecernja. Pogledaj moje godiste.Viče

Pa šta onda..

I ja sam '96. pa nerijetko uzmem večernji u rukeNamigiva

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
17 godina
neaktivan

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Nije ni čudo što svijet ide u k*rac. Kako i nebi  kada neki smatraju je tragična pogiblja mladića nešto čemu se treba smijati...

Greskom sam kopirao taj link sa dailymotiona, umjesto skeca sa Remijem kojeg sam u tom trenutku gledao, isprike, nisam ni vidio do sada..

Tragicna smrt Gruzijca svakako ne spada u ovaj podforum

http://www.dailymotion.com/video/xbtuky_1999-2009-remi-gaillard_fun

Video sa dailymotiona koji je prvotno trebao biti kopiran

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 16:00 (zlo).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice