Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.036.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
Humor

Godfrey :D

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
Humor

Vezano za papin otkaz, kako je on zapravo dobio poso :D

Recite papa sta je bilo potrebno da bas vi budete papa?
-Bio je oglas na internetu,ja sam odma poslao svoj CiVi.
Trazili su znaci, srednju strucnu spremu, 3 godine iskustva na tim i slicnim poslovima,rad na racunalu,poznavanje engleskog, vozacku B kategorije,dozvolu za viljuskar, higijenski minumum i sanitarnu knjizicu.
I ovoga... prvo sam potpiso na 6 mjeseci određeno,pa cemo vidit ako se budem dobro molio potpisat cu i za stalno!
Zahvaljujem se upravi Crkve sto mi je pruzila priliku da budem novi papa, i eto,fala svima!

15 godina
neaktivan
Humor

Dođe baba da provjeri što joj unuka radi, kad ono ju zatekne golu. I pita onu unuku:

"Pa dobro unuko, što to radiš tako razotkrivena?", i kaže joj ona:

"Ma to ti je spavaćica!", gleda nju baba čudno, malo se zamisli, i izađe. I tako se ona skine isto potpuno gola i legne kraj muža. I sad nju pita muž:

"Pa dobro ženo, što to radiš tako gola!?", i ona njemu odgovori: "Ma to ti je spavaćica!". I na to joj odvrati muž: " A tako, pa ondu ju ispeglaj bogati!"

My code is not working - Don't know why! My code is working - Don't know why!
14 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Humor

Budi se cigo nakon operacije, prilazi njemu doktor:

-"I cigo...Kako se osećate?"

-"Pa, brat doktor,dobro,ali da vam budem iskren, ne osećam noge."

-"Izvinite, morali smo da ih operemo."

Dobio jedan čovjek,pošten čovjek,radnik i poduzetnik, poziv od porezne uprave da mora doći na razgovor jer navodno nije prijavio neki profit.Ništa, ode čovjek kod svog knjigovođe da ga pita za savjet, kako se obući za taj razgovor i kako se ponašati.Kaže njemu knjigovođa:

-"Gle, obuci najstarije odijelo koje imaš.Neka vide da si sirotinja, pa ti možda oproste dug.Ti iz porezne misle da su glavne face."

Za svaki slučaj ode čovjek kod svog odvjetnika po isti savjet:

-"Obuci najbolje odijelo koje imaš.", kaže odvjetnik, " Neka se vidi da si gospodin čovjek i kako imaš novaca pa ti možda smanje kaznu; ti iz porezne vole misliti da su vladari svemira.

Čovjek zbunjen,ode po zadnji savjet kod svog župnika:

-"Slušaj, bila je jednom jedna mlada koja se udavala i pitala je svoju majku što da odjene prve bračne noći.Majka je njoj rekla da obuće dugu spavaćicu, dugih rukava i da bude čedna.Mlada je isti savjet tražila od svoje starije sestre koja joj je rekla da obuće neku kratku, seksi spavaćicu."

-"Pa dobro, kakve to veze ima sa mojim problemom" - upita čovjek župnika

Odgovori njemu svećenik:

-"Ta priča je isti tvoj slučaj, sinko.Nije bitno što obućeš,svejedno će te jebat!"

Bill Burr o sponzorušama:

alrighty then
12 godina
neaktivan
Humor
Razred debila, sve gori od goreg, na casu matematike..Dize uciteljica malog Hamu..
Hamo, koliko je 2+2?
Razmislja Hamo, gleda oko sebe, razmislja on, tako jedno 27 min..odjednom uzbudjeno pogleda uciteljicu i rece:
Cetiri..
Tad samo odjednom citav razred pocne da pljeska i klice:
Hamo kompjuteru, Hamo kompjuteru..
13 godina
neaktivan
Humor

koje budalee :D 

16 godina
neaktivan
Humor

Crni humor

. .
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
13 godina
neaktivan
RE: Humor
Sale_ds kaže...
boxer kaže...

Ja još nisam naletio na veću BUDALETINU na YouTube od ovog "Milojka"...

Šljem na glavi, Milojko, Wallhack, ovom treba smanjit' CoD2 i povećat' terapiju.

Hacks are like tampons..Every pussy needs one!!!

Stavili su private na vaj video. Ima li ga možda netko skinutog ili zna gdje ga naći?

14 godina
Humor

Jedna od jacih Harlema.. {#}

Koja obrada :D

14 godina
Humor

Netko zaspao na tastaturi..:)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
15 godina
neaktivan
Humor

It´s a trap{#}

16 godina
neaktivan
Humor

Ako je vani 0 stupnjeva, a sutra će biti dvostruko hladnije, koliko će biti stupnjeva?

. .
. .
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
Humor

Gamers dont die, they respawn! :)
13 godina
Re: Humor
cuspajz kaže...

Ako je vani 0 stupnjeva, a sutra će biti dvostruko hladnije, koliko će biti stupnjeva?

Isto kao ono kad ti kaže neko da može imate deset puta više cura od tebe. 0*10

It's not how good you are, it's how good you want to be.
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ja ipak mislim da nece biti 0 ako ce biti dvostruko hladnije, ja mislim da ce biti -1 :D

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
17 godina
Haker_x kaže...
cuspajz kaže...

Ja ipak mislim da nece biti 0 ako ce biti dvostruko hladnije, ja mislim da ce biti -1 :D

stvarno ti je jaka logika...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

-136.5°C :D

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
moderator
cuspajz kaže...

Ako će biti 0°C, to je onda 273K.

Dvostruko hladnije je 136,5K = -136.5°C

Unix je u pravu.

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Ne moze biti 0 kao sto je jedan forumas gore naveo...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
17 godina
Humor

Jaoooo, ovaj je živuća legenda! {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Haker_x kaže...
Obi Wan kaže...

Ne moze biti 0 kao sto je jedan forumas gore naveo...

offtopic much...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina

{#}

Ukradena zastava 128 u Beogradu (... dramaticni oglas "raspamecenog" vlasnika, jednostavno se - mora pročitati!) 

-Što ne uze onu Vektru ili onog BMW-a od narko-dilera iz ulaza do moga? 

Kako li je samo upali, kad ja verglam po 10 minuta? 

Jel' ti crkla guma, k'o meni pre 2 dana? 

Jesi li uključio grejanje kroz haubu, jer se sajla pokidala? 

Dokle si stigao sa one 3 litre u rezervoaru...nadam se do prve bandere, 

ruka ti se osušila! 

Jel' te zaustavio saobraćajac, što nemaš prednji desni žmigavac, nek ti polomi noge pendrekom! 

Jesi se nasluš'o muzike na onom jadnom produvalom zvučniku, a kaseta se baš duuuuuuuuugo vrti zimi, mozak ti kroz uši iscureo! 

Cigaru upali na auspuh, majki ti ga spalim, pošto nema upaljača, kur*a mi se napušiš!!! 

Ispod desnog sedišta imaš dugme kojim možeš da prespojiš bobinu, da ti je ne bi ukrali... ukrali ti leš dabogda! 

Kad pada kiša, ti stavi rukavice,jer se skida ono crno đubre oko volana, crna te voda izbacila! 

Pazi da ti ne polome brisače! Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku. 

Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al' do daske, iako bi ja želeo da ne zakočiš na vreme pred grotlom pakla i da tamo goriš dok ti 128 demona čereči iznutricu do kraja večnosti! 

Što li me, bre, mrzelo da stavim jastuće sa iglama i udicama na vozačevo sedište, bar bih poštedeo svet tvog prokletog poroda, živ se ucrv'o! 

Stiće tebe kletva najstrašnija, gde pokrade poštena čoveka, kugom ti se seme zatrovalo, dabogda krv piš'o! 

Đavoli ti pamet isisali, a sa glavom fudbal igrali! 

Mater ti se parila s veprom, pa da posere još jednog takvog istog ko što si ti. 

p.s. 

Ako neko vidi krem Zastavu 128, registracije BG 192-523,neka je polije benzinom i zapali!!!!

12 godina
neaktivan
Humor

Dva lika ulaze u kafanu u Posušju i naručuju kavu i kapučino.
Konobar: "Kave nema, a ti ne izmišljaj!"

Tone Titanic i dolazi kapetan do Hercegovca(iz Posušja)  pa ga pita:
"Znate li plivati?"

Kaže mu Hercegovac: "Ne znam, ali može rođo sredit' papire!"

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 14:04 (djexon13).
15 godina
odjavljen
djexon13 kaže...

Može pojašnjenje? Dal je bitno geo. područje?

Kak bi definirao ŠIRE?, Frend: Bočno dulje (c) Highway Star
12 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
djexon13 kaže...

Može pojašnjenje? Dal je bitno geo. područje?

ne izmišljaj..

16 godina
neaktivan
Humor
17 godina
icecold kaže...

Apple store?

Rvat katolik!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice