Dvojnik...

poruka: 12
|
čitano: 1.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dvojnik...

Znam da naziv teme zvuči malo glupo, ali ja muku mučim s dvojnikom. I to ne onim telefonskim nego likom koji izgleda isto kao ja. Nedavno mi se desila situacija da me jedan dečko zaustavio u kafiću i rekao mi "pa šta više ne znaš ni pozdravit" ja nisam imao pojma o čem se radi. ali on je bio uporan da sam ja njegov frend s kojim je išao u srednju. aj reko ok, lik je malo popio pa ne vidi dobro. ali prije nekih dva tjedna sjedim ja u kući i pričam s kolegom, kad zvoni mob. zaručnica.... bijesna ko ris dere se, vrišti, skiči... nakon što sam ju malo smirio rekla mi je da "me" vidjela u gradu kako sjedim na kavi s nekom curom, a nju nisam ni pozdravio kad je prošla. i kako joj ne mogu reći da nisam ja jer su me i njezine frendice vidjele. ali to još nije sve. moja vlastita mama "me" vidjela u jednoj trgovini i ja ju također nisam ni primijetio a stajao sam kraj nje. čuo nešto jesam da postoje ljudi koji su jako slični jedni drugima (bratići i bliža rodbina) ali da netko izgleda gotovo identično kao ja nisam nikad. da mi se nije desilo ne bi vjerovao. e sad mene muči pitanje jel to stvarno moguče da netko izgleda baš poput mene (oči, kosa, brada, visina, konstrukcija, hod...) ili je to samo nečija neslana šala...

There's no SAVE GAME in real life!!!
17 godina
neaktivan
Dvojnik...

Let's...investigate.

Zvuci kao dobar Hitchcockov triler. Smijeh

17 godina
RE: Dvojnik...
VirtUoso kaže...

Let's...investigate.

gle, i meni je bil osmiješno prvi puta, ali nakon onog poziva od zaručnice i nakon što mi je mama rekla da "me" vidjela nije mi baš više tako smiješno. mislim cool je imat nekog tko izgleda tko ti, pa svi smo ko klinci željeli blizanca da ne moramo u školu, ali sad... sad je druga priča... ima to i neke nedostatke. mislim ne izlazim baš tako često, al aj ti znaj di se i s kim taj lik zakačio pa još pobrat batina negdje dok ljudima objašnjavaš da nisi ti a nda misle da ih podhebavaš.

17 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
VirtUoso kaže...

Let's...investigate.

gle, i meni je bil osmiješno prvi puta, ali nakon onog poziva od zaručnice i nakon što mi je mama rekla da "me" vidjela nije mi baš više tako smiješno. mislim cool je imat nekog tko izgleda tko ti, pa svi smo ko klinci željeli blizanca da ne moramo u školu, ali sad... sad je druga priča... ima to i neke nedostatke. mislim ne izlazim baš tako često, al aj ti znaj di se i s kim taj lik zakačio pa još pobrat batina negdje dok ljudima objašnjavaš da nisi ti a nda misle da ih podhebavaš.

Unajmi privatnog detektiva. U to vrijeme, dok on radi svoj posao,tj. dok trazi vec spomenutog 'dvojnika' odi na par dana u Juznu Ameriku. Sagradi kucicu na drvetu tih uz Amazonu i skloni se od civilizacije.

Jbga, ne mogu ostat trijezan na ovakve teme. Al kontam te, majke mi ...

17 godina
neaktivan
Dvojnik...

hahahahahha sry znam da nisam od neke pomoći xD

ošišaj se na ćelavo ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
odjavljen
Dvojnik...

Find him and kill him ;)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
Ige kaže...

ošišaj se na ćelavo ;)

jesam ,ali problem je u tom što i on izgleda ima dosta kratku kosu pa je stvar još gora. koliko sam uspio skužit jedina je razlika u glasu i u načinu odijevanja

16 godina
neaktivan
perverzno, bolesno, jezivo, čudno, a tvoj problem
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
17 godina
neaktivan
Dvojnik...

Napiši si na čelo:

Ja sam original                                                     (ili možda nisi)

P.S. Malo sam se naježio od tog zlog blizanca jer možda ga i ja imam, iako, moram priznat, moj je smijeh jako teško oponašat

I do what I must because I can
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 23:33 (Katana).
17 godina
dark_wizz kaže...
Ige kaže...

ošišaj se na ćelavo ;)

jesam ,ali problem je u tom što i on izgleda ima dosta kratku kosu pa je stvar još gora. koliko sam uspio skužit jedina je razlika u glasu i u načinu odijevanja

Hahahaha čak se ošišao na ćelavo... sad ak se i on morat ćeš neku periku nabaviti da te razlikuju od njega hehe!

Prati ga i onda ga namlati kad bude sam... imat će šljiva po licu i bit ćeš miran jedno tjedan-dva....i onda opet to ponoviš nakon što nestanu šljive...

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
17 godina
neaktivan
Dvojnik...

Objavi sliku u novine i neka ti se lik javi, mozete opljackati banku, a imati svjedoke da ste bili na drugom mjestu :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
odjavljen
Dvojnik...

To se događa tu na forumu gdje vas nekoliko ima istog avatara?

Nemam 14 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice