Moš si mislit, dođete mi tu ko vreča za napucavanje nakon radnog dana
To bi ti jedino vrijedilo da svaki put ne izvuces deblji kraj. 
Još ni jednom ga nisam izvukao, ti taj koji se saginješ po sapun 
Dokle god se ti tako tjesis dobro za nas jer znamo da ces se svaki put vracati po novu porciju. 
EDIT: Odo nabacit bjuti slip, a ti nemoj pretjerat sa monologom. 
...samo 8600K je dostojan sve ispod je dno dna
da dno dna 
pretjeruješ malo, pa 8400 ide na 4ghz i samim tim je izjednačen s rajzenima po snazi jedne jezgre, u gejmanju je čak i bolji zbog arhitekture
obzirom da ima 6 jezgri, a vrlo malo igara koristi više od toga, zato je za gejming zasad još bolji bez obzira što recimo 2600 ima duplo više threadova
nekidan smo chaselol i ja mjerili cb skor i na istoj brzini njegov rajzen je slabiji od mojeg haswella, a kava je bar ponešto jača od hase na istom taktu
doduše ja bi radije rajzena, jer su razlike minimalne i uglavnom iznad 100fps za koji me nije briga
Dokle god se ti tako tjesis dobro za nas jer znamo da ces se svaki put vracati po novu porciju. 
EDIT: Odo nabacit bjuti slip, a ti nemoj pretjerat sa monologom. 
Kak se nebi vračao kad ste ko stvoreni za zajebavanje
Od si odspavaj da si odmoriš okice od TN-a 
Usporedba sa intel combom ali priznam samo 8600K je dostojan sve ispod je dno dna
Pa recimo i3 8100 od 800kn koji je iz "dno dna" segmenta daje performanse kao šestojezgreni ryzen 1600 od 1.400kn tako da ti tu nešto nikako ne štima...
Usporedba sa intel combom ali priznam samo 8600K je dostojan sve ispod je dno dna
Pa recimo i3 8100 od 800kn koji je iz "dno dna" segmenta daje performanse kao šestojezgreni ryzen 1600 od 1.400kn tako da ti tu nešto nikako ne štima...
Ryzen 1600 košta 1250 kn i tam gdje koristiš sve jezgre i tredove vrijedi svake kune.
Ryzen 1600 košta 1250 kn i tam gdje koristiš sve jezgre i tredove vrijedi svake kune.
Nebi ga u iPonu kupi radi tih 150kn razlike nikada, gledamo dućane gdje te u slučaju reklamacije neće čekati 4 mjeseca raspravljanja i ratovanja sa mađarima
Kakv ipon . Domaći shop sa poustom za forumaše, da ih ne reklamiram. Na pcekspertu su popularni i odgovaraju prek foruma.
I daju svega 2 godine garancije a za ostalo se moraš zajebavat sa proizvođačem ili dobavljačem
I daju svega 2 godine garancije a za ostalo se moraš zajebavat sa proizvođačem ili dobavljačem
Meni odgovara.
nekidan smo chaselol i ja mjerili cb skor i na istoj brzini njegov rajzen je slabiji od mojeg haswella, a kava je bar ponešto jača od hase na istom taktu
evo i3 8350k na 3.8 za usporedbu
znači na 3,7 je oko 608 rezultat, dok ja na hasi imam 585
prema tome tvoj proc je cca 4% jači na istom kloku
jebemti napredak u četiri generacije
evo i3 8350k na 3.8 za usporedbu
na cb skor utjece sama ploca(dakle sve isto samo ploca drugacija i dobit ces za svaku plocu drugaciji cb skor), ram, i jos par sitnica! tako da treba malo pripaziti s ovakvim izjavama
Znači ovim pokapaš sve Ryzene u gamingu pazi šta pričaš.
da dno dna 
lava maltretiram, a vi upadate ko volovi u kupus
Znači ovim pokapaš sve Ryzene u gamingu pazi šta pričaš.
da dno dna 
lava maltretiram, a vi upadate ko volovi u kupus
Uzmi ti svog ryzena, snimi jedan bf1 gameplay, lijepo ga ovdje nalijepi, pa se vrati po dozu sapunanja 
Ne uzet ću i5 8500 samo da te za dlaku oderem.
Evo jedan i na 5.0ghz: Znači ja sam po score izjednačen sa 3770k na 4.5ghz iako ovo moje siroče nema HT.
https://www.bug.hr/procesori/intel-ce-40-godina-8086-procesora-proslaviti-sa-core-i7-8086k-modelom-3794 kada ovaj dođe u dućane i3 ide za kilu krumpira na njušku.
evo mog bivšeg 6600k na 4.9Ghz, rekao bi Picajzla 0% gaina na istom kloku u 2 generacije 
kad pogledas temu CB r15:
https://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/cinebench-r15/196013.aspx
ak picajzlu pitas ispada da je haswell od ivy cpu-a brzi i do 20% a kava jedva u par postotka na istom taktu
lol.lp
evo mog bivšeg 6600k na 4.9Ghz, rekao bi Picajzla 0% gaina na istom kloku u 2 generacije 
kad pogledas temu CB r15:
https://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/cinebench-r15/196013.aspx
ak picajzlu pitas ispada da je haswell od ivy cpu-a brzi i do 20% a kava jedva u par postotka na istom taktu
lol.lp
razvio je cijelu teoriju zavjere oko intel IPC gaina iz generacije u generaciju 
nisam ja ništa razvio, brojke su tamo i lako je izračunat... za onog tko zna računati 
Da nije žalosno bilo bi smiješno(kako vam se da), standup komedija ali dosadilo je, usrali ste i stanicu i šefa i 100 kilometara pruge. 
A što se tiče IPC gaina, mali je u Intela, ma koliko vi pričali o tom, kao penzioneri u kasnim godinama o seksu, svi mogu ali pričati. 
ja neznam ali svejedno živim dobro 
Da nije žalosno bilo bi smiješno(kako vam se da), standup komedija ali dosadilo je, usrali ste i stanicu i šefa i 100 kilometara pruge. 
A što se tiče IPC gaina, mali je u Intela, ma koliko vi pričali o tom, kao penzioneri u kasnim godinama o seksu, svi mogu ali pričati. 
Odlično još pričekamo da shockwave baci dnevnu dozu proljeva pa možemo dalje na temu.
Odlično još pričekamo da shockwave baci dnevnu dozu proljeva pa možemo dalje na temu.
Nema potrebe poslije tebe. Lp. 
Nema sta picajzla rec, sky-kaby-coffee je sve identican ipc..
dobra 
Nema sta picajzla rec, sky-kaby-coffee je sve identican ipc..
On stalno vrti neke brojkice ali lakse racunati s okruglih 0% 
Koliko je ukupan porast od sandy do kave? Jeli bar 15%?